اخلاص و ولایتمداری زمینهساز شهادت شهید رئیسی شد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران گفت: خصوصیاتی مانند اخلاص، ارادت خالصانه به مقام معظم رهبری و دلسوزی و دوستداری مردم زمینه شهادت آیتالله رئیسی در مسیر خدمت را فراهم کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بیست و دومین همایش ادبی سوختگان وصل با عنوان «پرواز اردیبهشت» به همت دفتر ادبیات و هنر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، بعداز ظهر امروز چهارم خرداد ماه در تالار شیخ انصاری دانشگاه تهران برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی کرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، در این همایش طی سخنانی بر لزوم تقدیر و تجلیل از شهدای خدمت تاکید کرد و گفت: برای داشتن جامعه پایدار و مقاوم باید سروقامتان این راه را بزرگ بشماریم. چنانکه خدای متعال نوید سعادت و رستگاری به مجاهدان راه خدا داده است.
او با اشاره به سابقه آشنایی با شهید رئیسی اظهار داشت: آیتالله رئیسی دارای خصلتی بود که باعث شد همه در فراق او بسوزند، و این خصلت اخلاص بود. او از ابتدای نوجوانی و طلبگی در مدرسه آیتالله بروجردی، شاهد اخلاص و تقوای او بودیم. حتی وقتی به مقام تولیت آستان قدس رضوی رسید ارتباط خود را با خدا قطع نکرد و آن را حاصل تقوا و اخلاص دانسته و در این راه مقاومت میکرد.
کرمی از نماز شبهای شهید رئیسی در حرم مطهر امام رضا (ع) یاد کرد و گفت: مانند انسانی عادی در حرم نماز شب به حاج میآورد و در عین حال دلسوز مردم بود، به طوری که خودش راهی میدان کمک به مردم میشد.
او همچنین به دلدادگی شهید رئیسی به امام و امت اشاره کرد و گفت: از ابتدا ارادت خالصی نسبت به امام خمینی و رهبر معظم انقلاب داشت و در عین حال دلسوز و دوستدار مردم بود. همین خصوصیات زمینهساز شهادت او در راه خدا شد.
تجلیل از 30 شاعر و 11نویسنده
در ادامه همایش سوختگان وصل با عنوان «پرواز اردیبهشت» با اقتباس از بیانات مقام معظم رهبری، با محوریت شعر و داستان پایداری برگزار شد، سعید حدادیان، دبیر این همایش، در سخنانی گفت «ما در این همایشها به دنبال نفرات برتر نبودیم، بلکه هدف ما تجلیل از حدود 30 شاعر و 11 نویسنده برگزیده در این زمینههای بکر بود. همچنین، از شاعران و دانشجویان دانشگاه تهران که در این همایش شرکت کردهاند، تقدیر ویژهای خواهیم داشت.
او با تأکید بر لزوم حمایت مسئولین فرهنگی، ادبی و هنری از این افراد، افزود: باید از شاعران بزرگواری که از آغاز فعالیت این دفتر، حامی ما بودهاند و همچنین از استادان بزرگی همچون گرمارودی، معلم و شکاک که در همایشهای گذشته از حضورشان بهرهمند شدیم، تقدیر کنیم. امروز باید بیش از پیش به حسین اسرافیلی، چهره برجسته ادبیات پایداری، توجه داشته باشیم.
حدادیان با اشاره به شهادت آیتالله رئیسی، او را «شهید اخلاق در حوزه مسئولیتهای کلان» توصیف کرد و گفت: شهید رئیسی اخلاق را به عرصه ظهور و بروز رساند و کسی به این مقام نخواهد رسید مگر آنکه از قرآن حضرت عظیم برده باشد. او استادی اخلاق دیده بود و منش او شبانهروز خدمت بود.
دبیر همایش سوختگان وصل در ادامه با اشاره به تقارن این رویداد با چهارم خرداد، روز دزفول، تصریح کرد: دزفول نماد مقاومت است و ما در سال 93 در سیزدهمین همایش تحت عنوان "الف دزفول" به بزرگداشت حماسه مقاومت دزفول پرداختیم تا یادآوری کنیم که از حلب تا صنعا، همه پس از دزفول آمدهاند.
او در پایان با اشاره به حضور محمد مخبر، مشاور عالی مقام معظم رهبری و از خادمان برجسته دولت شهید رئیسی، در این همایش، خاطرنشان کرد: «از آقای مخبر به چند دلیل دعوت کردیم؛ ایشان مشاور عالی مقام معظم رهبری، از برجستهترین خادمان دولت شهید رئیسی و از اهالی دزفول هستند و میخواهیم خاطره شهدای دزفول را همواره زنده نگاه داریم.
انتهای پیام/