استقبال از «بانوی عاشق»؛اولین رمان مفصل درباره حضرت خدیجه(س)

استقبال از «بانوی عاشق»؛اولین رمان مفصل درباره حضرت خدیجه(س)

اعظم بروجردی در کتاب «بانوی عاشق» تلاش دارد ضمن پرداختن به ابعاد مختلف زندگی حضرت خدیجه(س) به شبهات مختلف درباره ایشان نیز پاسخ دهد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «بانوی عاشق» را می‌توان نخستین رمان مفصل درباره زندگی حضرت خدیجه(س) و نگاه عاشقانه ایشان به زندگی مشترک با رسول‌الله، حضرت محمد(ص) دانست. 

کتاب که به قلم اعظم بروجردی نوشته شده، تلاش دارد به ابعاد وجودی این بانو پرداخته و نقش ایشان در گسترش اسلام را در قالب داستان بیان کند. بروجردی در «بانوی عاشق»، دست روی یکی از مهمترین برهه‌های زندگی حضرت خدیجه(س) می‌گذارد؛ زمانی که ایشان خواستگارهای متعددی از جزیرة‌العرب داشتند اما تصمیم می‌گیرند که با رسول خدا(ص)، ازدواج کنند. 

توجه نویسنده به شبهاتی که درباره زندگی حضرت خدیجه(س) مطرح است، سبب شده تا کتاب حاضر در کنار داشتن روایتی داستانی و خواندنی، به سؤالات تاریخی در این زمینه پاسخ دهد. نویسنده ماجرای زندگی حضرت را تا پیدا کردن عشق حقیقی‌اش پیش می‌برد و سپس به ماجرای ازدواج ایشان با نبی مکرم اسلام(ص) می‌پردازد. تولد حضرت زهرا(س) و در ادامه، پرداختن به ساعات پایانی زندگانی این بانوی بزرگ اسلام، از دیگر بخش‌های خواندنی کتاب «بانوی عاشق» است. 

 

بروجردی پیش‌تر در گفت‌وگو با تسنیم درباره این اثر گفت: با خواندن روایت‌های متعدد متوجه شدم که ایشان در زمان ازدواج 25 و یا در برخی روایت‌ها 28 سال سن داشتند. این تناقض‌ها توجهم را بیشتر به سمت ایشان جلب کرد. ماحصل این پژوهش، نگارش نمایشنامه‌ای با عنوان «ملکه بطحا» شد. پس از انتشار این نمایشنامه، به پیشنهاد ناشری، شروع به نوشتن درباره حضرت خدیجه(س) در قالب رمان کردم که در نهایت کار با عنوان «بانوی عاشق» از سوی نشر جمکران منتشر شد.

کتاب , داستان , حضرت خدیجه(س) ,

او با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) چهره‌ای بین‌المللی است، هم اهل سنت به ایشان اعتقاد دارند و هم تشیع و می‌توان از ایشان با عنوان یکی از نقاط وحدت مسلمین یاد کرد، افزود: حضرت زندگی خود را فدای امری می‌کند که زوال‌ناپذیر است، خیر کثیر است و کوثر. در روایت‌ها درباره «کوثر» چند برداشت آمده است؛ نخست همان چشمه‌ای که در بهشت هست و همواره جاری است. و دیگری، نسل پیامبر(ص) است که هرگز تمام‌شدنی نیستند. این نسل حاصل ازدواج حضرت خدیجه(س) و پیامبر اکرم(س) است.

کتاب «بانوی عاشق» پیش از این به زبان عربی ترجمه و در عراق توزیع شده است. این کتاب که در غرفه انتشارات جمکران در سی و ششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده، در کنار کتاب‌های «سر بر دامن ماه» و «فاطمه علی است» جزو پرفروش‌ترین آثار این ناشر در بخش ادبیات داستانی بوده است. 

انتهای پیام/

پیشنهادی باخبر