انزوای بیسابقه رژیم صهیونیستی در سایه جنگ غزه
امروز انگشت اتهام تمامی کشورهای جهانی به سوی اسرائیل است و آن را به نسل کشی در نوار غزه متهم کرده و همین رویکرد واکنشهای خشمگینانهای را علیه اسرائیل به همراه داشته که در بلند مدت روابط اسرائیل با جهان خارج را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، این مقدمهای بود که روزنامه گلوبس در گزارش خود از حال و اوضاع اسرائیل در صحنه بین المللی به مخاطبان خود داد.
یوآف کارنی خبرنگار این رسانه در واشنگتن به ابعاد مختلفی از منزوی شدن رژیم صهیونیستی به دلیل جنایاتی که این رژیم در نوار غزه انجام و همچنان هم به آن ادامه میدهد، پرداخته است.
در این نوشتار آمده است:
روز 15 مه روزنامه هلندی NRC که یک روزنامه رصین لیبرالیستی است نظرات 7 کارشناس نسل کشوی را در صدر صفحه اول خود منتشر کرد و از این طریق از هلندیها خواسته شد تا به یاد آورند که 77 سال پیش صهیونیستها چه کرده بودند.
گلوبس بعد از تلاش برای توجیه جنایات رژیم صهیونیستی نوشت، عنوان این مقاله این بود: اکثر قریب به اتفاق کارشناسان معتقدند اسرائیل در حال ارتکاب نسل کشی در غزه است، از میان این کارشناسان دو نفر اسرائیل بودند، راز سیگال از دانشگان استاکتون در نیوجرسی و ساموئل لیردمن از دانشگاه حیفا هم در این نظر سنجی حضور داشتند.
به اعتقاد نویسنده، پرداختن این روزنامه بسیار پر مخاطب و معتبر به امر یک اعلام جنگ علیه اسرائیل است و نشان میدهد که رویکرد ضد اسرائیل در جریان لیبرالیسم هلند به چه سطحی رسیده و از این پس فقط به چپ گرایان ختم نمیشود.
گلوبس در ادامه نوشت: روزنامه هیت پارول، دیگر روزنامه هلندی هم به مناسبت روز نکت در صفحه اول خود نوشت، فلسطینیان همچنان کوچانده میشوند، کاری که از سال 1948 آغاز شده بود همچنان ادامه دارد، این تیتر در روزنامه منتشر میشود که ارگان جنبش سری ضد نازیسم در دوره هلوکاست (ادعای) محسوب میشود.
این روزنامه همچنین تاکید کرد، آنچه که در غزه رخ میدهد، موثقترین نسل کشی در جهان است.
روزنا تراوا دیگر روزنامه هلندی هم در سرمقاله خود بین هلوکاست و نسل کشی در غزه به مقایسه پرداخت، این سرمقاله در هشتادمین سالگرد تسلیم شدن آلمان نازی منتشر شد.
در همین راستا روزنامه معاریو هم در مقالهای به رهبران اسرائیل هشدار داد، تحریمها و رویگردانی از اسرائیل به دلیل جنایاتش در نوار غزه روز به روز گسترش بیشتری به خود میگیرد و روزی با سونامی تحریم اسرائیل مواجه خواهند شد.
در این مقاله آمده است، یکی از مراکز پژوهشی دانشگاهی اخیرا ایمیلی دریافت کرده است که در آن آمده است، توافق فروش وسایل آزمایشگاهی آن دانشگاه را لغو شده است.
این ایمیل را یک شرکت بریتانیایی ارسال کرده و در این نامه خبر داده که تصمیم گرفته است بهتر است این معامله را لغو کند و دانشگاه به دنبال فروشنده دیگر و منبع دیگری باشد.
ساموئل رازنر نویسنده این مقاله معتقد است این موجهای کوچک که در این سو و آن سو در حال شکلگیری به سوی تبدیل شدن به سونامی بزرگ سیاسی که کل اسرائیل را تهدید میکند، پیش میرود.
به اعتقاد نویسنده اگر این بار و یا دفعه قبلی و بعدی با فریاد سونامی ما، سونامی شکل نگرفته، هیچ تضمینی وجود ندارد که یا سونامی تحریم در دفعات بعدی شکل بگیرد.
انتهای پیام/