جریمه رامین رضاییان مشخص شد

روز ۲۴ فروردین، پس از دیدار تیم‌های استقلال و آلومینیوم اراک، ماجرایی در حاشیه زمین فوتبال رخ داد که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی داشت.
جریمه رامین رضاییان مشخص شد
آفتاب‌‌نیوز :

روز ۲۴ فروردین، پس از دیدار تیم‌های استقلال و آلومینیوم اراک، ماجرایی در حاشیه زمین فوتبال رخ داد که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی داشت. 

در این روز، حسین حسینی، دروازه‌بان تیم استقلال، در اقدامی غیرمنتظره به سمت مأمورانی که مانع ورود یک دختر جوان به داخل زمین شده بودند، رفت و او را در آغوش گرفت. این اقدام، اگرچه لحظه‌ای احساسی و انسانی به نظر می‌رسید، اما به تنش‌هایی در استادیوم منجر شد.

جریمه برای رامین رضاییان به دلیل در آغوش گرفتن هوادار زن

چندی بعد، ماجرایی مشابه برای رامین رضاییان، مدافع باتجربه تیم استقلال و بازیکن سابق تیم ملی ایران، رخ داد. رضاییان به دلیل در آغوش گرفتن یک هوادار زن پیش از دیدار تیم استقلال و چادرملو یزد، به پرداخت جریمه‌ای به مبلغ ۵۱ میلیون تومان (معادل ۱۱ هزار یورو) محکوم شد. کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال این اقدام را «رفتار غیرورزشی» خواند و آن را مغایر با قوانین اسلامی جاری در ایران دانست.

بازتاب در رسانه‌های بین‌المللی

این موضوع در برخی رسانه‌های خارجی، از جمله رادیو مونت‌کارلو، بازتاب یافت. این رسانه در گزارشی تحت عنوان «جریمه سنگین برای بازیکن ایرانی به دلیل در آغوش گرفتن یک هوادار زن» به این ماجرا پرداخت. در گزارش آمده است که قوانین اسلامی اجرایی در ایران، تماس فیزیکی بین مردان و زنان خارج از دایره خانوادگی را ممنوع می‌کند.

ماجرای هوادار زن یزدی

هواداری که رامین رضاییان او را در آغوش کشید، دختری جوان از یزد بود که برای تماشای مسابقه به استادیوم آمده بود. وی در گفت‌وگویی با کانال‌های ورزشی تلگرامی اعلام کرده بود که با وجود پرسپولیسی بودن، به شدت طرفدار رضاییان است و او را در هر تیمی که بازی کند، حمایت می‌کند.

تاریخچه جریمه‌های مشابه

رامین رضاییان تنها بازیکنی نیست که به دلیل چنین اقدامی جریمه شده است. حسین حسینی نیز به دلیل در آغوش گرفتن یک هوادار زن در گذشته به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان محکوم شده بود. این جریمه‌ها نشان‌دهنده حساسیت‌های موجود در فوتبال ایران و قوانین حاکم بر آن است.

شرایط حضور زنان در استادیوم‌های ایران

رادیو مونت‌کارلو در ادامه گزارش خود به تاریخچه ممنوعیت حضور زنان در استادیوم‌های ورزشی ایران اشاره کرد. این ممنوعیت که دهه‌ها ادامه داشت، از سال ۲۰۱۹ و با فشار‌های فیفا به تدریج کمرنگ شد و در برخی مسابقات بین‌المللی، زنان توانستند به‌صورت محدود وارد استادیوم‌ها شوند. دیدار تیم‌های ملی ایران و کامبوج در همان سال نقطه عطفی در این زمینه بود.

منبع: شرق

پیشنهادی باخبر