وزیر کشور:

برای تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در سمنان زمین واگذار شد

برای تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در سمنان زمین واگذار شد

وزیر کشور گفت: برای تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در سمنان زمین واگذار شد و پیمانکارانو مجریان طرح‌ها در انتظار خرید تجهیزات هستند و اجرای نیروگاه‌ها با ظرفیت ۴۰۰ مگاوات مراحل پایانی را طی می‌کند.

به گزارش ایلنا، اسکندر مومنی روز پنجشنبه در آیین آغاز طرح پنج طرح نیروگاه‌ خورشیدی ۷۷ مگاواتی در سمنان افزود: بن‌بستی در کشور در حوزه انرژی وجود ندارد و به دست نخبگان و متخصصان داخلی، مشکلات در بخش‌ ناترازی انرژی رفع می‌شود.

وی ادامه داد: راهی جز توسعه انرژی خورشیدی وجود ندارد و انرژی بستر همه کارها در کشور است.

وی بیان کرد: ممکن است هزینه احداث نیروگاه خورشیدی در آغاز کار بالا باشد، اما بعد از فعالیت، هزینه‌ای ندارد و با تامین سوخت از انرژی نامحدود خورشیدی برق تولید می‌شود.

به گفته وی، سوخت فسیلی میراثی برای آیندگان است و باید به سمت توسعه نیروگاه خورشیدی رفت.

وی به مزایای نیروگاه‌های خورشیدی نسبت به نیروگاه‌های وابسته به سوخت‌های فسیلی اشاره و بیان کرد: هزینه تولید و نگهداری در نیروگاه‌های خورشیدی کمتر و قابل مقایسه با دیگر روش‌های تولید برق نیست.

وی گفت: «نهضت انرژی خورشیدی» در کشور ایجاد شد و در آینده نزدیک مشکل ناترازی انرژی رفع خواهد شد.

مومنی بیان کرد: بودجه برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی سال آینده از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی پیش‌بینی شد و با همت جمعی، ناترازی انرژی را در کشور پشت‌سر خواهیم گذاشت.

وی گفت: برای تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در سمنان زمین واگذار شد و پیمانکارانو مجریان طرح‌ها در انتظار خرید تجهیزات هستند و اجرای نیروگاه‌ها با ظرفیت ۴۰۰ مگاوات مراحل پایانی را طی می‌کند.

وی گفت: تولید انرژی برق به روش سلولی و شبکه‌ای از انرژی خورشیدی در دست پیگیری و اجراست.

وزیر کشور با قدردانی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع ناترازی انرژی با تکیه بر متخصصان داخلی رفع می‌شود.

به گزارش ایرنا، احداث همزمان پنج نیروگاه خورشیدی به میزان ۷۷ مگاوات در نقاط مختلف استان با حضور وزیر کشور در کنار نیروگاه شهید باکری در شرق سمنان کلنگ‌زنی شد.

بخشی از پنج نیروگاه خورشیدی بزرگ برنامه‌ریزی‌شده برای احداث در سمنان که با حضور وزیر کشور کلنگ‌زنی شد، شامل باران‌نیرو بهسازان دامغان با ظرفیت ۴۰ مگاوات و با سرمایه‌گذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال، کلران سمنان با ظرفیت هفت مگاوات و با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال، صباباتری با ظرفیت سه مگاوات و سرمایه‌گذاری ۹۰۰ میلیارد ریال، پویا انرژی سمنان به ظرفیت ۱۴ مگاوات و سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد ریال و سیمان شاهرود با ظرفیت هفت مگاوات و سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریال است.

انتهای پیام/

پیشنهادی باخبر