جعفری: ثبت تاریخ شفاهی دفاع مقدس سدی در برابر تحریف است

جعفری: ثبت تاریخ شفاهی دفاع مقدس سدی در برابر تحریف است

معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در موزه ملی دفاع مقدس و مقاومت بیش از شش هزار ساعت تاریخ شفاهی از فرماندهان ثبت و ضبط شد؛ کسانی که هم‌اکنون بین ما نیستند و اگر خاطرات این عزیزان ثبت نمی‌شد، امروز از این گنجینه بی‌بهره بودیم.

به گزارش ایسنا، «علی اصغر جعفری» معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس امروز (شنبه) در آئین اختتامیه چهارمین همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و مقاومت اظهار داشت: یکی مأموریت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس موضوع مدیریت، راهبری، چاپ و انتشار تاریخ شفاهی است.

جعفری ادامه داد: دفاع مقدس مقطع کلیدی و بسیار نورانی است که با گذشت قریب به ۴۰ سال از آن دوران نیازمندیم با بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشگران و پیشکسوتان، رخدادهای دفاع مقدس را ترویج دهیم و راستی‌آزمایی کنیم تا از تهدیدی به نام «تحریف» جلوگیری شود.

معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس در جهت تدوین و تبیین موضوعات این عرصه، گفت: گام‌های خوبی در این‌خصوص برداشته شده است؛ اما عقب‌ماندگی وجود دارد و هنوز به تاریخ شفاهی بخشی از فرماندهان پرداخته نشده است.

وی با بیان اینکه این همایش‌ها کمک زیادی به نظام‌مندشدن روش‌ها و شیوه‌های ثبت، ضبط و انتشار تاریخ شفاهی دفاع مقدس می‌کند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این همایش با استقبال بسیار خوب اساتید جوان دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه مواجه شده و تعداد کمیت و کیفیت مقالات نسبت به دوره های گذشته بالا بوده است؛ لذا ما باید این راه را ادامه دهیم.

جعفری تصریح کرد: این همایش‌ها به ما برای رسیدن به یک مدل و الگوی خوب برای ثبت، ضبط و انتشار تاریخ شفاهی دفاع مقدس کمک می‌کند.

معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در موزه ملی دفاع مقدس و مقاومت بیش از شش هزار ساعت تاریخ شفاهی از فرماندهان ثبت و ضبط شد؛ کسانی هم‌اکنون در بین ما نیستند و اگر خاطرات این عزیزان، ثبت نمی‌شد، امروز از این گنجینه بی‌بهره بودیم.

انتهای پیام