فرارو | همه آنچه باید از آینده نیمکت استقلال بدانید
همه آنچه باید از آینده نیمکت استقلال بدانید

مدیران باشگاه استقلال درصدد آن هستند تا بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن سرمربی جدید خود را انتخاب کنند و سیاست ویژه‌ای را در این زمینه در پیش گرفته‌اند.

استقلال در دومین مسابقه خود در دوران پس از پایان همکاری پیتسو موسیمانه با آبی‌ها، دوشنبه‌شب در ورزشگاه آزادی تهران میزبان الشرطه عراق بود که آبی‌ها با هدایت سهراب بختیاری‌زاده نتوانستند حداکثر امتیاز این مسابقه را کسب کنند و با وجود ثبت گل برتری در همان دقایق ابتدایی بازی، در آغاز نیمه دوم گل تساوی را دریافت کردند که از دست‌دادن ۲ امتیاز سرنوشت‌ساز خانگی باعث شد تا انتقادات پرشماری علیه عملکرد سهراب بختیاری‌زاده مطرح شود.

هواداران استقلال هم علیه بختیاری‌زاده شعار دادند و هم خواهان جذب سرمربی خارجی شدند. جالب آنکه ساعتی بعد از دوئل استقلال و الشرطه، مدیران باشگاه استقلال عازم امارات شدند و در سکوت خبری سعی کردند این سفر را انجام بدهند که البته خیلی زود این سفر مهم افشا شد. هدف از سفر مدیران ارشد باشگاه استقلال از جمله علی نظری‌جویباری، مدیرعامل و علی تاجرنیا، رئیس هیات‌مدیره باشگاه، انتخاب سرمربی جدید است و آنچه مسلم است اینکه رویکرد مدیران باشگاه استقلال در مقطع کنونی، انتخاب سرمربی خارجی بوده و آنها سعی دارند تا بتوانند در این مسیر موفق عمل کنند.

کار سهراب در استقلال را تمام شده بدانید

سهراب بختیاری‌زاده شب گذشته و بعد از آنکه خبر سفر مدیران استقلال به دبی رسانه‌ای شد و از سوی دیگر، فشار‌ها از سوی جامعه هواداری به کادرفنی ایرانی آبی‌ها بیش از پیش افزایش پیدا کرد، در مصاحبه‌ای توضیح داد که قصد ادامه همکاری با استقلال را ندارد و صرفاً در نقش سرمربی موقت تا دوئل جمعه مس رفسنجان و استقلال روی نیمکت آبی‌ها حضور دارد و بعد از آن، به همکاری‌اش با استقلالی‌ها پایان خواهد داد و دیگر تمایلی به ادامه حضور در این باشگاه ندارد.

علی تاجرنیا، رئیس هیات‌مدیره باشگاه استقلال شب گذشته در «لایو ۳۶۰ با عادل فردوسی‌پور» از تقویت کادرفنی کنونی صحبت کرد، اما در پاسخ به اینکه بختیاری‌زاده ماندنی است یا خیر، سعی کرد هوشمندانه از دادن پاسخ دقیق امتناع کند و در حالی مدیریت باشگاه را مشتاق همکاری با بختیاری‌زاده نشان داد که تصمیم‌گیری نهایی را عملاً برعهده شخصِ سهراب گذاشت. پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که دوره حضور سهراب بختیاری‌زاده در استقلال رو به پایان است و او ۲ روز پایانی حضورش روی نیمکت آبی‌ها را تجربه می‌کند.

از عدم توافق با «اشمیت» تا پاسخ منفی «ژاردیم»

رئیس هیات‌مدیره باشگاه استقلال شب گذشته مذاکره مستقیم با سرمربیان خارجی را رد کرد، اما روی این مسئله که رایزنی‌ها برای استخدام سرمربی خارجی در حال انجام است صحه گذاشت. این گزاره بدان معناست که آبی‌ها قصد دارند ابتدا با وکلای گزینه‌های خود به توافقات کلی دست پیدا کنند و سپس به روی ریزجزئیات همکاری با گزینه نهایی وارد مذاکره شوند. ماحصل رایزنی‌های اولیه انجام شده، ۲ مذاکره نافرجام با ۲ گزینه نام‌آشنا و مطرح بوده که به سرانجام نرسیده است.

راجر اشمیت، سرمربی ۵۷ ساله که تجربه حضور روی نیمکت بنفیکا و آیندهوون را در کارنامه‌اش دارد و مقطعی سکان‌دار بایر لورکوزن بود، از طریق وکلای خود، پاسخ مثبت‌اش به حضور در فوتبال ایران را ارائه کرده بود، اما نکته مهم آنکه رقم درخواستی اشمیت، هم‌خوانی با بودجه آبی‌ها نداشت و درخواست ۴ میلیون یورویی او باعث شد تا مذاکرات متوقف شود. از سوی دیگر، لئوناردو ژاردیم که روز گذشته از هدایت العین کنار رفت، پیشنهادی برای حضور روی نیمکت استقلال از جانب مدیران باشگاه استقلال دریافت کرد که براساس آخرین خبرها، وکلای ژاردیم به اطلاع مسئولان باشگاه استقلال رسانده‌اند که او در مسیر حضور در سری‌آ برزیل است و در مقطع کنونی تصمیمی برای ادامه حضور در فوتبال آسیا ندارد.

سرمربی بعدی استقلال، خارجی است؛ تمام!

تاجرنیا در اظهارات شب گذشته خود سعی داشت تا جایی‌که می‌تواند گستره دید مدیران باشگاه استقلال برای انتخاب سرمربی جدید را تشریح نکند و البته او برای این مسئله یک دلیل منطقی داشت. اعتقاد رئیس هیات‌مدیره باشگاه استقلال بر این بود که لو رفتن گزینه‌های هدایت این تیم می‌تواند منجر به افزایش قیمت سرمربی مدنظر و در نهایت عدم توافق و یا توافق با رقمی بسیار بالاتر از ارزش واقعی سرمربی باشد که نگاهی به تجربیات مختلف حضور سرمربیان خارجی در ایران نشان می‌دهد که این اعتقاد چندان هم اشتباه نیست.

مسئولان ارشد باشگاه استقلال با وجود برخی اختلاف در جمع اعضای هیات‌مدیره در زمینه استخدام سرمربی خارجی، تصمیم نهایی خود را گرفته‌اند و آنچه مسلم است اینکه سکان‌دار بعدی استقلال هم یک چهره خارجی خواهد بود و برخلاف شایعات منتشره، خبری از انتخاب گزینه داخلی نیست. آبی‌ها البته برای استخدام سرمربی خارجی خود شروط مهمی دارند که شاید ۳ مورد جالب‌توجه آن، امضای قرارداد بلندمدت، استفاده از یک یا دو مربی ایرانی در کادرفنی و البته افتتاح حساب در کشور امارات است که این افتتاح حساب به مدیران باشگاه استقلال کمک می‌کند تا چالش جابه‌جایی پول را با موفقیت پشت سر بگذارند و اسیر تحریم نشوند تا بلایایی مثل فسخ یک‌طرفه آندره‌آ استراماچونی و یا پیتسو موسیمانه تکرار نشود.

نام سکان‌دار بعدی آبی‌ها؟ شاید فقط ۲ نفر می‌دانند!

تاجرنیا شب گذشته در پاسخ به سوال عادل فردوسی‌پور که چه زمانی تکلیف نیمکت استقلال مشخص می‌شود، پاسخ روشنی نداد، اما پیگیری‌های بیشتر حکایت از آن دارد که مدیران باشگاه استقلال در تلاش هستند تا در فضایی محرمانه مذاکرات خود را پیش ببرند که محرمانگی فضا می‌تواند به سرعت آبی‌ها در انتخاب سرمربی کمک کند. بعد از مصاف با مس رفسنجان، استقلال باید در جام حذفی به مصاف شمس‌آذر قزوین برود که این مسابقه باید پنج‌شنبه هفته آینده برگزار شود.

مدیران باشگاه استقلال در فاصله ۸ روز تا انجام دوئل با شمس‌آذر، به دنبال انتخاب سرمربی جدید هستند و اتفاق دور از ذهنی نیست که سرمربی جدید تا پیش از دوئل با شمس‌آذر انتخاب شود. شاید در مقطع کنونی، مدیرعامل و رئیس هیات‌مدیره باشگاه استقلال مطلع‌ترین افراد از نام سرمربی بعدی تیم‌شان باشند، اما آنها سعی داشته‌اند تا کمترین اطلاعات به بیرون درز پیدا کند؛ هر چند که خبر‌های اولیه حکایت از آن دارد که سرمربی بعدی استقلال، یک چهره اروپایی است! خبر دیگر درباره آینده کادرفنی استقلال اینکه سهراب بختیاری‌زاده و محمد نوازی احتمالاً جای خود را به مجید نامجومطلق و وریا غفوری خواهند داد تا کادرفنی آبی‌ها سیمای متفاوتی نسبت به آنچه تا به اینجای فصل گذشته، به خود گیرد.

 

منبع: فوتبال ۳۶۰

پیشنهادی باخبر