به گزارش همشهری آنلاین، حسین تبریزی کارگردان سریال «سوجان» در گفتگو با برنامه «باشگاه گزارشگران جوان» رادیو جوان بیان کرد: فیلمنامه سریال «سوجان» به من پیشنهاد شد و از آنجایی که یک فضای کاملا متفاوت و عاشقانه داشت خیلی مشتاق شدم این فیلمنامه را به تصویر بکشم.
وی اضافه کرد: نویسنده سریال که فیلمنامه اولیه را نوشته بود گیلانی بود و بنا به پیشنهاد مدیران سازمان تصمیم بر این شد که این کار در استان گیلان ساخته شود. برای ساخت این سریال به صورت متناوب حدود ۳ سال در گیلان بودیم، مشکلات فیلمنامهای، بودجه ای و ... سبب شد روند تولید کار زمان بیشتری را به خود اختصاص دهد.
تبریزی درباره مزایا و مشکلات کار کردن خارج از تهران گفت: کار کردن خارج از تهران برخی مشکلات را به همراه دارد و هزینه هایی را به پروژه متحمل میکند. مسئولان استانی و شهرستانی همکاری های لازم را انجام میدهند اما گاهی توانشان محدود است و نمیتوانند آنطور که باید همراهی لازم را داشته باشند.
وی در پایان با اشاره به نقاط قوت ساخت سریال ها در خارج از پایتخت عنوان کرد: کار کردن در خارج از تهران چندین حسن دارد که به سختیهایش میارزد، طراوت در کار کردن خارج از پایتخت بیشتر است. همچنین میتوانیم از توان بازیگران شهرستان هم بهره ببریم، از استعداد و انرژی بازیگران گیلانی در سوجان لذت بردم. همه کارگردانها دوست دارند که در فیلم و سریال های خود مناظر و لوکیشنهای زیبا داشته باشند، کار کردن خارج از تهران این شرایط را فراهم می کند، امیدوارم همراهیها افزایش یابد تا به سمت استفاده از ظرفیت های بومی ایران بیشتر حرکت کنیم.
سریال «سوجان» هرشب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش میشود. این سریال روایت زندگی دختری به نام سوجان در بطن ماجرای خانوادگی و عاشقانه است که نگاه جامعه شناسی به تحولات سیاسی اجتماعی ایران در قرن معاصر دارد، قصه ای که در دل جنگل های سرسبز شمال ایران روایت می شود.