مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید خبرداد :
رونق تولید و اشتغال کارگاه های صنعتی در کشور با تسهیلات ارزان قیمت صندوق کار آفرینی امید
در راستای سیاست های دولت در حمایت از اشتغال و کارآفرینی و به دنبال آن افزایش تولید، پنج کارخانه و کارگاه صنعتی تولیدی در استان های قم، کردستان، گلستان و همدان با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در سال جاری احیا و یا راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، جعفرصفایی مزید، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه رفع موانع تولید و رونق کمی وکیفی آن، اشتغال زایی و بهبود وضعیت معیشتی مردم را به دنبال دارد افزود: این کارگاه های تولیدی در راستای اشتغال زایی و نهضت احیای واحدهای راکد با حمایت مالی صندوق کارآفرینی امید به بهره برداری رسیده است.
صفایی مزید با اشاره به راه اندازی کارخانه تولید محصولات سلولزی زریبار در مریوان افزود : برای این کارخانه در مجموع 220 میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است که ظرفیت این واحد تولیدی، 100 هزار تن انواع دستمال کاغذی جیبی، لولهای و سفرهای می باشد و این کارخانه ظرفیت اشتغالزایی برای 30 نفر را ایجاد کرد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت : از دیگر طرح های صنعتی در بخش محصولات سلولزی که با حمایت صندوق کارافرینی امید راه اندازی شده، شرکت صنایع آسوریک کاغذ سلولز آریاست که در زمینه تولید جعبه کاغذی در روستای مبارک آباد استان قم فعالیت خود را در چند فاز آغاز کرده است.
وی افزود: صندوق کارآفرینی امید برای توسعه این کارخانه 30 میلیارد ریالی تسهیلات از محل منابع اشتغال پایدار روستایی پرداخت کرده است و با این میزان تسهیلات، 20 نیروی کار جدید در این کارخانه مشغول به کار شدند و مجموع افراد شاغل در این مجموعه به 50 نفر رسید.
کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف آلومنیومی در شهرستان علی آباد کتول استان گلستان از دیگر طرح هایی است که با تسهیلات صندوق کار آفرینی امید به بهره برداری رسیده است.
صفایی مزید در این خصوص اظهار داشت: این کارگاه که مدتی از چرخه تولید خارج شده بود با دریافت تسهیلات از این صندوق از محل منابع بند الف تبصره 18 قانون بودجه و نهضت احیای واحد های اقتصادی نیمه فعال یا راکد، فعالیت خود را از سر گرفت.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: در استان همدان نیز دو کارگاه تولید ادوات کشاورزی و کارگاه محصولات پلاستیکی با مجموع تسهیلات پرداختی 40 میلیارد ریالی از محل اعتبارات نهضت احیاء واحد های اقتصادی در روستای نگار خاتون شهرستان فامنین این استان افتتاح شد.
او با تاکید بر تلاش صندوق برای رونق اشتغال در کشور اظهار داشت: این دو کارگاه تولیدی به دلیل مشکلات اقتصادی از چرخه تولید خارج شده بود که با تزریق تسهیلات اشتغالزایی صندوق کارآفرینی امید دوباره به چرخه تولید بازگشتندوبا بهره برداری از این دو طرح برای 17 نفر شغل پایدار ایجاد شده است.
صفایی مزید با اشاره به سیاست های دولت چهاردهم در راستای حمایت صد درصد از اشتغال و به دنبال آن معیشت پایدار و رفاه مناسب هموطنان افزود : طرح تحول در صندوق کارآفرینی امید برای ارائه خدمات بهتر و بالابردن ظرفیت در اعطای تسهیلات اشتغال زایی از اولویت های مد نظر است که با سرعت در حال اجرا و پیگیریست.
وی گفت: در طرح تحول و تغییر ساختار ها، برنامه هایی در دست اجراست تا با اصلاح فرایندهای سنتی و بهره مندی از خدمات فناوری های مالی و اطلاعاتی بتوان ارائه خدمات به هموطنان عزیز را گسترش و بهبود بخشید.