تغییر پوستر جشنواره فیلم فجر و اهمیت یک نوع تفکر

تغییر پوستر جشنواره فیلم فجر و اهمیت یک نوع تفکر

اینکه قرار است منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره با همراهی استاد ابراهیم حقیقی در طراحی پوستر تجدیدنظر کنند بسیار حائز اهمیت است و از یک نوع تفکر ناشی می شود.

واقعیت این است که پوستر جشنواره فیلم فجر  با تصویری از فیلم مادر ، آنقدرها  که گفته می شود بد نبود ، نه فاجعه بود و نه ضایعه و نه حتی پوست خربزه ، البته که ایراداتی داشت اما نه به اندازه بلوا و هیاهویی که راه افتاد ، وقتی به پوسترهای دوره های مختلف جشنواره فیلم فجر و بی‌مایگی و شتاب زده بودن بعضی از آنها نگاه بی‌اندازیم ، پوستر امسال مطلوب و مناسب به نظر می رسد.

حالا اینکه قرار  است منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره با همراهی استاد ابراهیم حقیقی در طراحی پوستر تجدیدنظر کنند بسیار حائز اهمیت است و  از یک نوع تفکر ناشی می شود.

تفکری که صدای موافق و مخالف را می شنود،

تفکری که  به تضارب آراء اعتقاد دارد،

تفکری که جشنواره را فقط مختص مدیران  و سینماگران نمی‌داند

تفکری که برای تفکر دیگر احترام میگذارد،

تفکری که به گفت و گو قائل است، 

تفکری که سلبی نیست و دفع نمی کند و حمایت می کند،

تفکری که وقتی اشتباه می کند می پذیرد،

تفکری که برای نگاه روزنامه نگار و منتقد احترام قائل است و آنها را به رسمیت می‌شناسد.

باز هم تاکید می کنیم

پوستر جشنواره فیلم فجر امسال  بی‌ایراد نبود اما نقدهایی که به پوستر جشنواره وارد شد از خودپوستر پرایرادتر و بعضا مغرضانه و تخریب گر نوشته شده بود.

اما به هرحال  

 در روزگاری که ما آدم‌ها  برای اشتباهات فاحشمان نه تنها عذر نمی‌خواهیم  بلکه از دیگران طلبکار هستیم تصمیم منوچهر شاهسواری شجاعانه و قابل تامل است ، به آقای  دبیر و  استاد حقیقی  درود می‌فرستیم  و می گوییم فرق می کند چه کسی رئیس باشد

باور کنید فرق می کند…

منبع: سینما اعتماد

پیشنهادی باخبر