به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شصتوچهارمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با حضور انوشیروان محسنی بندپی و نمایندگان دستگاههای عضو در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد؛ بندپی ضرورت نوسازی و تقویت ناوگان حملونقل عمومی را مورد تاکید قرار داد و اولویتدهی آن را در کاهش تصادفات و تلفات جادهای مؤثر دانست.
وی با اشاره به برگزاری هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران بر استفاده از ظرفیت این رویداد از سوی پلیس راهور، سازمان امور عشایر و سازمان جوانان هلالاحمر بهمنظور تبلیغ و افزایش تأثیرگذاری کمپینهای «چشم به راهیم» و ۶۰-۳۰ در کاهش تصادفات جادهای تاکید کرد و استفاده از یافتههای علمی را در راستای ایمنتر کردن سفر مؤثر دانست.
بندپی به تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان و توجه به مصوبه شورای فرهنگی عمومی برای حفظ شئونات اسلامی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: از بیستوسوم اسفند ۱۴۰۳ ثبت آمار ارسالی از سوی دستگاههای اجرایی را آغاز میکنیم و پایگاهها نیز از بیستوهفتم اسفند مستقر میشوند.
معاون گردشگری کشور به نقش ستادهای اجرایی استانی و کمیتهها برای اجرای تصمیمات گرفته شده در ستاد مرکزی اشاره کرد و لزوم هرچه سریعتر تشکیل شدن ستادهای استانی را متذکر شد.
خدماتدهی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برای ایام نوروز ۱۴۰۴
مصطفی فاطمی، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی و دبیر ستاد نیز با اشاره به برگزاری جلسات مستمر در طول سال و ایام پیک سفر بهمنظور تصمیمگیریها و اقدامات لازم و عاجل اظهار کرد: ۲۷ عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ۱۰ کمیته فعالیتهای خود را انجام میدهند و چند جلسه کارشناسی برای هماهنگی اقدامات لازم نوروز ۱۴۰۴ برگزار شده است.
وی افزود: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در دستگاههای مختلف طی ایام نوروز خدمترسانی میکنند و سعی ما نیز هماهنگی بیشتر بین دستگاهها برای حل سریع مشکلات و خدماتدهی بهتر به گردشگران نوروزی است.