سیل بی‌سابقه در استرالیا

باران‌های سیل‌آسا در سواحل نیو ساوت ولز استرالیا، رکورد ۱۰۰ ساله را شکست و شهرهای زیادی را زیر آب فرو برد، خدمات اضطراری ایالتی در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸۹۰ حادثه را ثبت کرده‌ است که شامل حداقل ۱۱۸ مورد نجات سیل‌زدگان می‌شود و ساکنان در حال آماده شدن برای تخلیه شهرها هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بارش شدید و بی‌وقفه باران که با عنوان «بمب باران» شناخته می‌شود، سواحل نیو ساوت ولز استرالیا را درنوردیده و موجب شکستن رکورد بارش ۱۰۰ ساله شده است.

این سیل بی‌سابقه تاکنون بیش از ۸۹۰ حادثه را در ۲۴ ساعت گذشته به خدمات اضطراری ایالتی تحمیل کرده است که شامل بیش از ۱۱۸ عملیات نجات سیل‌زدگان می‌شود. شهرهای تری، وینگام و گلنتورن بیشترین آسیب را دیده‌اند و در شرایط بحرانی به سر می‌برند.

این وضعیت بحرانی به‌دلیل ماندگاری یک توده هوای کم‌فشار قوی در نزدیکی ساحل نیو ساوت ولز ایجاد شده که موجب بارش‌های سنگین و مداوم شده و پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که این بارش‌ها برای دو تا سه روز آینده نیز ادامه خواهد داشت و این موضوع نگرانی‌ها درباره افزایش سطح رودخانه‌ها و سیلاب‌های بیشتر را افزایش داده است.

مقامات ۱۲ هشدار سطح اضطراری را در سراسر سواحل میانه شمالی و هانتر صادر کرده‌اند و بسیاری از ساکنان مناطق آسیب‌دیده در حال آماده شدن برای تخلیه شهرها هستند.

خدمات اورژانس و نجات به‌صورت شبانه‌روزی در حال کمک‌رسانی به افراد گرفتار در سیل هستند و تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر از خانه‌ها و خودروهای خود نجات یافته‌اند، برخی مردم مجبور شده‌اند برای نجات جان خود به پشت‌بام‌ها پناه ببرند.

این سیل موجب تعطیلی حداقل ۶۸ مدرسه در مناطق مختلف شده است، خدمات حمل‌ونقل، از جمله خطوط ریلی، با اختلالات گسترده روبه‌رو شده‌اند و قطعی برق و آسیب به زیرساخت‌های حیاتی، شرایط زندگی را برای ساکنان دشوارتر کرده است.

دولت‌های ایالتی و فدرال استرالیا با همکاری سازمان‌های امدادی، کمک‌های اضطراری از جمله اسکان موقت، کمک‌های مالی برای تعمیرات ضروری و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک را برای مناطق آسیب‌دیده فعال کرده‌اند. توصیه شده است که مردم از عبور یا رانندگی در آب‌های سیل‌آسا خودداری کنند و در صورت دریافت هشدارهای تخلیه، به‌سرعت منطقه را ترک کنند.

این رویداد یکی از شدیدترین بحران‌های طبیعی در تاریخ اخیر استرالیا محسوب می‌شود و مقامات هشدار داده‌اند که هنوز خطر سیلاب‌های بیشتر و خسارات گسترده‌تر وجود دارد. مردم مناطق در معرض خطر باید هوشیار باشند و اخبار و هشدارهای رسمی را به دقت دنبال کنند.

پیشنهادی باخبر

تبلیغات