به گزارش ایسنا، «دایسوکه تویودا»، مدیر مسئول این پروژه از خانواده موسس این شرکت خودروسازی، تاکید کرد که این شهر هوشمند نیست. این شرکت در حال ایجاد یک جریان آزمایشی برای حرکت آیندهگرا است تا اندکی متفاوت باشد. ما توسعهدهنده املاک و مستغلات نیستیم.
آسوشیتدپرس اولین رسانه خارجی بود که پیش نمایشی از شهر ۱۰ میلیارد دلاری «وون سیتی» را مشاهده کرد. فاز اول ۴۷ هزار متر مربع است که تقریبا به اندازه پنج زمین بیسبال است و پس از تکمیل، مساحت آن، ۲۹۴ هزار متر مربع خواهد بود.
«دایسوکه تویودا»، اظهار کرد این شهر، در زمین کارخانه قدیمی تویوتا ساخته شده است و قرار است مکانی باشد که محققان و استارتآپها برای به اشتراک گذاشتن ایدهها، گرد هم میآیند.
ساخت شهر «وون سیتی» در سال ۲۰۲۱ آغاز شد. همه ساختمانها با گذرگاههای زیرزمینی به هم متصل میشوند، اما هنوز کسی در آنجا زندگی نمیکند. اولین ساکنان فقط ۱۰۰ نفر خواهند بود. مقامات تویوتا اعلام کردند که انتظار ندارند از این شهر، حداقل برای سالها درآمد کسب کنند.
نام این شهر به افتخار آغاز فعالیت تویوتا به عنوان تولید کننده ماشینهای بافندگی نساجی اتوماتیک، است. «ساکیچی تویودا»، جد بزرگ «دایسوکه تویودا»، میخواست زندگی را برای مادرش که روی یک ماشین بافندگی دستی زحمت میکشید، آسانتر کند.
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، طرحهای بلندپروازانه برای شهرهای آیندهگرا، پراکنده بوده یا ناتمام ماندهاند؛ طرح شرکت مادر گوگل (آلفابت) که قصد دارد در تورنتو بسازد و یا شهر «نئوم» در عربستان سعودی و شهر «مصدر» در کنار فرودگاه ابوظبی از جمله این موارد هستند.
انتهای پیام