آخرین خبر از افزایش حقوق بازنشستگان پس از متناسب‌سازی امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۳
بازدید:۲۶۲۸
صد آنلاین | بازنشستگی یک مرحله است که در آن فرد از مشاغل خود کناره‌گیری می‌کند. این فرآیند می‌تواند به‌طور کامل یا به‌صورت نیمه‌وقت انجام شود، به‌طوری‌که فرد با کاهش ساعات کار یا حجم فعالیت‌های شغلی، به تدریج از شغل خود فاصله می‌گیرد. معمولاً دلایل بازنشستگی شامل افزایش سن، مشکلات جسمی یا مسائل مربوط به سلامت است.

به گزارش صد آنلاین، محمدسعید بهوندی، فعال صنفی فرهنگیان بازنشسته در این رابطه می‌گوید: بر اساس آیین‌نامه‌ی اجرایی که به تصویب دولت رسیده، متاسفانه بناست ۹۰ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان که خودش از ریشه و اصل ماجرا ۱۰ درصد کمتر است، باز دوباره پس از کسر بیمه‌ی سهم فرد و مالیات بر درآمد از جمع حقوق و فوق‌العاده‌‌های مشمول کسور بازنشستگی شاغلین همتراز برای بازنشستگان محاسبه شود و این یعنی؛ قطعاً کمتر از ۹۰ درصد خواهد شد.

وی افزود: این شیوه‌ی عمل مد نظر دولت، دقیقاً بر خلاف نص قانون متناسب‌سازی است. زیرا در بند ۱ جزء ( ر) ماده‌ی ۲۸ قانون برنامه‌ی هفتم توسعه صرحتاً چنین آمده است «به‌منظور برقراری عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز منتاسب‌سازی حقوق بازنشستگان با نود درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به‌ عمل آورداین افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل چهل درصد و در سالهای دوم و سوم هر کدام سی درصد ما‌به‌التفاوت تا نود درصد یاد‌شده خواهد بود.

 

آیین‌نامه اجرایی این جزء به‌ تصویب هیات وزیران می‌رسد». حال شما بگویید؛ در کجای این بند کوچکترین اشاره‌‌ای به عبارت «پس از کسر فلان آیتم» یا کسر بیمه و مالیات شده؛ بنابراین باید پرسید با این اصلاحات دولت به دنبال چیست؟!

 

بهوندی ادامه داد: نمایندگان مجلس به عنوان ناظران بر اجرای قانون که اجرای آن هم باید کامل و هم مطلوب باشد، مطمئناً وظیفه داریند پیش از اجرای متناسب‌سازی توسط دولت و ایجاد گرفتاریهای مضاعف بعدی، به سرعت و بدون کوچکترین مماشات، جلو این عمل خلاف قانون را گرفته و متولیان را موظف سازید تا بر مبنای مُرِّ قانون آن را اصلاح کنند.

منبع: ایلنا

پیشنهادی باخبر

تبلیغات