خاطراتی از ثروتمندترین پزشک مناطق محروم
"شیرمرد"، نوشته فاطمه سادات میرعالی روایتی است از زندگی دکتر شیرمرد میرعالی؛ از سالهای جنگ تحمیلی تا خدمت در مناطق محروم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، "شیرمرد"، دومین کتاب فاطمه سادات میرعالی با نگاهی به زندگینامه یکی از پزشکان حاضر در عرصه دفاع مقدس بهتازگی با همکاری نشر مردمنگار منتشر شد و در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
میرعالی که پیش از این با کتاب "حوض خون" در میان علاقهمندان به ادبیات دفاع مقدس شناخته شد، در اثر جدید خود تلاش کرده یکی از چهرههای ناشناخته در عرصه پزشکی را به مخاطبانش معرفی کند.
جامعه پزشکی از جمله اقشار تاثیرگذار در هشت سال دفاع مقدس بودند، اما با وجود این جای خالی روایتهای آنها از سالهای جنگ تحمیلی و پس از آن، در میان کتابهای خاطرات خالی است. از این منظر میتوان انتشار "شیرمرد" را تلاشی برای پر کردن سطرهای نانوشته از آنها نیز دانست.
دکتر سید شیرمرد میرفالی، فوق تخصص موسکولو اسکلتال و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بود. سالها حضور در جبهه و حفظ روحیه جهادی پس از جنگ برای خدمترسانی به اقشار محروم و کمدرآمد جامعه، او را به پزشکی محبوب بین مردم این مناطق تبدیل کرد.
دکتر میرعالی پزشک گمنامی بود که سبک زندگیاش، او را از بسیاری جهات با همقطارانش متفاوت کرده بود. او که با وجود سختیهای بسیار با رتبهای عالی در مقطع تخصص در رشته رادیولوژی پذیرفته شده بود و از جمله پزشکان حاذق در این رشته به شمار میرفت، خدمت در مناطق محروم را بر درآمدزایی از این طریق ترجیح داده بود.
پزشک نمونه استان خوزستان، زمانی که مدیریت درمانگاه زیباشهر اندیمشک را برعهده داشت، علاوه بر رسیدگی به بیماران، از جوشکاری حصارهای اطراف درمانگاه، حضور در گروههای جهادی و کمک به سیلزدگان استان و ... ابایی نداشت. آرزویش شهادت بود و حضور در سوریه، آرزویی که هرچند در ظاهر به آن نرسید. بزرگترین ثروت زندگیاش را شاگردانش میدانست و سبک زندگی شهدا را سبک زندگی خود و خانوادهاش قرار داده بود.
دکتر میرعالی پس از یک سانحه تصادف، در اردیبهشتماه سال 1400 دار فانی را وداع گفت.
انتهای پیام/