ایران عزتمندانه مسیر رشد را ادامه میدهد/ظرفیت نیروگاهی کشور از ۹۰هزار مگاوات گذشت
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، شرایط این روزهای کشور و مقتضیات جهانی را یادآور شد و گفت: ایران با سربلندی و عزتمندانه مسیر رشد و پیشرفت خود را طی میکند و البته هیچگاه نباید برای منافع و عزت این کشور چشم به خارج از مرزها دوخت.
محمد بهرامی شامگاه سه شنبه در آیین پاسداشت دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی در یاسوج اظهار کرد: برخی ذهنها و فضای عمومی جامعه را این روزها درگیر این شرایط و موضوع احتمال جنگ و مقتضیات پس از آن کردهاند که به هیچ وجه به صلاح نیست.
وی یادآور شد: برخیها امروز در شرایطی مدام سخن از جنگ و تغییر شرایط میکنند و برخیها هم البته مسیر عزت و تامین منافع ایران را در خارج از مرزها جستوجو کردهاند و با این خیال که شرایط پس از تغییر بهتر خواهد شد، که تجربه نشان داده است هر دو موضوع امکان پذیر نیست.
وی اظهار کرد: نه جنگ میشود و نباید برای منافع کشور ومردم به دگیران چشم دوخت.
وی تصریح کرد: باید به اقتضای شرایط و برای تامین منافع کشورمان بر روی داشته ها، تاریخ و هویت خود تکیه کنیم و هیچگاه در این اندیشه نباشیم که، چون شرایط اقتصادی و وضع معیشتی مردم سخت شده نسبت به آینده کشورمان بی تفاوت باشیم.
بهرامی گفت: باید با هوشیاری کامل از این گذرگاههای سخت عبور کرد.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: درست است که امروز کشورمان با شرایط و برخی نابسامانیها و نوسانهای حوزه انرژی و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکند، اما این یک خیال باطل و خام محض است که رفع این چالشها و حل مشکلات داخلی خود را در خارج از مرزها و با دیگران جستوجو کنیم.
وی بیان کرد: دیگران دلسوز ما نیستند و این یک تجربه ثابت شده است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: هم اینک ظرفیت نیروگاههای کشور برای تولید برق از ۹۰ هزار مگاوات گذشته است.
وی بیان کرد: باید بدانیم که به ازای ساخت هر هزار مگاوات برق بالای هزار میلیون یورو هزینه در پی دارد که این تعداد نیروگاه در کشور یک افتخار و بیانگر توانمندی و بالندگی کشورمان در این شرایط سخت جهانی است.
بهرامی به موضوع ۱۲ فروردین و روز جمهوری اسلامی به عنوان یک یادگار ارزشمند از تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی و امام راحل ره اشاره کرد و گفت: معنا و ماهیت این نام گذاری و برگزاری رفراندوم از سوی امام خمینی و رای بالای ۹۸ درصدی مردم در آن روز یادآور اراده ملت و تجلی عینی مردم سالاری دینی است.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما مصداق بارز و عینی مردم سالاری دینی و اراده مستحکم ملت را بر سرنوشت خویش و در این حوکت و نظام اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم به وضوح دیدیم.
بهرامی عنوان کرد: باید توجه داشت که موضوع جمهوریت و اسلامیت به عنوان شکل و ماهیت این نظام چنانچه به معنای واقعی کلمه در کشور پیاده شوند بسیاری از مشکلات و چالشهای موجود هم حل خواهد شد.
وی بیان کرد: نباید بروز چالشها و مشکلات را در کشور به پای دین و یا اسلامیت گذاشت.
پیشنهادی باخبر