بهترین تلویزیون های ال جی در بازار ایران

بهترین تلویزیون‌های ال‌جی؛ ۴۳ تا ۶۵ اینچ [مرداد ۱۴۰۳]

پنج‌شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰مطالعه 16 دقیقه
از مدل‌های ۵۵ اینچی IPS LCD تا مدل‌های گران‌قیمت غول‌پیکر با پنل OLED، با بهترین تلویزیون‌های ال‌جی در بازار ایران آشنا شوید.
تبلیغات

وضعیت پیچیده‌ی بازار لوازم خانگی ایران باعث شده است، بخش زیادی از موجودی کالاها به محصولات چینی نه‌چندان باکیفیت با اسامی ناشناس ایرانی و خارجی اختصاص پیدا کند؛ اما هنوز هم بسیاری از خریداران ترجیح می‌دهند با وجود متحمل‌شدن هزینه‌ی بیشتر و بعضا نبود گارانتی، به‌جای چنین مدل‌هایی، لوازم خانگی خود را از برندهای شناخته‌شده و معتبر انتخاب کنند.

در بازار صوتی‌تصویری و لوازم خانگی، ال‌جی یکی از مشهورترین و خوش‌نام‌ترین برندها به‌حساب می‌آید؛ با اینکه از چندین سال پیش، تلویزیون‌های ال‌جی به‌صورت رسمی وارد بازار نمی‌شوند؛ اما نگاهی به جست‌وجوهای کاربران در اینترنت نشان می‌دهد هنوز هم طیف گسترده‌ای از آن‌ها به‌دنبال خرید تلویزیون‌های ال‌جی هستند.

در چنین شرایطی، انتخاب دقیق امری بسیار ضروری به نظر می‌رسد. از آن‌جا که از پشتیبانی رسمی خبری نیست و به‌دلیل وضعیت بازار، قیمت تلویزیون ال‌ جی نیز همانند بسیاری دیگر از برندهای معتبر با افزایشی قابل‌ملاحظه روبه‌رو هستند، باید نهایت دقت را در انتخاب خود به خرج دهید تا بتوانید بهترین گزینه‌ی ممکن را برای خرید انتخاب کنید.

اگر به برند دیگری غیر از ال‌جی هم علاقه دارید، توصیه می‌کنیم به مقاله بهترین تلویزیون‌های بازار نگاهی بیندازید؛ در غیر این‌صورت، در ادامه‌ی همین مقاله با زومیت همراه باشید تا با بهترین تلویزیون‌های ال‌جی در ابعاد ۴۳، ۵۰، ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچی آشنا شویم.

بهترین تلویزیون ۴۳ اینچی ال جی

تلویزیون‌های ۴۳ اینچ، عموما مدل‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر را شامل می‌شوند و برای اتاق‌ها یا فضاهای با متراژ پایین‌تر مناسب هستند؛ اگر می‌خواهید تلویزیون ۴۳ اینچی 4K تهیه کنید، باید بدانید که فاصله‌ی مناسب از چنین تلویزیونی بین یک تا ۱٫۵ متر است، در غیراین‌صورت بین محتوای 4K و 1080p تفاوتی را متوجه نخواهید شد.

ال‌جی 43UQ8100

تلویزیون LG 43UQ8100

تلویزیون 43UQ8100 در میان معدود گزینه‌های ۴۳ اینچی موجود در بازار از برند ال‌جی ارزشمندترین مدل است. این تلویزیون در گروه مدل‌های ۲۰۲۲ ال‌جی قرار می‌گیرد. این تلویزیون از پنل VA با وضوح 4K بهره می‌برد؛ بنابراین درمقایسه‌با مدل‌های IPS، کنتراست بالاتر و زوایای محدودتری در اختیارتان می‌گذارد. پنل ۸بیتی تلویزیون به‌لطف فناوری FRC حس‌وحال پنل‌های ۱۰بیتی با نمایش یک میلیارد رنگ را ارائه می‌دهد و پشتیبانی از HDR10 تجربه‌ی بصری خوب تلویزیون را تکمیل می‌کند.

نرخ نوسازی ۶۰هرتزی پنل تلویزیون 43UQ8100 بدین‌مفهوم است که کاربران کنسول‌های نسل نهمی پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سری ایکس نمی‌توانند از تمام ظرفیت کنسول‌هایشان لذت ببرند. از محدودیت‌های دیگر تلویزیون هم باید به فقدان قابلیت Local Dimming برای کنترل دقیق‌تر نوردهی و کنتراست تصویر اشاره کرد که با‌توجه به قیمت حدود ۲۵ میلیون‌تومانی تلویزیون چندان غیرمنطقی نیست.

تلویزیون ۴۳ اینچی UQ8100 سه درگاه HDMI 2.0 به‌همراه دو درگاه USB 2.0 دراختیارتان می‌گذارد، گیرنده‌ی داخلی و خارجی دارد و به گوشی‌های آیفون نیز متصل می‌شود. از سوی دیگر این تلویزیون از نسخه‌ی هفتم سیستم‌عامل webOS بهره می‌برد که کم‌وبیش، نسخه‌ی به‌روزی به‌حساب می‌آید.

بهترین تلویزیون ۵۰ اینچی ال جی؛ ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان

تلویزیون‌های ۵۰ اینچی به‌اندازه‌ی مدل‌های ۵۵ و ۶۵ اینچی نزد مردم ایران محبوب نیستند؛ اما باز هم برای برخی منازل و بودجه‌ها، مدل ۵۰ اینچی، گزینه‌ی معقول‌تری برای خرید است، فقط توجه داشته باشید که برای لذت‌بردن از محتوای 4K، باید نهایتا در فاصله‌ی ۱٫۵ متری تلویزیون ۵۰ اینچی بنشینید.

ال‌جی 50NANO76

تلویزیون LG 50NANO76

تلویزیون 50NANO76، نسل بعدی NANO75 به‌شمار می‌آید، در دسته‌ی مدل‌های نانوسل ۲۰۲۲ ال‌جی قرار می‌گیرد و یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین تلویزیون‌های ۵۰ اینچی به‌شمار می‌آید؛ توجه داشته باشید که این تلویزیون با مدل‌هایی همچون NANO79، NANO78 و NANO77 تفاوت فنی ندارد، پس هنگام خرید، برای پرداخت مبلغ بیشتر، فریب نخورید.

تلویزیون ۵۰ اینچی NANO76 از پنل VA با وضوح 4K استفاده می‌کند؛ بنابراین درمقایسه‌با مدل‌هایی که از پنل IPS استفاده می‌کنند، زوایای دید محدودتری دارد و گزینه‌ی معقولی برای اتاق‌هایی با مبلمان گسترده نیست؛ اما در عوض کنتراست بالاتر و مشکی عمیق‌تری تولید می‌کند و به‌لطف فناوری FRC می‌توان حس تماشای تلویزیون‌های ۱۰بیتی با یک میلیارد رنگ را القا کند.

توجه داشته باشید که NANO76 از پنل ۶۰هرتزی استفاده می‌کند و نمی‌تواند از تمام ظرفیت کنسول‌های نسل نهمی استفاده کند. از سوی دیگر، از قابلیت Local Dimming برای کنترل دقیق روشنایی پنل نیز خبری نیست. در عوض، به‌لطف پشتیبانی تلویزیون از محتوای HDR10 و HLG، می‌توان از تصویر چشم‌نواز و رنگ‌های زنده‌ی محتوای HDR لذت برد.

تلویزیون NANO79 اسپیکرهای دوکاناله با توان ۲۰ وات، ۳ درگاه HDMI 2.0 و ۲ درگاه USB 2.0 در اختیارتان قرار می‌دهد، از سیستم‌عامل webOS 7.0 بهره می‌برد و قابلیت اتصال به آیفون را هم دارد. شما می‌توانید تلویزیون ۵۰ اینچی NANO79 را با قیمت حدودی ۲۵ میلیون تومان خریداری کنید.

ال‌جی 48C1

تلویزیون LG C1

با اینکه C1 جزو تلویزیون‌های ۲۰۲۱ ال‌جی به‌شمار می‌آید؛ اما رنگ‌های خیره‌کننده، کنتراست بی‌نهایت و مشکی عمیق پنل OLED آن باعث می‌شود تا نسخه‌ی ۴۸ اینچی‌اش را بهترین و معقول‌ترین مدل برای کسانی بدانیم که به‌دنبال تلویزیون ۵۰ اینچی می‌گردند و بودجه‌ی محدودی ندارند، دقت کنید که تلویزیون‌های OLED ال‌جی در ابعاد ۴۸ اینچ تولید نمی‌شوند.

پنل OLED تلویزیون 4K ال‌جی ۱۰ بیتی است و بیش‌از یک میلیارد رنگ را به‌صورت بومی نمایش می‌دهد، این تلویزیون کل فضای رنگی DCI P3 را پوشش می‌دهد و با پشتیبانی از استانداردهای HDR10 و Dolby Vision تجربه‌ی بصری کم‌نظیری را فراهم می‌آورد. فقط دقت داشته باشید که تلویزیون‌های OLED از گزند سوختگی تصویر در امان نیستند؛ بنابراین نباید به‌مدت طولانی، تصویر ثابتی روی آن‌ها به‌نمایش درآید.

تلویزیون C1 از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی متغیر با فناوری‌های NVIDIA G-Sync و AMD FreeSync Premium بهره می‌برد؛ بنابراین انتخابی ایدئال برای کاربران کنسول‌های نسل نهمی مانند ایکس‌باکس سری ایکس و پلی‌استیشن ۵ به‌شمار می‌آید.

تجربه‌ی بصری کم‌نظیر تلویزیون C1 ال‌جی را اسپیکرهای ۲٫۲ کاناله با توان ۴۰ وات شامل دو اسپیکر ۱۰واتی و دو ووفر ۱۰واتی تکمیل می‌کند. این تلویزیون از ۴ درگاه HDMI 2.1 به‌همراه ۳ درگاه USB 2.0 بهره می‌برد، قابلیت اتصال به آیفون دارد و از سیستم‌عامل webOS 6 استفاده می‌کند.

بهترین تلویزیون ۵۵ اینچی ال جی؛ ۳۰ تا ۶۰ میلیون تومان

تلویزیون‌های ۵۵ اینچی جزو محبوب‌ترین سایزهای تلویزیون در میان کاربران ایرانی است؛ بنابراین سعی کردیم تا طیف گسترده‌تری از تلویزیون‌های ال‌جی را در سایز ۵۵ اینچی معرفی کنیم. توجه داشته باشید که برای لذت‌بردن از تصویر 4K در تلویزیون‌های ۵۵ اینچی، باید حداکثر در فاصله‌ی ۱٫۷ متری تلویزیون قرار بگیرید.

ال‌جی 55UR8000

تلویزیون ال جی LG 55UR8000

با قیمت حدود ۳۰ میلیون تومان، تلویزیون UR8000 یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین مدل‌های ۵۵ اینچی ال‌جی به‌شمار می‌آید. این تلویزیون در دسته‌ی مدل‌های ۲۰۲۳ قرار می‌گیرد و به‌نوعی، نسل بعدی مدل UQ8000 محسوب می‌شود. دقت کنید که مدل UR8000 غیر از تفاوت‌های ظاهری در پایه‌ی دستگاه، تفاوت چندانی با مدل‌های UR8050 و UR8100 ندارد.

تلویزیون ۵۵ اینچی UR8000 با هر دو پنل IPS و VA می‌توان در بازار ایران یافت؛ اما با توجه به کنتراست بالاتر پنل‌های VA درمقایسه‌با نمونه‌های IPS، مادامی‌که از مبلمان خیلی گسترده، مقابل تلویزیون استفاده نمی‌کنید، توصیه می‌کنیم که سراغ مدل VA بروید. در این تلویزیون از فناوری Local Dimming خبری نیست؛ اما در عوض، چراغ‌های LED تأمین‌کننده‌ی روشنایی تلویزیون، به‌صورت مستقیم، پشت پنل قرار گرفته‌اند.

تلویزیون UR8000 به‌لطف فناوری FRC می‌تواند رفتار تلویزیون‌های ۱۰بیتی با یک میلیارد رنگ را شبیه‌سازی کند و به‌لطف پشتیبانی از استاندارد HDR10، از پسِ نمایش محتوای HDR برمی‌آید. پُر واضح است که در تلویزیون اقتصادی ال‌جی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و درگاه HDMI 2.1 برای پشتیبانی کامل از کنسول‌های نسل نهمی خبری نیست.

تلویزیون UR8000 از اسپیکرهای ۲ کاناله‌ی ۲۰واتی، ۳ درگاه HDMI 2.0 به‌همراه ۲ درگاه USB 2.0 و گیرنده‌های داخلی و خارجی بهره می‌برد، قابلیت اتصال به گوشی‌های آیفون و اندروید را دارد و از سیستم‌عامل webOS 8 استفاده می‌کند.

ال‌جی 55NANO80 2022

تلویزیون LG NANO80 2022

در محدوده‌ی قیمتی کمتر از ۳۵ میلیون تومان، یکی دیگر از گزینه‌های ۵۵ اینچی مقرون‌به‌صرفه‌ی ال‌جی، مدل 55NANO80 مربوط به سال ۲۰۲۲ است، توجه داشته باشید که کره‌ای‌ها NANO80 را با همین نام در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۰ تولید کرده‌اند، نکته‌ی دیگر اینکه مدل‌های NANO82 و NANO84 با تلویزیون NANO80 تفاوت فنی ندارند؛ بنابراین هنگام خرید، نهایت دقت را به خرج دهید.

تلویزیون NANO80 از پنل IPS بهره می‌برد که زوایای دید وسیع‌تری درمقایسه‌با پنل‌های VA دارند؛ کره‌ای‌ها برای بهبود وضعیت کنتراست، تلویزیون اقتصادی‌شان را با فناوری Local Dimming همراه کرده‌اند. NANO80 به‌لطف فناوری FRC، رفتاری مشابه تلویزیون‌های گران‌قیمت ۱۰ بیتی دارد و از استانداردهای HDR10 و HLG نیز پشتیبانی می‌کند.

مطابق انتظار، در تلویزیون NANO80 نرخ نوسازی به ۶۰ هرتز محدود است و از درگاه HDMI 2.1 نیز خبری نیست؛ بنابراین کاربران کنسول‌های نسل نهمی نمی‌توانند از نهایت ظرفیت کنسول‌هایشان استفاده کنند.

تلویزیون NANO80 از مجموعه‌ی اسپیکرهای ۲ کاناله با توان کلی ۲۰ وات، ۴ درگاه HDMI 2.0 به‌همراه ۲ درگاه USB 2.0 و گیرنده‌ی داخلی بهره می‌برد. این تلویزیون از سیستم‌عامل webOS 7 استفاده می‌کند و قابلیت اتصال به گوشی آیفون و اندروید را نیز دارد.

ال‌جی 55QNED 80 2023

تلویزیون LG QNED80 2023

ال‌جی هم در سال ۲۰۲۲، هم ۲۰۲۳ تلویزیونی با نام QNED80 داشت؛ البته توصیه می‌کنیم تا به‌سراغ مدل ۲۰۲۳ به‌روزتر بروید. تلویزیون QNED80 با مدل‌های QNED81 و QNED82 نیز تفاوت فنی ندارد و صرفا در طراحی پایه و ظاهر، اندکی با آن‌ها متفاوت است. تلویزیون QNED80 2023 در دسته‌ی مقرون‌به‌صرفه‌ترین مدل‌های ال‌جی قرار می‌گیرد.

تلویزیون ۵۵ اینچی QNED80 از پنل IPS بهره می‌برد؛ بنابراین از نظر کنتراست و عمق رنگ مشکی در سطحی پایین‌تر از مدل‌های VA قرار می‌گیرد؛ در عوض زاویای دید تلویزیون وسیع‌تر است و کره‌ای‌ها با کمک‌گرفتن از فناوری Local Dimming و کوانتوم‌دات سطح کرده‌اند تا ضعف کنتراست تلویزیون را تا حدودی بپوشانند و بر طراوات رنگ‌های تلویزیون نیز بیفزایند. توجه داشته باشید که در QNED80 از فناوری MiniLED خبری نیست و روشنایی تلویزیون را چراغ‌های LED روی لبه‌ی پنل تأمین می‌کنند.

از جذاب‌ترین ویژگی‌های تلویزیون QNED80 2023 باید به ۱۰بیتی‌بودن پنل آن اشاره کرد؛ بدین‌مفهوم که تلویزیون می‌تواند به‌صورت بومی، بیش‌از یک میلیارد رنگ را به‌نمایش بگذارد و تصاویر چشم‌نوازتری درمقایسه‌با تلویزیون‌های ۸بیتی خلق کند. این تلویزیون با استاندارد‌های HDR10 و HLG هم سازگاری دارد؛ اما استاندارد پیشرفته‌ترِ Dolby Vision را پشتیبانی نمی‌کند.

مدل QNED80 2023 جزو ارزان‌ترین تلویزیون‌های ۱۲۰ هرتزی ال‌جی به‌شمار می‌آیند. این تلویزیون با نرخ نوسازی متغیر و پشتیبانی‌اش از فناوری‌های NVIDIA G-Sync و AMD FreeSync یکی از گزینه‌‌های خرید اقتصادی کاربران کنسول‌های نسل نهمی پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سری ایکس به‌شمار می‌آید.

از جمله‌ی قابلیت‌های دیگر تلویزیون QNED80 می‌توان به اسپیکرهای ۲ کاناله با توان کلی ۲۰ وات، سیستم‌عامل webOS 8 به‌همراه ۲ درگاه HDMI 2.1 و ۲ درگاه HDMI 2.0 در کنار ۲ درگاه USB 2.0 اشاره کرد.

تلویزیون ۵۵ اینچی QNED80 2023 هم‌اکنون در بازه‌ی قیمتی ۴۰ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

ال‌جی 55C2

تلویزیون LG C2

اگر برای خرید تلویزیون ۵۵ اینچی حدود ۶۰ میلیون تومان بودجه کنار بگذارید، می‌توانید یکی از بهترین و کامل‌ترین تلویزیون‌های ۲۰۲۲ را مالِ خود کنید. تلویزیون C2 تجربه‌ی بصری شگفت‌انگیزی را در اختیارتان می‌گذارد که نمونه‌ی مشابهش را در کمتر تلویزیونی می‌توان یافت.

تلویزیون C2 از پنل OLED Evo استفاده می‌کند و تمام آنچه از تلویزیون‌های OLED انتظار داریم، یک‌به‌یک تیک می‌زند: مشکی عمیق، کنتراست بسیار بالا، رنگ‌های زنده، زوایای دید بسیار وسیع و کنترل فوق‌العاده دقیق روشنایی و نوردهی پنل؛ البته پنل تلویزیون C2 درمقایسه‌با نسل قبل تلویزیون‌های OLED ال‌جی تا ۲۰ درصد روشنایی بیشتری را نیز تولید می‌کند.

تلویزیون C2 از پنل 4K و ۱۰بیتی واقعی استفاده می‌کند؛ بدین‌مفهوم که می‌تواند به‌طور بومی، بیش‌از یک میلیارد رنگ به‌نمایش بگذارد. این تلویزیون از انواع استانداردهای HDR از جمله Dolby Vision و HDR10 نیز برای ارائه‌ی تجربه‌ی بصری کم‌نظیر پشتیبانی می‌کند. شما می‌توانید برای پی‌بردن به قابلیت‌ها و عملکرد دستگاه به بررسی ال‌جی C2 در زومیت نیز مراجعه کنید.

ال‌جی C2 نرخ نوسازی متغیر ۱۲۰ هرتزی هم دارد و به‌لطف پشتیبانی از فناوری‌های NVIDIA G-Sync و AMD FreeSync Premium، گزینه‌ای ایدئال برای کاربران کنسول‌های نسل نهمی ایکس‌باکس سری ایکس و پلی‌استیشن ۵ است.

تلویزیون گران‌قیمت ال‌جی از اسپیکرهای ۲٫۲ کاناله‌ی ۴۰واتی برای ارائه‌ی صدای فراگیر، ۴ درگاه HDMI 2.1 در کنار ۳ درگاه USB 2.0 و سیستم‌عامل webOS 7 نیز بهره می‌برد.

درحال‌حاضر با پرداخت حدود ۱۰ میلیون تومان مبلغ بیشتر، تلویزیون C3 سال ۲۰۲۳ را نیز می‌توان خریداری کرد؛ اما C3 برتری چشم‌گیری درمقایسه‌با C2 ارائه نمی‌دهد. از سوی دیگر تلویزیون C4 برای سال ۲۰۲۴ نیز با ۲۰ میلیون تومان قیمت بالاتر به‌فروش می‌رسد که برچسب قیمتی ۸۰ میلیون تومانی نیز برای تلویزیون ۵۵ اینچی، توجیه چندانی ندارد.

بهترین تلویزیون ۶۵ اینچی ال جی؛ ۵۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان

یکی دیگر از محبوب‌ترین سایزهای تلویزیون در بازار ایران، ۶۵ اینچ است که اختلاف قیمتی معناداری هم با نمونه‌های ۵۵ اینچی دارد؛ بنابراین سعی می‌کنیم تا مدل‌های متنوع‌تری را در بازه‌های قیمتی مقرون‌به‌صرفه تا گران‌قیمت معرفی کنیم.

تلویزیون‌های ۶۵ اینچی گزینه‌های معقول‌تری برای سالن نشیمن منازل هستند؛ اما باید دقت کنید که برای لذت‌بردن از محتوای 4K، حداکثر باید در فاصله‌ی ۲متری تلویزیون ۶۵ اینچی بنشینید؛ در غیراین‌صورت ادراک‌تان از تصویر با محتوای 1080p تفاوت چندانی نخواهند داشت.

ال‌جی 65NANO84

تلویزیون NANO84

تلویزیون NANO84 یکی از ارزشمندترین تلویزیون‌های ۲۰۲۲ ال‌جی به‌شمار می‌آید، این تلویزیون در واقع نسل جدید مدل NANO80 2021 به‌شمار می‌آید؛ البته توجه داشته باشید که ال‌جی در برخی مناطق، NANO80 2022 و NANO82 2022 نیز روانه‌ی بازار کرده است، این تلویزیون‌ها غیر از طراحی پایه، هیچ تفاوت دیگری با تلویزیون NANO84 ندارند.

مدل 65NANO84 جزو مقرون‌به‌صرفه‌ترین مدل‌های ۶۵ اینچی در بازار ایران است. این تلویزیون از پنل 4K از نوع IPS و با نوردهی LED از لبه‌ی پنل استفاده می‌کند؛ بنابراین کنتراست تصویر و عمق رنگ مشکی آن به‌خوبی مدل‌های VA نخواهد بود؛ البته کره‌ای‌ها سعی کرده‌اند به‌کمک فناوری Local Dimming، سطح کنتراست و کنترل نوردهی پنل را بهبود دهند. پنل ۸ بیتی NANO84 به‌کمک فناوری FRC، حس‌وحال پنل‌های ۱۰ بیتی با یک میلیارد رنگ را القا می‌کند.

از آنجا که با مدلی اقتصادی مواجه هستیم، مایه‌ی تعجب نیست که نرخ نوسازی پنل به ۶۰ هرتز محدود باشد؛ بنابراین تلویزیون NANO84 نمی‌تواند از تمام ظرفیت کنسول‌های نسل نهمی استفاده کند؛ پس، درگاه‌های ورودی تصویر نیز به ۴ درگاه HDMI 2.0 محدود است و از HDMI 2.1 خبری نیست.

تلویزیون NANO84 از دو اسپیکر با توان کلی ۲۰ وات، ۲ درگاه USB 2.0، گیرنده‌ی دیجیتال داخلی و خارجی و webOS 7 استفاده می‌کند.

درحال‌حاضر می‌توان تلویزیون ۶۵ اینچی NANO84 را با برچسب قیمتی کمتر از ۵۰ میلیون تومان خریداری کرد.

ال‌جی 65QNED80 2023

تلویزیون LG QNED80 2023

ال‌جی تلویزیون‌های QNED80 را ابتدا در سال ۲۰۲۲ معرفی کرد؛ سپس در سال ۲۰۲۳ نسل بعدی را با همین نام روانه‌ی بازار ساخت؛ درحال‌حاضر در بازار ایران می‌توان هر دو مدل را یافت؛ اما ما توصیه می‌کنیم به‌سراغ مدل به‌روزترِ ۲۰۲۳ بروید. تلویزیون QNED80 با مدل‌های QNED81 و QNED82 نیز تفاوت فنی ندارد و صرفا در طراحی پایه و ظاهر، اندکی با آن‌ها متفاوت است. تلویزیون QNED80 2023 در دسته‌ی مقرون‌به‌صرفه‌ترین مدل‌های QNED ال‌جی جای می‌گیرد.

تلویزیون ۶۵ اینچی QNED80 از پنل IPS بهره می‌برد؛ بنابراین از نظر کنتراست و عمق رنگ مشکی در سطحی پایین‌تر از مدل‌های VA قرار می‌گیرد؛ در عوض زاویای دید تلویزیون وسیع‌تر است؛ البته کره‌ای‌ها با کمک‌گرفتن از فناوری Local Dimming و کوانتوم‌دات سطح کرده‌اند تا ضعف کنتراست تلویزیون را تا حدودی بپوشانند و بر طراوات رنگ‌های تلویزیون نیز بیفزایند. توجه داشته باشید که در QNED80 از فناوری MiniLED خبری نیست و روشنایی تلویزیون را چراغ‌های LED روی لبه‌ی پنل تأمین می‌کنند.

یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های تلویزیون QNED80 2023 به ۱۰بیتی‌بودن پنل آن بازمی‌گردد؛ بدین‌مفهوم که می‌تواند به‌صورت بومی، بیش‌از یک میلیارد رنگ را به‌نمایش بگذارد؛ البته با وجود ۱۰بیتی‌بودن پنل، این تلویزیون صرفا با استاندارد‌های HDR10 و HLG سازگاری دارد و از استاندارد پیشرفته‌ترِ Dolby Vision پشتیبانی نمی‌کند.

مدل ۶۵ اینچی QNED80 2023 جزو ارزان‌ترین تلویزیون‌های ۱۲۰ هرتزی ال‌جی به‌شمار می‌آید. این تلویزیون با نرخ نوسازی متغیر و پشتیبانی‌اش از فناوری‌های NVIDIA G-Sync و AMD FreeSync یکی از گزینه‌‌های خرید اقتصادی کاربران کنسول‌های نسل نهمی پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سری ایکس به‌شمار می‌آید.

از جمله‌ی قابلیت‌های دیگر تلویزیون QNED80 می‌توان به اسپیکرهای ۲ کاناله با توان کلی ۲۰ وات، سیستم‌عامل webOS 8 به‌همراه ۲ درگاه HDMI 2.1 و ۲ درگاه HDMI 2.0 در کنار ۲ درگاه USB 2.0 اشاره کرد. برخی از نسخه‌های تلویزیون QNED80 2023، گیرنده‌ی دیجیتال خارجی را نیز در اختیارتان می‌گذارد.

تلویزیون ۶۵ اینچی QNED80 2023 هم‌اکنون در بازه‌ی قیمتی زیر ۶۰ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

ال‌جی 65QNED91 2022

تلویزیون LG QNED91

اگر بودجه‌ای در محدود‌ه‌ی ۷۰ تا ۷۵ میلیون تومان برای خرید تلویزیون ۶۵ اینچی در نظر گرفته‌اید، بهترین گزینه‌ی خریدتان از برند ال‌جی، مدل QNED91 است. توجه داشته باشید که کره‌ای‌ها تلویزیون QNED91 را در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ روانه‌ی بازار کرده‌اند، ما QNED91 2022 را برای خرید توصیه می‌کنیم؛ البته مدل QNED90 نیز وجود دارد که جز تفاوت ظاهری در طراحی پایه، با QNED91 تفاوتی فنی ندارد.

تلویزیون QNED91 از پنل IPS استفاده می‌کند؛ بنابراین شاید درمقایسه رقبای هم‌رده‌ی VA، کنتراست پایین‌تری ارائه دهد؛ البته کره‌ای‌ها با به‌کارگیری فناوری MiniLED برای نوردهی پنل و ترکیب فناوری‌های کوانتوم‌دات با نانوسل، هم روشنایی را به‌مقدار چشم‌گیری افزایش داده‌اند، هم بر طراوت رنگ‌های پنل افزوده‌اند، از سوی دیگر، فناوری Local Dimming برای کنترل دقیق‌تر روشنایی و نوردهی پنل، پازل را تکمیل می‌کند.

تلویزیون MiniLED ال‌جی از پنل ۱۰بیتی واقعی بهره می‌برد و می‌تواند به‌صورت بومی بیش‌از یک میلیارد رنگ به‌نمایش بگذارد. تلویزیون QNED91 تمام استانداردهای شناخته‌شده‌ی HDR شامل HDR10 و Dolby Vision و HLG را نیز پشتیبانی می‌کند.

تلویزیون QNED91 از نرخ نوسازی متغیر ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد؛ بنابراین برای کاربران کنسول‌های نسل نهمی ایکس‌باکس سری ایکس و پلی‌استیشن ۵ گزینه‌ای ایدئال است؛ البته فقط ۲ درگاه HDMI 2.1 برای انتقال سیگنال ۱۲۰ فریم‌برثانیه‌ی 4K دراختیار دارید، ۲ درگاه دیگر به پهنای باند HDMI 2.0 محدود خواهد بود.

تلویزیون گران‌قیمت و MiniLED ال‌جی از اسپیکرهای ۲٫۲ کاناله‌ی قدرتمند با توان ۴۰ وات برای تولید صدای فراگیر استفاده می‌کند و از سیستم‌عامل webOS 7 نیز بهره می‌برد.

ال‌جی 65C2

تلویزیون LG C2

اگر برای خرید تلویزیون ۶۵ اینچی حدود ۹۰ تا ۹۵ میلیون تومان بودجه کنار بگذارید، بهترین گزینه‌ی خریدتان، یکی از کامل‌ترین و کم‌نقص‌ترین تلویزیون‌های ۲۰۲۲ خواهد بود. تلویزیون C2 با پنل OLED خیره‌کننده‌اش تجربه‌ی بصری شگفت‌انگیزی را در اختیارتان می‌گذارد که نمونه‌ی مشابهش را در کمتر تلویزیون دیگری می‌توان یافت.

تلویزیون C2 از پنل OLED Evo استفاده می‌کند و تمامی انتظاراتمان از تلویزیون OLED را برآورده می‌کند: مشکی عمیق، کنتراست بسیار بالا، رنگ‌های زنده، زوایای دید بسیار وسیع و کنترل فوق‌العاده دقیق روشنایی و نوردهی پنل از جمله‌ی مواردی است که در همان نگاه نخست به C2 متوجه خواهید شد؛ البته پنل تلویزیون C2 درمقایسه‌با نسل قبل تلویزیون‌های OLED ال‌جی تا ۲۰ درصد روشنایی بیشتری را نیز تولید می‌کند.

تلویزیون C2 از پنل 4K و ۱۰بیتی واقعی استفاده می‌کند؛ بدین‌مفهوم که می‌تواند به‌طور بومی، بیش‌از یک میلیارد رنگ به‌نمایش بگذارد. این تلویزیون از انواع استانداردهای HDR از جمله Dolby Vision و HDR10 در کنار HLG برای ارائه‌ی تجربه‌ی بصری کم‌نظیر پشتیبانی می‌کند. توصیه می‌کنم برای پی‌بردن به قابلیت‌ها و عملکرد دستگاه به بررسی ال‌جی C2 در زومیت نیز مراجعه کنید.

تلویزیون OLED ال‌جی C2 نرخ نوسازی متغیر ۱۲۰ هرتزی هم دارد و به‌لطف پشتیبانی از فناوری‌های NVIDIA G-Sync و AMD FreeSync Premium، گزینه‌ای ایدئال برای کاربران کنسول‌های نسل نهمی ایکس‌باکس سری ایکس و پلی‌استیشن ۵ است؛ حتی PC گیمرها هم از خرید C2 به‌عنوان یک مانیتور غول‌پیکر پشیمان نخواهند شد؛ البته به‌شرطی که میز کارتان فضای کافی برای نصب تلویزیون ۶۵ اینچی داشته باشد!

تلویزیون گران‌قیمت ال‌جی از اسپیکرهای ۲٫۲ کاناله‌ی ۴۰واتی برای ارائه‌ی صدای فراگیر، ۴ درگاه HDMI 2.1 در کنار ۳ درگاه USB 2.0 و سیستم‌عامل webOS 7 نیز بهره می‌برد.

درحال‌حاضر با پرداخت حدود ۸ میلیون تومان مبلغ بیشتر، تلویزیون ۶۵ اینچی C3 سال ۲۰۲۳ را نیز می‌توان خریداری کرد؛ اما C3 برتری چشم‌گیری درمقایسه‌با C2 ارائه نمی‌دهد؛ مگر اینکه بخواهید با حدود ۱۵ میلیون تومان هزینه‌ی بیشتر، سراغ تلویزیون C4 سال ۲۰۲۴ بروید.

ال‌جی 65C4

تلویزیون LG C4

چنانچه بودجه‌‌‌ی نامحدودی دارید، می‌توانید سراغ تلویزیون‌های ۷۵ اینچی ال‌جی بروید؛ اما درصورتی‌که به‌هردلیلی ترجیح می‌دهید که مدل ۶۵ اینچی تهیه کنید، می‌توانید با صرف حدود ۱۱۰ میلیون تومان، بهترین تلویزیون حال‌حاضر بازار را تهیه کنید. تلویزیون C4 تمام آنچه از تلویزیون C3 OLED می‌پسندیدیم، در دل خود دارد، ضمن اینکه اکنون روشنایی بیشتری را نیز ارائه می‌دهد.

تلویزیون C4 برخلاف برادر به‌مراتب گران‌قیمتش، G4 از فناوری MLA (آرایه‌ی میکرولنزها) برای دستیابی به روشنایی خیره‌کننده استفاده نمی‌کند و مانند دو نسل گذشته، پنل OLED Evo را برای دستیابی به روشنایی بالاتر از پنل‌های OLED عادی استفاده می‌کند. روشنایی C4 حدود ۱۵ درصد بیشتر از C3 است که به تجربه‌ی کم‌نقص‌تری از تماشای محتوای HDR می‌انجامد.

تلویزیون C4 با مشکی عمیق، کنتراست بسیار بالا، رنگ‌های زنده و چشم‌نواز، زوایای دید بسیار وسیع، کنترل فوق‌العاده دقیق روشنایی و پاسخ‌گویی بسیار سریع تمام انتظاراتمان از تلویزیون‌های OLED برآورده می‌کند و حتی در زمینه‌ی نمایش دقیق رنگ‌ها، از نسل قبلی نیز بهتر ظاهر می‌شود.

تلویزیون C4 از پنل 4K و ۱۰بیتی واقعی استفاده می‌کند؛ بدین‌مفهوم که می‌تواند به‌طور بومی، بیش‌از یک میلیارد رنگ به‌نمایش بگذارد. این تلویزیون از انواع استانداردهای HDR از جمله Dolby Vision و HDR10 در کنار HLG برای ارائه‌ی تجربه‌ی بصری کم‌نظیر پشتیبانی می‌کند. توصیه می‌کنم برای پی‌بردن به قابلیت‌ها و عملکرد دستگاه به بررسی ال‌جی C2 در زومیت نیز مراجعه کنید.

یکی دیگر از برتری‌های C4 به نسل‌های گذشته، نرخ نوسازی متغیر تا سقف ۱۴۴ است؛ البته کاربران کنسول‌های نسل نهمی نهایتا ۱۲۰ هرتز را تجربه خواهند کرد؛ اما با اتصال PC قدرتمند به C4 می‌توان به نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز دست یافت. تلویزیون C4 از فناوری‌های NVIDIA G-Sync و AMD FreeSync Premium هم پشتیبانی می‌کند تا با هم‌گام‌سازی نرخ نوسازی و نرخ فریم بازی‌ها، از پارگی تصویر جلوگیری کند.

تلویزیون گران‌قیمت ال‌جی از اسپیکرهای ۲٫۲ کاناله‌، شامل ۲ اسپیکر ۱۰ واتی و ۲ ووفر ۱۰ واتی برای تولید صدای فراگیر استفاده می‌کند، ۴ درگاه HDMI 2.1 در کنار ۳ درگاه USB 2.0 دارد و از سیستم‌عامل webOS 9 نیز بهره می‌برد.

آیا مدلی را از قلم انداخته‌ایم؟ لطفا آن را با ما و سایر کاربران زومیت به‌اشتراک بگذارید و به کامل‌تر شدن راهنمای خرید پیش‌رو کمک کنید.

داغ‌ترین مطالب روز

پیشنهادی باخبر

تبلیغات