دریادار ایرانی در نشست خبری:

ایران قوی با مشارکت تک‌تک ایرانیان محقق می‌شود

ایران قوی با مشارکت تک‌تک ایرانیان محقق می‌شود

فرمنده نیروی دریایی ارتش گفت: ارتش با ایجاد اقدامات راهبردی متعدد در حوزه دفاعی و دریایی توانسته اضلاع تهدید را خنثی کرده و با همگرایی با ملل جهان در مسیر پیشرفت گام بردارد. معتقدیم ایران قوی با مشارکت تک تک ایرانیان محقق می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد با اشاره به رشادت‌های ارتش در جنگ تحمیلی گفت: دریادلان ارتش در عملیاتی با از خودگذشتگی ۶۷ روز بعد از جنگ تحمیلی توانستند شاهرگ اقتصادی دشمن را قطع و در ادامه با رشادت و انجام عملیات‌های اسکورت، شاهرگ اقتصادی کشور را باز نگه دارند و در طول ۸ سال جنگ این روند را ادامه دهد.

وی ادامه داد: ارتش با ایجاد اقدامات راهبردی متعدد در حوزه دفاعی و دریایی توانسته اضلاع تهدید را خنثی کرده و با همگرایی با ملل جهان در مسیر پیشرفت گام بردارد. معتقدیم ایران قوی با مشارکت تک تک ایرانیان محقق می شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: نیروی دریایی راهبردی ارتش با اراده پولادین و توانایی‌های علمی و عملی و پشتوانه جوانان روشن ضمیر توانسته با تغییر الگوهای راهبردی بیش از پیش انقلاب اسلامی را به جامعه جهان معرفی کند.

وی تصریح کرد: بی‌شک ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور با همراهی و اراده مجلس و دولت مقتدر و قوای سه گانه فصل جدیدی در اقتصاد بحری ایجاد خواهد کرد اجرای صحیح این سیاست‌ها در مسیر تمدن سازی دریایی ایران اسلامی نقش بسیاری خواهد داشت.

دریادار ایرانی تصریح کرد: ایران برای قرارگرفتن در تراز یک کشور تمدن‌ساز دریایی اسلامی با تقویت مولفه‌های دریایی خود با رویکرد صلح‌طلبانه مولفه‌های نظام بین‌الملل را با قدرت طی می‌کند. یکی از مسائل غیرقابل اغماض با توجه به موقعیت جغرافیای سیاسی کشورمان در منطقه غرب آسیا میزان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در عرصه های دریایی و اقیانوسی است قدرتی که تنها به توانمندی در جنگ خلاصه نمی‌شود و کنترل تجارت بین‌الملل و توانایی بهره‌گیری از قدرت اقتصادی  دریایی به عنوان دیپلماسی دریایی را شامل می شود.

وی ادامه داد: امروز جهان با چالش‌های زیادی در دریا مواجه است از جمله قاچاق، تروریسم دریایی و اختلافات در حوزه حاکمیت آب‌های بین‌المللی؛ حراست و پاسداری از منافع کشور در محدوده آب‌های ساحلی سرزمینی انحصاری و اقتصادی و آب‌های عرصه های اقیانوسی و همچنین برقراری تامین امنیت خطوط کشتیرانی و حفظ امنیت آبراه‌ها در زمان صلح و جنگ و جاری ساختن قوانین، مستلزم داشتن قدرت دریایی در ‌آب‌های منطقه‌ای و جهانی است.

خبر در حال تکمیل می باشد...

پیشنهادی باخبر