مصرف مازوت در دولت قبل طبق مصوبه شعام انجام شد
مدیرعامل سابق شرکت مادر تخصصی برق حرارتی گفت: بلافاصله پس از مصوبه دبیرخانه شعام در ۱۰ مرداد مبنی بر مصرف مازوت، از حداکثر ظرفیت این مصوبه در دولت سیزدهم استفاده شد و چند برابر سنوات قبل مازوت مصرف شد.
عبدالرسول پیشاهنگ، مدیرعامل سابق شرکت مادر تخصصی برق حرارتی در گفتوگو با تسنیم در پاسخ به ادعای وزارت نفت دولت چهاردهم مبنی بر عدم مصرف مازوت در تابستان و ارتباط این موضوع به قطعی برق پاییزه اظهار داشت: اطلاق مصوبه شعام به فصل گرم غلط است، زیرا این مصوبه در تاریخ 10 مرداد از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ابلاغ شد و تنها 20 روز از دوره کاری دولت سیزدهم را در بر میگرفت. اما فصل گرم از خرداد تا شهریور ادامه دارد.
این مقام ارشد نیروگاهی تاکید کرد: در رابطه با مصوبه باید گفت که اولا در مصوبه قید شده بود که تا سقف 40 میلیون لیتر در روز اجازه مصرف مازوت وجود دارد و همچنین هیچ دستوری به نهاد قضایی مبنی بر فک پلمب تعدادی از نیروگاههای مازوت سوز وجود نداشت.
وی با اشاره به اینکه اجرای این مصوبه بلافاصله پس از ابلاغ در دستور کار قرار گرفت افزود: در طول دولت سیزدهم منطبق بر مصوبه شورای عالی امنیت ملی عمل شد و میزان مصرف مازوت در این دوره چند برابر مدت مشابه سنوات قبل بود.
پیشاهنگ بیان کرد: تمامی نیروگاههایی که توان مصرف مازوت دارند، منهای 3 نیروگاه که مخازن مازوت آن به دستور نهاد قضایی پلمب بود، با حداکثر ظرفیت پس از مصوبه شعام از این سوخت استفاده کردند.
وی ادامه داد: از حداکثر ظرفیت مصوبه شورای عالی امینت ملی در طول دولت سیزدهم استفاده شده و استناد قطعی برق پاییزه به این مصوبه آدرس غلط است.
مدیرعامل سابق شرکت مادر تخصصی برق حرارتی تاکید کرد: البته توجه شود که مصرف مازوت به ویژه در فصل تابستان یک عمل معمول نبوده و بخشی از توان تولید برق به ویژه در واحدهای بخاری را کاهش میدهد، با این وجود با توجه به تصویب بالادستی حداکثر استفاده از مازوت علی رغم وجود مسائل فنی در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش تسنیم، اخیرا خبری در فضای مجازی به نقل از مقام ارشد شرکت پالایش و پخش منتشر شد که در آن قید شده بود، وزارت نیرو دولت رئیسی به تکالیف ابلاغی در «فصل گرم سال» مبنی بر مصرف روزانه 40 میلیون مازوت در نیروگاهها عمل نکرد؛ اگر رعایت میکرد، چنین وضعیتی پیش نمیآمد.
انتهای پیام/