بودجه ۱۲ هزار میلیارد تومانی برای بیمه محصولات کشاورزی

بودجه 12 هزار میلیارد تومانی برای بیمه محصولات کشاورزی

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ از اختصاص ۱۲ همت برای بیمه محصولات کشاورزی در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1404 در تشریح جزئیات جلسه عصر امروز کمیسیون متبوعش، گفت: موضوع حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق 6 هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه پیش بینی شده بود که کمیسیون تلفیق مصوب کرد این رقم به 12 هزار میلیارد تومان برسد.

وی افزود: همچنین کمیسیون مصوب کرد که به صندوق‌های رفاه دانشجویی، به میزان 500 میلیارد تومان کمک مالی صورت گیرد. همچنین کمیسیون مصوب کرد بیش از 3000 میلیارد تومان از مازاد عوارض واردات خودرو در راستای تسهیل خدمت رسانی به دانش آموزان هزینه شود. به موجب این مصوبه برای هر منطقه آموزشی و پرورشی در کشور، یک ماشین سواری، یک ماشین دو کابین و یک مینی بوس خریداری خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1404 ادامه داد: همچنین اعضای کمیسیون مصوب کردند که از محل تنخواه گردان، مبلغ 5000 میلیارد تومان در اختیار جمعیت هلال احمر قرار گیرد. همچنین به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، 100 میلیارد تومان به سازمان دامپزشکی بابت مهار بیماری‌های واگیردار و مشترک بین دام و انسان اختصاص یافت.

زارع بیان کرد: همچنین به موجب مصوبه اعضای کمیسیون، 200 میلیارد تومان به موسسه تحقیقات واکسن به‌ویژه سرم‌سازی رازی و انستیتو پاستور ایران اختصاص می‌یابد.

نماینده آباده در مجلس با اشاره به دیگر مصوبه اعضای کمیسیون متبوعش، گفت: در ادامه کمیسیون مصوب کرد؛ 200 میلیارد تومان به اورژانس و 200 میلیارد تومان بابت جلوگیری از آتش سوزی در جنگل‌ها اختصاص پیدا کند.

وی اظهار کرد: همچنین به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، دولت مکلف شد، مبلغ 7700 میلیارد تومان بابت حق بیمه پایه سهم دولت و همچنین کل حق بیمه پایه مالکان واحدهای مسکونی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند و سایر افراد ناتوان و رزمندگان معسر، به حساب صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان واریز کند.

نماینده آباده در مجلس تاکید کرد: همچنین کمیسیون صندوق تامین خسارت‌های بدنی را مکلف کرد تا بابت دیه محکومان معسر جرائم غیر عمد ناشی از تصادفات با اولویت زنان معسر و مواردی که پرداخت خسارت بر عهده بیت المال و دولت است تا مبلغ 1500 میلیارد تومان پرداخت کند.

وی تاکید کرد: همچنین به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق سازمان‌های توسعه ای اجازه دارند در تامین مالی طرح‌های دانش بنیان و صنایع پیشرفته با فناوری بالا در کلیه مناطق کشور سرمایه‌گذاری مشترک با بخش خصوصی داشته باشند.

زارع تاکید کرد: همچنین به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، تسهیلات پرداختی شبکه بانکی بابت احداث و نوسازی خوابگاه‌ها به عنوان ایفای تعهدات قانون جهش تولید مسکن، محسوب می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بیان کرد: مصوبات اعضای کمیسیون تلفیق برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب نمایندگان در جلسه علنی و تایید شورای نگهبان دارد.

انتهای‌پیام/

پیشنهادی باخبر