فاطمی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، گفت: قرار بود نظام هماهنگ پرداخت در کشور برقرار باشد، امروز با نظام‌های ناهماهنگ پرداخت مواجه هستیم که این وضعیت خلاف عدالت توزیعی و اصل برابری است.

به گزارش ایسنا، احمد فاطمی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. علی‌رغم دستور رئیس‌جمهور برای تشکیل کمیته‌ای خاص متشکل از سه مقام عالی‌رتبه کشور جهت تصمیم‌گیری در این خصوص تشکیل شود، اما همچنان این امر معطل مانده است. هشدار می‌دهم که یک میلیون نفر در سراسر کشور منتظر تصمیم این کمیته هستند.

وی افزود: قرار است پیشنهادات لازم در قالب گزارش کار به هیئت وزیران ارائه شود اما هر پیشنهادی که سه شرط اصلی را تأمین نکند، برای ما قابل قبول نخواهد بود.

این نماینده مجلس گفت که سه شرط پرداخت مستقیم حقوق و دستمزد به شخص ذی‌نفع، یعنی کارکنان دستگاه‌های اجرایی، حذف شرکت‌های واسطه و پرداخت هزینه‌های بالاسری آن‌ها به کارگران و نیروهای شرکتی و استفاده از قرارداد کار معین برای تأمین امنیت شغلی نیروها، می‌تواند رضایت یک میلیون نفر از نیروهای شرکتی را فراهم کند.

فاطمی در ادامه بیان کرد: در حالی‌که قرار بود نظام هماهنگ پرداخت در کشور برقرار باشد، امروز با نظام‌های ناهماهنگ پرداخت مواجه هستیم که این وضعیت خلاف عدالت توزیعی و اصل برابری است. ما باید تلاش کنیم وضعیت نیروها و کارکنان دستگاه‌های مختلف که تحت لوای قانون مدیریت خدمات کشوری فعالیت می‌کنند، به سمت عدالت سوق داده شود و اینکه میان کارکنان وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلف تفاوت‌های آشکار در پرداخت‌ها وجود نداشته باشد. امروز کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت کار، وزارت بهداشت و سایر وزارتخانه‌ها از این نابرابری در پرداخت‌ها در رنج هستند.

وی با اشاره به ماده ۱۰۶ برنامه هفتم توسعه گفت: ما در مجلس این ماده را اصلاح کرده‌ایم تا از طریق پرداخت فوق‌العاده خاص، بخشی از این نابرابری‌ها کاهش یابد. اما متأسفانه خبرهای مثبتی از هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به گوش نمی‌رسد. بنده در هفته گذشته در جلسه‌ این هیئت حضور داشتم و اعلام کردم که زیر بار این نابرابری نخواهیم رفت. از اعضای هیئت نظارت درخواست دارم با سعه صدر به این مسئله نگاه کرده و اجازه اجرای قانون را بدهند.

فاطمی با تاکید بر لزوم پرداخت فوق‌العاده ویژه فرهنگیان گفت؛ بر اساس قانون، بخشنامه و دستورالعمل هیئت وزیران، فرهنگیان باید ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه دریافت کنند، اما این حق قانونی تاکنون پرداخت نشده است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه بیمه کارگران به‌ویژه کارگران ساختمانی در وضعیت نامناسبی قرار دارد، افزود: بیمه رانندگان و زحمت‌کشان عرصه حمل‌ونقل نابسامان است و معیشت آن‌ها در شرایط ناهنجاری قرار دارد. همه ما باید برای بهبود شرایط این قشر تلاش کنیم.

وی با انتقاد از قطعی برق گفت: ناترازی برق در کشور روان مردم را به هم ریخته است، خصوصا قطع برق کارخانه‌های سیمان که به هیچ وجه قابل توجیه نیست. قیمت سیمان به وضعیت اسفباری رسیده و کمبود آن بحرانی جدی ایجاد کرده است. از وزیر نیرو و مسئولان صنعت برق تقاضا دارم که برق کارخانه‌های سیمان را قطع نکنند.

انتهای پیام