به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «هاآرتص» به نقل از منابع امنیتی نوشت، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی ممکن است سعی کند از انتصاب «دیوید زینی» به عنوان رئیس جدید شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل) برای به تعویق انداختن محاکمه خود استفاده کند.
پیشتر کانال ۱۲ عبری گزارش داد که رئیس تازه منصوب شده شاباک (شین بت) در جلسات غیرعلنی توافق مبادله اسرا و بازگشت سربازان اسیر شده را رد کرده و جنگ غزه را «ابدی» میداند.
انجمن خانوادههای زندانیان غزه نیز تاکید کرد که اظهارات زینی تکاندهنده و مذموم است و باید محکوم شود.
این انجمن افزود انتصاب رئیس شاباک که جنگ بنیامین نتانیاهو را بر بازگرداندن زندانیان صهیونیست در اولویت قرار میدهد جنایت و بیعدالتی در حق کل مردم اسرائیل است و خواستار شفافسازی در مورد اظهارات زینی شد.
تصمیم «بنیامین نتانیاهو» برای انتصاب زینی به عنوان رئیس شاباک به جای «رونن بار»، جنجالهای شدیدی را برانگیخت و با انتقادات گستردهای از جمله تظاهرات اعتراضآمیز مواجه شد. این تصمیم نتانیاهو در اراضی اشغالی به عنوان اقدامی علیه قوه قضائیه توصیف شد که یک روز پس از حکم دادگاه عالی مبنی بر «نامناسب و غیرقانونی» بودن برکناری رونن بار صادر گردید.
زینی که در خانوادهای از مهاجران فرانسوی و نوه یکی از بازماندگان اردوگاه آشویتس به دنیا آمد، در حال حاضر فرماندهی آموزشی ارتش رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد.
زینی از جمله شخصیتهایی بود که نزدیکان نتانیاهو قبلا نیز او را برای سمتهای امنیتی توصیه کرده بودند.
نتانیاهو با اتهاماتی مبنی بر فساد، رشوه خواری و خیانت در امانت در پروندههای موسوم به «۱۰۰۰»، «۲۰۰۰» و «۴۰۰۰» روبرو است و «آویخای مندلبلیت» مشاور حقوقی سابق کابینه رژیم صهیونیستی کیفرخواست مربوط به این پروندهها را اواخر نوامبر ۲۰۱۹ ارائه کرد.
پرونده ۱۰۰۰ مربوط به دریافت هدایای گرانبها توسط نتانیاهو و اعضای خانوادهاش از بازرگانان ثروتمند، در ازای ارائه تسهیلات و کمک به این افراد در زمینههای مختلف است. در پرونده ۲۰۰۰ او متهم به مذاکره با «آرنون موزس» ناشر روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت، برای دریافت پوشش رسانهای مثبت است. اما پرونده ۴۰۰۰ که خطرناکترین پرونده است، مربوط به ارائه تسهیلات به «شائول ایلوویچ» مالک سابق سایت خبری صهیونیستی واللا در ازای پوشش رسانهای مثبت است که در شرکت مخابراتی «بیزک» نیز مسئولیت داشت.
محاکمه نتانیاهو در این پروندهها در سال ۲۰۲۰ آغاز شد و همچنان ادامه دارد. او این اتهامات را رد میکند و مدعی است که این پروندهها یک کارزار سیاسی با هدف سرنگونی او است.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا نسلکشی را در حق فلسطینیهای نوار غزه به راه انداخته و با حملات شدید خود بیش از ۱۷۶ هزار فلسطینی را شهید و زخمی کرده و علاوه بر این بیش از ۱۱ هزار فلسطینی دیگر در این حملات مفقود و صدها هزار تن دیگر آواره شدهاند.
انتهای پیام