رسانه عبری: حزب الله به دانش مهندسی معکوس دست یافته است

رسانه عبری: حزب الله به دانش مهندسی معکوس دست یافته است

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، تحقیقات به عمل آمده نشان می‌دهد که حزب الله به دانش مهندسی معکوس دست یافته و در حال تولید برخی از تسلیحات اسرائیلی به غنیمت گرفته شده است.

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت امروز شنبه در سایت خود، نوشت، حزب الله به نوعی خودکفایی در تولید جنگ افزار رسیده است و توانسته است به طور مثال موشک ضد زره اسرائیلی را با مهندسی معکوس بازتولید کند.

به اعتراف این رسانه، امروز می‌توان گفت که حزب الله یک خط تولید از موشک‌های شیه به موشک‌های اسپایک اسرائیلی دارد و مسئولین امنیتی اسرائیلی اعتراف می‌کنند که این موشک که قادر است اهداف خود را از فاصل 16 کیلومتری مورد هدف قرار بدهد به یک تهدید بزرگ برای اسرائیل در جنگ با حزب الله تبدیل شده است.

این رسانه به نقل از گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های غربی، ادعا می‌کند، امروز این گروه شیعی موفق به ایجاد خط تولید موشک‌های الماس شده است که نسخه‌ای مهندسی معکوس شده از موشک ضد تانک پیشرفته اسپایک است و امروز به طور مستقل آن را در لبنان تولید می‌کند و نیازی به وارد کردن آن ندارد.

به اعتراف این رسانه گرچه گفته می‌شود کلمه الماس یک کلمه فارسی است اما در زبان عربی هم کاربرد دارد.

رونین برگمن خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی وای نت و روزنامه یدیعوت آحارانوت در این رابطه اعلام کرد، مهندس معکوس این موشک بعد از آن میسر شد که نظامیان اسرائیلی در جنگ تابستان 2006 یک موشک انداز و چند موشک از آن را در میدان جا گذاشته و عقب نشینی کردند.

این رسانه بعد از پرداختن به نقش ایران و پیشرفتی که جمهوری اسلامی ایران در امر مهندسی معکوس جنگ افزارهای نظامی پیدا کرده آورده است:

اولین استفاده از این موشک توسط حزب الله در ژانویه امسال بود، زمانی که یک ویدیو تبلیغاتی در رابطه با حمله به پایگاه دریایی را منتشر شد.

حزب الله از آن زمان چند ویدیو دیگر از شلیک این موشک را منتشر کرد.

به نوشته این رسانه، با این حال به گفته مسئولین امنیتی اسرائیلی که با روزنامه تایمز گفتگو کرده‌اند، حزب الله کار تولید الماس را در لبنان آغاز کرده است، به گفته این مسئولین امروز حزب الله در حال تولید این موشک‌ها در داخل لبنان است تا کمتر به واردات آن تکیه کند، این در حالی است که به گفته کارشناسان مرکز پژوهش‌های الما این نگرانی بزرگ وجود دارد که بقیه (محور مقاومت) در خاورمیانه نیز از این موشک بهره مند شوند، چون احتمال توزیع نمونه‌های فعلی و پیشرفته تری از الماس در تمامی جبهه‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/

پیشنهادی باخبر