هشدار درباره Atlantis؛ صرافی بدون مجوز و ریسک کلاهبرداری در بازار ارز دیجیتال
کد خبر:۱۲۶۶۸۹۶

هشدار درباره Atlantis؛ صرافی بدون مجوز و ریسک کلاهبرداری در بازار ارز دیجیتال

پروژه Atlantis با ادعای فعالیت به‌عنوان صرافی متمرکز ارز دیجیتال، بدون داشتن مجوز رسمی و شفافیت درباره مالکیت، در حال جذب سرمایه کاربران ایرانی است؛ اما نگرانی‌ها درباره کلاهبرداری و از دست رفتن سرمایه روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: اخیرا پروژه‌ای با اسم‌های Atlantis chain، Atlantisch و Atlantis exchange درحال گسترش است که به عنوان یک صرافی متمرکز ارز دیجیتال معرفی شده و در حال جذب سرمایه از کاربران ایرانی است. این پروژه دارای ابهامات گوناگونی است و به همین دلیل کاربران باید تا روشن شدن قطعی این ابهامات از فضای سرمایه‌گذاری در این پروژه فاصله بگیرند.

 

یکی از این ابهامات این است که این پروژه هیچ مجوز رسمی یا قانونی از نهاد‌های معتبر بین‌المللی یا داخلی ندارد. در حوزه ارز دیجیتال، مجوز و شفافیت هویت مدیران از مهم‌ترین شاخص‌های اعتبار است که این پروژه فاقد آنهاست. از طرف دیگر، مالکان و تیم پشت این پروژه هویتی شفاف و قابل پیگیری ارائه نکرده‌اند.

 

این پروژه یک توکن به نام ATC معرفی کرده و همچنین ربات تلگرامی Atlantachain را برای مدیریت یا تبلیغ پروژه ارائه داده است. این ابزار‌ها معمولاً برای جذب و نگهداری سرمایه کاربران استفاده می‌شود، اما در اینجا بتوجه به نامعلوم بودن هویت سازندگان پروژه و عدم اعتبار کافی، به نظر می‌رسد بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته باشد.

 

نکته مهم این است که شیوه جذب سرمایه این پروژه همانند طرح‌های پانزی است؛ یعنی وعده سود‌های بسیار بالا و جذب اعضای جدید برای تأمین سود اعضای قبلی که این مدل در نهایت فروپاشی مالی و از بین رفتن سرمایه‌ها را به همراه دارد. این موضوع علاوه بر اینکه پروژه موردنظر در سایت‌های اعتبارسنجی و بررسی پروژه‌های ارز دیجیتال، رتبه بسیار پایینی دارد، نشان می‌دهد از اعتبار کافی برخوردار نیست.

 

اما اولین زنگ خطر قطعی برای کلاهبرداری این پروژه جایی زده شد که کاربران زیادی گزارش دادند که امکان برداشت سرمایه خود را ندارند.

 

بر اساس تجربیات، پروژه‌هایی که به طور ناگهانی مطرح شده و وعده بازدهی‌های غیرمعمول و بسیار بالا را ارائه می‌دهند، معمولاً پس از جذب حجم قابل توجهی سرمایه، به طور ناگهانی از دسترس خارج می‌شوند و در این حالت ریسک بسیار بالایی برای از دست رفتن کل سرمایه سرمایه‌گذاران دارد.

 

بنابراین، سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که فاقد مجوز‌های قانونی، اعتبار شفاف و تیم تخصصی شناخته شده هستند، نه تنها تضمینی برای کسب سود نیست، بلکه احتمال از دست رفتن اصل سرمایه نیز بسیار بالا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.

پیشنهادی باخبر