دانشبنیانها محور توسعه فناوری تولید برق تجدیدپذیر
منصور شکراللهی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با میزان در مورد الزام صنایع به تولید برق مورد نیاز خودشان، گفت: ما در قانون جهش تولید، صنایع را مکلف کردیم که در طول پنج سال ابتدای اجرای این قانون ۵ درصد از برق خودشان را تولید کنند تا وزارت نیرو منابعی را که از این طریق حاصل میشود به دانشبنیانها و بخش خصوصی برای حوزه انرژیهای تجدیدپذیر اختصاص دهد.
وی ادامه داد: باید با صنایعی که به تکلیف قانونیشان برای تولید برق مصرفی خود طبق قانون جهش تولید عمل میکردند برخورد شود و نرخ برق مصرفیشان به همان مقداری که باید تولید میکردند با تعرفه آزاد یعنی قیمت انرژیهای تجدیدپذیر محاسبه شود.
شکراللهی با تاکید براینکه حمایت از انرژیهای تجدیدپذیر برای تولید برق باید جزو برنامههای وزارت نیرو باشد، اظهار کرد: در همین راستا ما بحثی در کمیسیون انرژی داشتیم در مورد اینکه وزارت نیرو را در مورد انرژیهای تجدید پذیر مکلف کنیم که درآمدهای تولیدکنندگان انرژیهای تجدیدپذیر به حساب خودشان برود و به حساب وزارت نیرو واریز نشود.
به گفته این نماینده مجلس درحال حاضر خیلی از مطالبات انرژیهای تجدیدپذیر باقیمانده و با پیشنهاد کمیسیون انرژی مجلس این پول به حساب خود ساتبا میرود و از طریق ساتبا به تولیدکنندگان انرژی تجدیدپذیر پرداخت میشود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعلل وزارت نیرو در پرداخت مطالبات انرژیهای تجدیدپذیر گفت: امیدوار هستیم با آمدن وزیر نیرو جدید، مسیر تازهای در دولت چهاردهم برای حمایتهای مناسب از انرژیهای تجدیدپذیر به بازگشایی شود.
وی با بیان اینکه با حمایت از انرژیهای تجدیدپذیر مشکل ناترازیها در حوزه برق و گاز نیز حل میشود، تصریح کرد: باید وزارت نیرو در زمینه تخصیص منابع ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانشبنیان اقدامات لازم را انجام دهد؛ چراکه دانشبنیانها محور توسعه فناوری تولید برق تجدیدپذیر خواهند شد و صنایع نیز باید در این مسیر گام بردارند.
انتهای پیام/
پیشنهادی باخبر
تبلیغات