
- دور جدید فعالیتهای تلویزیون اینترنتی کتاب از ابتدای سال آغاز شد/ پانزده عنوان برنامه جدید در شبکه کتاب
- همراهی شبکه آموزش با پویش ملی «معلم خوب من» در هفته بزرگداشت مقام معلم
- پوستر مستند «موتور سواران» رونمایی شد/ آغاز ثبت نام اکران دانشگاهی و اکران سیار از ۱۳ اردیبهشت
- برگزاری اردوی ویژه در فرهنگسراهای پایتخت برای ۱۰ هزار دختر نوجوان
- جان سخت یا جان ویک!
- تصاویر جدید از سریال «سلمان فارسی» +عکس
- اولویت انتخاب آثار در بخش گرافیک رضوی بر ظلمستیزی و استکبارستیزی بود
- پخش زنده| همایش ملی آقای نادر؛ به مناسبت گرامی داشت سالروز عروج نادر طالب زاده
- همسر شهید لبافینژاد: اگر روایت نکنیم، حقیقت تحریف میشود / روایتگری تاریخ یک مسئولیت الهی است
- نمایشهای کمدی به صحنه نمیروند
بخش علمی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی داوری شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، داوران بخش علمی جشنواره قصهگویی ۲۰۳ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره را در چهار بخش جستارنویسی، مقاله علمی-پژوهشی، پایاننامه و رساله دانشگاهی و کتاب را مورد بررسی قرار دادند.
بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در یزد با شعار «راز قصهها، ساز زندگی است» برگزار شد اما بخش علمی آن بهصوت جداگانه برگزار میشود.
در این میان، پژوهشگران و علاقهمندان با ثبت ۱۰۲ جستار، ۸۱ مقاله علمی-پژوهشی، ۱۴ پایاننامه و رساله دانشگاهی و ۵ کتاب در بخش علمی جشنواره شرکت کردند.
بر همین اساس در بخش «جستار» سعید حسامپور، مسلم قاسمی و میثم متاجی داوری ۱۰۲ اثر این بخش را بر عهده داشتند. تمرکز این داوران بر ارزیابی نوآوری، اثرگذاری و انسجام محتوایی جستارهای غیرداستانی مرتبط با هنر قصهگویی بود.
همچنین در بخش «مقالههای علمی پژوهشی و مروری ترویجی» داوری ۸۱ مقاله علمی به سلیمان شهبازی، سهیل احمدی و رضا قیومیپور سپرده شد و در این بخش، استناد به منابع معتبر، روششناسی دقیق و ارائه راهکارهای کاربردی از جمله معیارهای اصلی ارزیابی بهشمار میرود.
در عین حال، در بخش «کتاب» فرزانه فخریان، امیرحسین سلطانیفلاح و مسعود زینالعابدین به بررسی ۵ اثر منتشر شده در حوزه قصه و قصهگویی پرداختند. محتوای تالیفی و ترجمه، ساختار کتاب و میزان تطابق آن با اهداف جشنواره، شاخصهای مورد توجه این داوران بود.
در بخش «پایاننامه و رسالههای دانشگاهی» نیز سعید حسامپور، محمدرضا بابایی و فرزانه فخریان ۱۴ پایاننامه و رساله مرتبط با قصهگویی را ارزیابی کردند. نوآوری پژوهشی، استقلال علمی و ارتباط موضوع با نیازهای جامعه، از اولویتهای اصلی در داوری این بخش است.
برگزیدگان هر بخش در مراسم پایانی که روز دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری واقع در خیابان حجاب تهران برگزار میشود، معرفی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
یادآوری میشود ادارهکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تأکید بر اهمیت جایگاه پژوهش در توسعه و ارتقای فرهنگ قصهگویی، حضور چهرههای متخصص در هیئت داوران، بخش علمی را تضمینکننده کیفیت و اعتبار علمی این رویداد دانسته و آن را گامی مهم در راستای ترویج پژوهشهای کاربردی در این حوزه قلمداد میکند.
پیشنهادی باخبر
تبلیغات