به گزارش خبرگزاری ایمنا، جعفر قادری در تشریح نشست کمیسیون متبوع خود با معاون وزیر صمت و مدیران عامل ایرانخودرو و سایپا، اظهار کرد: یکی از مواردی که در دستورکار کمیسیون حمایت از تولید قرار دارد و مقرر بود گزارشی از بعد نظارتی بر روی صحن علنی ارائه کند جلساتی در قالب کمیتههای کمیسیون برگزار و نشستهایی را انجام دادهایم. بازدیدهای نظارتی در استانها خطوط مونتاژ خودروهای وارداتی در کشور توسعه پیدا میکند، در سال گذشته حدود ۸ میلیارد دلار برای واردات قطعات ckd و skd تخصیص داده شده است، رانتهایی که در زمینه قیمت گذاری خودروهای وارداتی و تولید داخل وجود دارد نارضایتیهایی را به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه به جای اینکه خودرو از کالای سرمایهای به کالای مصرفی تبدیل شود، نقش سرمایهای بودن خودرو تشدید میشود، افزود: در بودجه سال ۱۴۰۴ آورده شده است تا برای واردات خودرو ۳ و ۳ دهم میلیارد یورو اختصاص داده شود و این واردات به صورت رقابتی باشد.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حقوق ورودی خودرو در بودجه سال ۱۴۰۴ حدود ۶۰ درصد تعیین شده در حالی که در قانون حمایت از صنعت خودرو تکالیفی متفاوتی مدنظر قرار گرفته شده عنوان کرد: نباید به نظارتهای میدانی و گزارش ارائه شده توسط برخی از مونتاژ کاران حوزه خودرو بسنده کرد.
قادری با تاکید بر اینکه باید جمع بندیهای لازم را برای ارائه گزارش به صحن انجام شود، خاطرنشان کرد: مقرر شد در نشستی در ای درو موضوعات صنعت خودرو را بررسی کنیم تا گزارش کاملی را به صحن علنی مجلس ارائه کنیم.
وی تصریح کرد: برخی از حوزهها بلاتکلیف هستند و به صورت مثال مشخص نیست چه کسی متولی قیمت گذاری محصولات داخلی است و باید به نحوی تعیین تکلیف شود.
منبع: خانه ملت