ایران و کویت تفاهم‌نامه گردشگری و اتومبیلرانی امضا کردند

ایران و کویت تفاهم‌نامه گردشگری و اتومبیلرانی امضا کردند

کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران و کلوپ بین‌المللی اتومبیلرانی کویت، اسناد همکاری در زمینه توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های اتومبیلرانی، امداد خودرو، آموزش، ایمنی جاده‌ای، صدور مجوزهای تردد بین‌المللی و تسهیل گردشگری زمینی بین ایران و کویت، امضا کردند.

به گزارش ایسنا، یکشنبه، چهارم خرداد ۱۴۰۴ در مراسمی رسمی در تهران، دو سند همکاری مشترک در حوزه‌های اتومبیلرانی، امداد خودرو، آموزش، ایمنی جاده‌ای، صدور مجوزهای تردد بین‌المللی و تسهیل گردشگری زمینی، به امضای محمدحسین صوفی، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و عیسی حمزه، مدیر ارشد اجرایی و رئیس کلوپ بین‌المللی اتومبیلرانی کویت رسید.

محمدحسین صوفی در این مراسم با ابراز امیدواری نسبت به آینده تعاملات دوجانبه، گفت: امضای این تفاهم‌نامه‌ها آغاز یک مسیر مشترک و پایدار برای گسترش همکاری‌های منطقه‌ای است. در این مسیر، اشتراکات فرهنگی و دیدگاه‌های مشترک میان دو کشور، پشتوانه‌ای قوی برای تعمیق تعاملات است.

او با اشاره به اهمیت تعاملات راهبردی در حوزه گردشگری و اتومبیلرانی بین دو نهاد، افزود: میان دولت‌ها، ملت‌ها و کلوپ‌های ایران و کویت، پیوندی ناگسستنی وجود دارد که مسیر توسعه را هموار می‌سازد و این اسناد همکاری که امروز به صورت رسمی به امضا رسید، مقدمه‌ای برای اقدامات بزرگ‌تر و همکاری‌های الگوساز برای دیگر کشورهای منطقه خواهد بود.

عیسی حمزه نیز با تأکید بر عمق روابط ایران و کویت، گفت: امروز اسناد مهمی را امضا کردیم، اما واقعیت این است که روابط میان ما فراتر از این قراردادها است و ما از صمیم قلب خواهان تعامل با ایران هستیم. تفاهم‌نامه‌ها صرفاً مسیر ما را روشن‌تر و هدفمندتر می‌کنند.

او با بیان اینکه از حضور در تهران و بازدید از جاذبه‌های آن بسیار لذت بردم، به ظرفیت‌های بالای ایران در حوزه گردشگری، اشاره کرد و افزود: ایران کشوری ارزشمند برای گردشگری و جهان اسلام در منطقه است و باید بیش از پیش به دیگر ملت‌ها معرفی شود. از این جهت در آینده نزدیک، تیمی از حوزه گردشگری کویت با هماهنگی کانون به ایران سفر خواهند کرد تا با ظرفیت‌های گردشگری آن از نزدیک آشنا شوند.

در این دیدار، طرفین تأکید کردند که همکاری‌های مشترک، نه‌تنها به توسعه اتومبیلرانی و گردشگری میان دو کشور کمک خواهد کرد، بلکه می‌تواند الگویی موفق برای دیگر کشورهای منطقه نیز باشد.

انتهای پیام