به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف که به سرزمین وحی سفر کرده است، در نشست با مدیران و روحانیان کاروانهای دانشگاهیان با تبریک ایامالله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: نسل جوان از معنویت جدا نمیشود و باید به آنها جهت داد تا سراغ موارد دروغین و انحرافی نروند.
وی افزود: سفر عمره موجب ایجاد ارتباط مستقیم با پیامبر (ص) و خدای رحمان میشود و همین در نسل جوان تحول ایجاد میکند.
وزیر علوم تأکید کرد: حضور دانشجو در این سن و سال در سرزمین وحی بسیار مهم و مؤثر است و من هم به اثرات آن بسیار معتقدم، اما باید تلاش کنیم که این فضا در بین دانشجویانی که این سفر را تجربه کردهاند، ماندگار شود.
وی ادامه داد: یکی از راههای ماندگاری این فضا این است که روحانیون همانگونه که در اینجا با دانشجویان ارتباط دارند، در فضای دانشگاه نیز همین ارتباط را با دانشجو داشته باشند. معاونتهای فرهنگی در دانشگاهها باید در این بخش فعالتر و مؤثرتر عمل کنند.
وزیر علوم گفت: در مدینه سیره پیامبر (ص) میتواند دانشجو و جوان را جذب و آنان را عاشق رفتار پیامبر کند.
وی افزود: اثر عمره، ماندگار است و این در مدینه به برکت پیامبر (ص) است؛ ما باید برای این امر مهم تسهیلات بدهیم، هر چند افزایش تسهیلاتی که داده میشود سخت است، اما اگر بتوانیم زمان سفر را کمتر کنیم میتوانیم تعداد و رقم آن را افزایش دهیم و بر این اساس افزایش تعداد سهمیه عمره دانشجویی را پیگیری خواهم کرد.
حجتالاسلام نجف نجفی روحانی، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه در این نشست ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: فضای امروز در عربستان، نسبت به دهه گذشته برای انجام اعمال عمره و زیارتها مناسبتر شده و فضای کنونی برای حضور دانشگاهیان مهیاتر است.
وی افزود: استقبال جوانان از موضوع زیارت پس از انقلاب اسلامی رشد قابل توجهی داشته است، دانشجو در عمره دانشجویی به دعا و مناجات توجه ویژه دارد و این ظرفیت در جای دیگر کمتر دیده میشود.
مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه گفت: وزیر علوم نیز در هیئت دولت با پشتیبانی از عمره دانشجویی به افزایش تعداد دانشجویان و گسترش این موضوع کمک خواهند کرد.
در این دیدار برخی روحانیان و مدیران کاروانهای دانشجویان نیز به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.