مقاله در ساعت 2025-05-09 18:57:00 در بازتاب آنلاین منتشر شده است که با موضوع
جشنواره «آسمون» فرصتی برای درخشیدن نوجوانان میباشد و مسئولیت این مقاله به عهده ما نیست
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیین اختتامیه دومین جشنواره تولیدات فضای مجازی نوجوون «آسمون»، امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ماه ۱۴۰۴ با حضور حمید امامی دبیر جشنواره، سید محمدامین آقامیری رییس مرکز ملی فضای مجازی، الهام ساوالانپور مدیر کل فرهنگی اجتماعی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، محمدرضا شریفی نیا، ایرج طهماسب، گلاره عباسی، رسول صدرعاملی، مهراوه شریفی نیا، آزیتا حاجیان، امین زندگانی و بهرام عظیمی اعضای هیات انتخاب و داوران این رویداد در سالن شهید ضرغام برگزار شد.
در ابتدای این مراسم پس از پخش سرود ملی و قرائت آیاتی از کلام الله مجید، حمید امامی دبیر جشنواره «آسمون» ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد امام رضا (ع) عنوان کرد: بهنظر میرسد سال آینده، برای برگزاری با توجه به حضور پررنگ نوجوانانی که من مشاهده میکنم برای دوره سوم جشنواره، باید سالن بسیار بزرگتری را در نظر بگیریم. در ایتدا بگویم که قصد دارم سه تشکر ویژه داشته باشم.
تشکر اول از خودِ نوجوانانی است که این جشنواره را برگزار کردند. جشنواره «آسمون» را خود نوجوانان مدیریت و اجرا میکنند. شاید بیش از ۸۰ درصد نفراتی که این جشنواره را اداره میکنند، زیر ۲۰ سال دارند و واقعاً لذت میبرم از اینکه این جشن بهدست خود نوجوانان سپرده شده است. از آنها تشکر میکنم که زمانی را که از مدرسه میآمدند، کولهشان را کنار میگذاشتند و در دفتر مشغول کار میشدند؛ چه در ایام مدرسه، چه در ایام امتحانات.
وی افزود: تشکر دوم از هیئت داورانی است که واقعاً لطف داشتند و در داوری جشنوارهای که شاید خیلی حاکمیتی نباشد و حمایت رسمی نداشته باشد، تمام وجودشان را گذاشتند. محمدرضا شریفینیا از همان روز نخست که به دبیرخانه جشنواره تشریف آوردند، گفتند: «میخواهم پای این کار بایستم و کمک کنم تا جشنواره وسیعتر و جذابتر برگزار شود.» و واقعاً هم اقداماتی انجام دادند که من به دوستان میگفتم جشنواره فجر هم اینقدر داور چهره ندارد. واقعاً تشکر میکنم از هیئت داورانی که هر یک بهتنهایی برای یک جشنواره کافیاند، و ما اکنون ۹ داور برجسته و شاخص را کنار یکدیگر داریم.
امامی در پایان اذعان داشت: تشکر سوم از مرکز ملی فضای مجازی است که بسیار خوب از جشنواره حمایت کردند؛ هم سال گذشته، هم امسال. انشاءالله این جشنواره به یک جشنواره دائمی برای تولیدات فضای مجازی نوجوانان تبدیل شود تا بهجای اینکه از بالا بنشینیم و برای نوجوانان تصمیمگیری کنیم، بیاییم کنارشان بنشینیم، آثارشان را ببینیم، و صدایشان را بشنویم. این جشنواره مدعی است که توانسته صدای نوجوان را بشنود، کنار آنها باشد و فعالیتهایشان را ببیند. امیدوارم هر سال بهتر برگزار شود. با وجود تمام محدودیتهایی که برای نوجوانان وجود دارد، باید امیدی را در دل آنها تزریق کنیم. این جشنواره نیز جشنواره امید است و جایی برای درخشیدن نوجوانان است.
لازم به ذکر است محمد امین آقامیری ریاست مرکز ملی فضای مجازی و الهام ساوالانپور مدیر کل فرهنگی اجتماعی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، از دیگر سخنرانان آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی «آسمون» بودند.
در ادامه این آیین بهرام عظیمی به نمایندگی هیات داوران گفت: امروز که به شما نگاه میکنم، چیزی را در دلم احساس میکنم. همه شما جوانان بسیار شاد، باحال، خوشچهره و خوشپوش هستید. خانمها و آقایان خوشقیافه و مرتب. ما کارهای شما را دیدیم و واقعاً لذت بردیم. خانم شریفینیا و خانم عباسی بسیار زحمت کشیدند و حتی ده برابر ما آثار را دیدند. واقعاً کار مشکلی بود. درست است که آثار، ۹۰ ثانیهای بودند، اما خیلی کار دیدند. مجموعاً صد اثر به دست هیات داوران رسید. نکتهای که در این آثار بسیار جذاب بود، این بود که ما همیشه ناخودآگاه با سن و سال خودمان مقایسه میکنیم و میگوییم، چقدر اینها باحالاند، چقدر بااستعدادند، چقدر خاصاند و واقعاً در بسیاری از آثار، چنین ویژگیهایی دیده میشد.
وی ادامه داد: خلاقیت، امید، زندگی، عشق، محبت، دینداری، ایرانیبودن؛ همه اینها در آثار به چشم میخورد و بسیار لذتبخش بود. داوری این جشنواره برای ما بسیار سخت بود. گاهی در جشنوارههایی مثل فجر، ۳۰ اثر دارید که با چهارچوب مشخصی داوری میشوند. اما اینجا، با ۱۰۰ اثری که هرکدام فرمی متفاوت دارند، داوری کار دشواری است. کسانی که امروز جایزه میگیرند، واقعاً لذت خواهند برد. جایزه گرفتن باعث میشود آینده خیلی از بچهها ساخته شود. در همین سن کم هدفمند میشوند و اتفاقات خوبی برایشان رقم میخورد.
اما عدهای از شما که امروز جایزه نمیگیرید، ممکن است ناراحت شوید، اعتراض کنید و فکر کنید حقتان ضایع شده است. بدانید ما که کارهای شما را میدیدیم، امیدوارم کسانی که امروز جایزه میگیرند، واقعاً لذت ببرند. همین که در چنین جمعی، با این رنگ، نور و اشتیاق، جایزه دریافت میکنند و در کنار بزرگانی که اینجا حضور دارند قرار میگیرند، در آینده بر زندگیشان تأثیر خواهد گذاشت.
در ادامه بیانیه هیات داوران و هیات انتخاب دومین جشنواره «آسمون» توسط بهرام عظیمی خوانده شد. در این بیانیه آمده است:«در پایان، از برگزارکنندگان این جشنواره و حامیان دلسوز آن برای ایجاد چنین بستری فاخر و الهامبخش، صمیمانه تشکر میکنیم.
ما که امروز اینجا ایستادهایم، از شما تشکر میکنیم. شما نه فقط دو نفر که اینجا هستید، بلکه همهتان…
باشد که آسمان خلاقیت نوجوان ایرانی، همیشه روشن و بیمرز باشد. به افتخار همه نوجوانان سرزمینم
با احترام
هیات داوری و انتخاب جشنواره «آسمون»
آزیتا حاجیان، گلاره عباسی، مهراوه شریفینیا، شیلا خداداد، رسول صدرعاملی، ایرج طهماسب، محمدرضا شریفینیا، امین زندگانی و بهرام عظیمی»
در پایان مراسم اختتامیه جشنواره «آسمون» آثار برتر معرفی شدند و اسامی نفرات برتر به شرح زیر اعلام شد:
1. محیاسادات موسوی از تهران با اثر «جادوی رنگها»
2. کسری شایسته لنگرودی با اثر «دستانی که زندگی میسازند»
3. پانیذ خاکزاد از تهران با اثر «مثل آب خوردن»
4. پرنیان اسلامی از تهران با اثر «پرواز»
5. فاطمه اشکارگر از گلوگاه با اثر «خاموشیها پایان نیستند»
6. آمیتیس محرابیان از کرج با اثر «دلیلی برای زنده ماندن»
7. پارسا هلالی از تهران با اثر «گرگ ایران»
8. عرشیا فتحعلی از تهران با اثر «خان هشتم»
245245
گردآوری شده از:خبرآنلاین