ورود تیپ‌های پیاده‌نظام و تجهیزات زرهی رژیم اشغالگر به غزه و تداوم حملات

ورود تیپ‌های پیاده‌نظام و تجهیزات زرهی رژیم اشغالگر به غزه و تداوم حملات

در بحبوحه تداوم حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به غزه وخامت بحران انسانی در سایه تداوم ممانعت از ورود سوخت و کمک‌ها، ارتش رژیم اشغالگر به دنبال توسعه عملیات نظامی و افزایش حملات خود به نقاط مختلف این باریکه است.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های عبری از تحرکات گسترده زمینی نیروهای ارتش رژیم اشغالگر و وارد کردن تمامی تیپ‌های پیاده‌نظام و تجهیزات زرهی رژیم اشغالگر به غزه خبر دادند.

بر اساس گزارش العربی الجدید، بر اثر بمباران‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه بامداد امروز یکشنبه از جمله «بیت لاهیا» واقع در شمال این باریکه دست کم ۹ فلسطینی به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

ارتش صهیونیستی همچنین اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

در حمله اشغالگران صهیونیست به یک چادر محل اسکان آوارگان فلسطینی در منطقه «الحساینه» واقع در غرب النصیرات در مرکز نوار غزه یک نفر شهید و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

یک زن فلسطینی نیز در نتیجه حمله اشغالگران به چادر آوارگان در منطقه «السوارحه» در غرب اردوگاه النصیرات زخمی و شماری دیگر زخمی شدند.

توپخانه ارتش صهیونیستی نیز منطقه «الکتیبه» واقع در مرکز شهر «خان یونس» را هدف حملات خود قرار داد.

ارتش صهیونیستی همچنین شهرک «القراره» واقع در شمال شرق خان یونس را بمباران کرد.

در نتیجه حمله موشکی رژیم صهیونیستی به منزل متعلق به خانواده «العاموری» واقع در شهرک البراق در جنوب شهر خان یونس تعدادی از فلسطینیان شهید و زخمی شدند.

«حمادة العامودی» یکی از شخصیت‌های دینی فلسطینی و همسرش نیز از جمله شهدای این حمله صهیونیست‌ها هستند.

در حمله هوایی به یک منزل متعلق به خانواده «دکة» در منطقه جبالیا واقع در شمال نوار غزه دست کم پنج فلسطینی شهید شدند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در دیر البلح نیز اقدام به حمله هوایی کردند.

نظامیان رژیم اشغالگر گروهی از شهروندان فلسطینی در منطقه «الفالوجا» واقع در شمال نوار غزه را نیز هدف قرار داد که طی آن شماری شهید و زخمی به بیمارستان الشفا منتقل شدند.

منابع خبری همچنین از حمله توپخانه‌ای اشغالگران به محله «التفاح» واقع در شرق شهر غزه خبر دادند.

شبکه خبری الجزیره نیز گزارش داد که «حسان ابو ورده» خبرنگار فلسطینی به همراه تعدادی از اعضای خانواده‌اش در جریان بمباران منزلشان توسط رژیم صهیونیستی در منطقه جبالیا در شمال نوار غزه به شهادت رسید.

ورود تیپ‌های پیاده‌نظام و تجهیزات زرهی رژیم اشغالگر به غزه و تداوم حملات

پیشتر نیز در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه چهار خبرنگار دیگر به نام‌های نور قندیل، عزیز الحجار، عبدالرحمن العبادله و خالد ابو سیف به شهادت رسیدند.

در همین رابطه، پایگاه عبری «حدشوت بزمان» از انتقال تعدادی از نظامیان و افسران ارتش صهیونیستی از نوار غزه به بیمارستان بلنسون و تل هشومیر خبر داد.

رزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نیز در گزارشی اذعان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی دست کم ۱۰ بیمارستان و مرکز درمانی در نوار غزه را در هفته گذشته هدف حملات خود قرار داده است که در نتیجه آن مراکز درمانی به شکل کلی یا جزئی از چرخه خدمات‌رسانی خارج شده‌اند و این موضوع اوضاع بهداشتی و درمانی را وخیم‌تر کرده است.

این روزنامه عبری حمله هفته اخیر نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان «اروپایی» واقع در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه را نقطه آغاز توسعه عملیات نظامی در این منطقه تلقی کرد که در پی آن حملات گسترده به مراکز درمانی در دیگر مناطق نوار غزه آغاز شد.

روزنامه عبری هاآرتص همچنین نوشت که سازمان جهانی بهداشت ۲۸ حمله به بیمارستان‌های نوار غزه را طی هفته اخیر ثبت کرده است و این آمار چهار درصد مجموع حملات به بیمارستان‌ها از زمان آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ را شامل می‌شود.

از سوی دیگر، العربی الجدید در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی هفته گذشته از ربات‌های انفجاری در غزه استفاده کرده و پنج ربات در شهرک «بیت لاهیا» منفجر شد که خرابی‌ها و ویرانی‌های زیادی به بار آورده است.

طبق این گزارش، ربات‌های انفجاری در داخل مناطق مسکونی در غزه ویرانی به مراتب بیشتری از حملات هوایی و توپخانه به بار می‌آورد و مرگبار هستند. این ربات از یک خودرو زرهی سبک اسرائیلی با نام «ام ۱۱۳» ساخته شده است.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

در همین رابطه، دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: ۵۸ فلسطینی به دلیل سوء تغذیه و ۲۴۲ فلسطینی به دلیل کمبود غذا و دارو جان خود را از دست دادند.

طبق گزارش این دفتر، ۲۶ بیمار کلیوی به دلیل عدم مراقبت‌های تغذیه‌ای و اهمال پزشکی جان خود را از دست دادند. بیش از ۳۰۰ مورد سقط جنین در بین زنان باردار به دلیل کمبود مواد مغذی ضروری ثبت شده است.

این دفتر رژیم صهیونسیتی و کشورهای مشارکت کننده در جنایت  نسل‌کشی را مسئول جنایات شنیع در نوار غزه دانست.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام