در این شرایط کشور و فشار به مردم؛ اینها ضدتبلیغ است

در روزهای گذشته کشور شاهد یک موج هدفمند مقدس سازی از رئیس جمهور فقید دولت سیزدهم بوده؛ چنانکه که حیرت کارشناسان سیاسی را در پی داشت. اعلام رسمی برگزاری ۱۲۰ هزار مراسم در سراسر کشور برای تجلیل از مرحوم رئیسی و دولت وی توسط رئیس بنیاد شهید که معاون رئیس جمهور پزشکیان محسوب میشود موجی از انتقادها را در پی داشت.
به ویژه که اگر هزینه حداقلی هر مراسم را تنها ۳۰ میلیون تومان در نظر بگیریم، تنها برگزاری این مراسمات ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه به خزانه نامطلوب کشور تحمیل کرده است. هرچند معمولاً برگزاری یک مراسم ممکن است به تنهای نه ۳۰ میلیون تومان، بلکه چند میلیارد تومان هزینه ایجاد نماید.
در تمام کشور از روستاها تا قصبات و اغلب خیابانهای پایتخت پر شده است از بیلبوردهایی با مضمونهای غالباً اغراقآمیز در مورد خدمات اقتصادی_ سیاسی ابراهیم رئیسی. محسن رضایی حتی مدعی شد لحظاتی قبل از شهادت رئیسی طوفاتی در مشهد به پا شد که عارفان معنایش را بهتر میدانند!
چندین فعال مجازی نیز تلاش دارند از طریق اکانتهای فیک چهرهای قدیس گونه و بی خطا از وی ترسیم کنند، این در حالی است که انتقادهای بسیار به شرایط اقتصادی در دولت سیزدهم یکی از علل اصلی پیروزی پزشکیان در انتخابات بود.
به نظر میرسد تحلیل قدیس سازان این است که نارضایتیها از دولت فعلی میتواند شرایط را برای پیروزی آنها در انتخابات بعدی فراهم نمایید.
غلامرضا جعفرزاده ایمن آبادی سیاستمدار ایرانی و نماینده پیشین مجلس ضمن اشاره به فضای به وجود آمده در سالگرد سقوط بالگرد مرحوم رئیسی به آفتابنیوز گفت: اولاً باید گفت هر کس پیشنهاد برگزاری ۱۲۰ هزار مراسم برای تجلیل از رئیسی را داد خیرخواه آقای رئیسی نبوده، این مراسمها ظلم در حق مرحوم رئیسی بود. این مسئله اعتراضات مختلفی در پی داشت و مردم را در این شرایط بغرنج اقتصادی متاثر و ناراحت کرده است، هزینه این ۱۲۰ هزار مراسم را اگر محاسبه نمایید، معلوم میشود که چه عدد هنگفتی است. برخی طرفداران آقای رئیسی زمانی که در قید حیات بود با همین کارهای عجیب به آبروی ایشان ضربه زدند و اکنون نیز دست بردار نیستند. آقای رئیس جمهور هم نباید اجازه میداد ۱۲۰ هزار مراسم برگزار شود، در تهران بزرگ دیگر جایی نمانده که بنری از آقای رئیسی نزده باشند، به خدا قسم! اینها ضد تبلیغ است، مردم میگویند ما راضی نیستیم که این همه هزینه شود.
وی ضمن تحلیل اهداف پشت پرده قدیسسازی از مرحوم رئیسی افزود: ایشان که تنها شهید خدمت نبوده است، ما شهید رجایی، شهید باهنر و شهید بهشتیها را داریم، کجا آنها برای این شهدا چنین کارهای میکنند؟ این نشان میدهد که یک نیات پساپردهای وجود دارد. این جریان همانگونه تا زمانی که مرحوم رئیسی زنده بود دنبال بالا رفتن از نردبان و گرفتن پست و مقام بودند، اکنون نیز دنبال همان مطامع هستند و میخواهند دوباره برگردند به مناصب ارشد دولتی. البته به نظرم باید خانواده آقای رئیسی به صحنه میآمدند و مانع میشدند و میگفتند شما دارید با آبروی آقای رئیسی بازی میکنید و این چه کاری است، این جریان به دنبال ایجاد فرصت برای خودشان هستند و معتقد نیستم که اینها دلشان برای آقای رئیسی سوخته باشد.
این جانباز جنگ تحمیلی با اشاره به نارضایتی عمومی مردم از بی برقی و شرایط اقتصادی، اظهار کرد: هر چه که ما جلوتر میرویم مردم دلسردتر میشوند و بعید میمی دانم که با ناامید شدن مردم از دولت فعلی آنها به جریان مقابل اقبال نشان دهند. متاسفانه شرایط بسیار نامساعدی است و اینکه آقای پزشکیان استراتژی مشخصی نداشته است، باعث شده که یک سردرگمی در مردم ایجاد شود و این نبود استراتژی و سردرگمی کشور را به سمتی میبرد که من خیلی نگرانم، ولی این جریان افراطی نمیتواند از این آب گل آلود و سردرگمی ماهی بگیرد و کشور دارد به سمتی میرود که هیچ کس نمیتواند از آن سودی ببرد. متاسفانه افراطیون کاسب تحریم مشغول سوراخ کردن کشتی هستند که همه ما در آن نشستهایم. جریان مقابل قصد دارد فضایی ایجاد کند که مردم کمتر به پای صندوقهای رای بیایند و کابینه تحمیلی_ وفاقی و ناتوان آقای پزشکیان هم مزید بر علت شده است.
پیشنهادی باخبر
تبلیغات