به گزارش ایسنا، در این نشست که با مدیریت ساسان ناطق برگزار شد، سردار کریمیان فرمانده سابق سپاه عاشورا، با اشاره به تدریس درس دفاع مقدس در دانشگاهها گفت: بچههای ما با وجود برخی گسستها فطرت پاک دارند و رزمندگان دفاع مقدس را فراموش نکردهاند وحتی در مواجهه با افرادی همچون من و با شنیدن خاطرات تلخ و شیرین دفاع مقدس گلایه میکنند که چرا تاکنون این خاطرات را بیان نکردهاید.
وی ادامه داد: واقعیت این است که ما در ترویج فرهنگ مقاومت کوتاهی کردهایم. انتقال این فرهنگ برای نسلهای آینده ضروری است و کاری که در نشستهای این چنینی انجام میشود رسالت زینبی است.
سردار کریمیان با اشاره به ضرورت توجه به جهاد تبیین گفت: جهاد تبیین ابزاری است که میتواند برخی گسستها بین نسل دفاع مقدس و نسل فعلی را کاهش بدهد. هر کسی در حد امکان و توانایی خودش میتواند در جهاد تبیین شرکت کند. تبیین رخدادهای دوران اسارت هم در همین راستا باید انجام شود چون ناگفتههای اسارت بیشتر از ناگفتههای جنگ است.
وی همچنین اظهار کرد: متأسفانه بعضی اوقات در معرفی شهدا آنقدر اغراق میشود که شهدا را دست نیافتنی میکنیم و جوانان از شهدا دور میشوند. از سوی دیگر باید توجه کنیم که تحریف تاریخ دفاعمقدس در دستور کار دشمن قرار دارد در حالی که رزمندگان حاضرند. یکی از اهداف اساسی دشمن در این راستا ایجاد بحران و خطای محاسباتی برای از بین بردن هویت ایرانی و اسلامی است و راهکار جلوگیری از این تحریف، ترویج فرهنگ دفاع مقدس است. دشمن زمانی تلاش کرد با تحمیل جنگ، انقلاب اسلامی را از بین ببرد اما دفاع مقدس پایههای انقلاب را مستحکمتر کرد.
سردار کریمیان همچنین خواستار توجه جدی دستگاههای فرهنگی برای تبیین تاریخ دفاع مقدس به ویژه خاطرات آزادگان شد و افزود: امیدواریم این نشست فتح بابی برای تشکیل انجمنهای روایتگری در استانها باشد چون ادامه رسالت رزمندگی است. دوران اسارت شیرینیها و تلخیهای زیادی دارد و اینگونه هم نبوده که ما فقط گریه و دعا میکردیم. ما داخل اردوگاههای اسرا خاکریزهای جدیدی زدیم و مقاومت کردیم و دشمن نتوانست به اهداف خودش دست پیدا کند.
در این نشست چند نفر از آزادگان خاطرات طنز خود از دوران اسارت را بیان کردند.
انتهای پیام