شرط و شروط آمریکا برای تداوم حمایت نظامی از آلمان

اقتصادنیوز: معاون ترامپ ضمن انتقاد از محدودیت های آزادی بیان در آلمان تغییر رویکرد برلین در این مسیر را شرط واشنگتن برای تداوم حمایت نظامی از آلمان دانست.
شرط و شروط آمریکا برای تداوم حمایت نظامی از آلمان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، «جی وی دنس»، معاون رئیس جمهور آمریکا بار دیگر در سخنانی نسبت به آزادی بیان در آلمان ابراز تردید کرده و آن را به نقش ایالات متحده در سیاست امنیتی اروپا ربط داده است.

ان تی وی گزارش داد، این مقام آمریکایی طی یک حضور در واشنگتن با اشاره به سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ در اواسط فوریه که باعث نارضایتی شدید شرکای اروپایی شده بود، گفت: البته ما به اتحادهای مهم با اروپا ادامه خواهیم داد. اما من فکر می‌کنم قدرت این اتحادها به این بستگی دارد که آیا ما جوامع خود را در مسیر درست هدایت کنیم یا خیر.

 

ونس بار دیگر انتقاد خود را تکرار کرد که آزادی بیان در جمهوری فدرال آلمان محدود شده است. وی این مسئله را با حضور نظامی آمریکا در آلمان مرتبط کرده و با اشاره به هزاران سرباز آمریکایی مستقر در آلمان گفت: یارانه کل دفاع آلمان توسط مالیات دهندگان آمریکایی پرداخت می شود. آیا فکر می‌کنید مالیات‌دهندگان آمریکایی تحمل می‌کنند که کسی فقط به خاطر ارسال یک توییت بد در آلمان زندانی شود؟

خبر مرتبط
روبیو: اگر بخواهیم سفارت آمریکا در روسیه را ببندیم، باید ...

اقتصادنیوز: مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی گفت: اگر ما بخواهیم سفارت خود در روسیه را ببندیم، باید سفارت روسیه در آمریکا را نیز ببندیم و در این صورت واقعاً هیچ ارتباطی با آنها نخواهیم داشت و به طور کامل امکان تعامل مستقیم با آنها را از دست خواهیم داد.

ونس در مونیخ هم به شدت از متحدان اروپایی انتقاد کرده بود. او آنها را به محدود کردن آزادی بیان و بی‌توجهی به ارزش‌های دموکراتیک متهم کرد و به طور غیرمستقیم به بحث آلمان درباره فاصله گرفتن از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان اشاره کرد و خواستار مسئولیت شخصی بیشتر برلین برای امنیت شد. وی چند روز بعد هم قوه قضاییه آلمان را به جرم انگاری ابراز عقیده متهم کرد.

به دنبال انتقاد ونس از اقدام آلمان در برابر سخنان نفرت انگیز و تهدید در اینترنت، وزارت دادگستری نیدرزاکسن اخیراً اعلام کرد که آزادی بیان افراد در جایی پایان می یابد که نظرات یا پست ها حقوق و آزادی های دیگران را نقض کنند.

به گفته فرماندهی آمریکا در اروپا، در حال حاضر حدود 78000 سرباز آمریکایی در اروپا مستقر هستند که حدود 37000 نفر آن ها در آلمان هستند. از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ»، این نگرانی وجود دارد که رئیس جمهور ایالات متحده ممکن است تعداد نیروهای مستقر خود را در اروپا کاهش دهد - اما او تاکنون در این مورد اظهار نظر نکرده است.

تقاضای آمریکا برای افزایش هزینه‌های دفاعی توسط شرکای ناتو و انتقاد شدید ونس به اروپا نگرانی‌ها را در این اتحادیه تشدید می‌کند. بازدارندگی هسته‌ای از طریق تسلیحات ایالات متحده آمریکا و پشتیبانی از نیروهای متعارف برای دفاع از متحدان اروپایی ناتو در اتحادیه اروپا ضروری تلقی می‌شود.

پیشنهادی باخبر