
آخرین اخبار:
- «عادل» باشید و در سمت درست قضاوت بایستید +فیلم
- ببینید| روایت رهبر انقلاب از توصیه امام صادق(ع) به برپایی جلسات هیئت
- واکنش رئیس سازمان صداوسیما به پخش محتوای مناقشهبرانگیز در تلویزیون
- رفتار امام صادق (ع) برای جلوگیری از انحراف در مسیر امامت
- ۵۰هزار مسجد، میزبان جشنهای دهه کرامت/ توجه ویژه به دختران غزه در روز دختر
- عزل مدیر پخش شبکه یک صدا و سیما و اعلام جرم علیه ۸ نفر بهدلیل توهین به مقدسات اهل سنت
- اجتماع صادقیون به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) برگزار میشود
- چهرهای دیگر از کارگردان پایتخت ۷؛ سیروس مقدم دانشجوی نقاشی بود
- ایمانیپور: دیپلماسی قرآنی ما ابزار اصلی برای تحقق امت واحده است
- تعطیلی موقت پردیس تئاتر باغ کتاب تهران
کد خبر:۱۲۵۳۶۸۴
گزارش|
«عادل» باشید و در سمت درست قضاوت بایستید +فیلم
ایجاد دوگانگی میان فرهنگ و باورهای فرهنگی مردم جامعه توسط شخصیتهای شناخته شده به اندازه ای می تواند آسیب زننده باشد که گاهی درمان را نیز به تاخیر بیاندازد. در این میان بهتر است که عادل باشیم و در سمت درست قضاوت بایستیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، از ابتدای طرح موضوع حضور بانوان در ورزشگاههای فوتبال، همواره بحثهایی پیرامون وضعیت فرهنگی نامناسب حاکم بر این فضاها مطرح بوده است. هرچند موافقان این حضور، آن را گامی در مسیر احقاق حقوق زنان میدانند، اما شواهد میدانی نشان میدهد که وضعیت درون ورزشگاهها نهتنها اصلاح نشده، بلکه در برخی موارد بیش از پیش نگرانکننده شده است.
در همین راستا، اخیراً بخشی از برنامه اینترنتی عادل فردوسیپور در فضای مجازی بازتاب گستردهای یافته است. در این ویدیو، زنی با اشک و هیجان از ورود به ورزشگاه میگوید: «آمدهام این عظمت را برای اولین بار ببینم و از این دنیا بروم.»
اظهاراتی که با واکنش احساسی فردوسیپور همراه شد؛ او با تأثر گفت: واقعاً تأثیرگذار بود. ما چگونه زنان کشورمان را از چنین حقوق اولیهای محروم کردیم؟
آقای فردوسیپور، واقعاً از وضعیت ورزشگاهها بیاطلاع هستید؟ شما یکی از مطلعترین چهرههای رسانهای و ورزشی کشور درباره فضای فوتبال ایران هستید. در حالی که تقریباً هر هفته کلیپهایی از الفاظ رکیک و رفتارهای زننده از داخل ورزشگاهها منتشر میشود، آیا میتوان این فضا را «آماده» برای حضور گسترده زنان دانست؟
اینکه زنان کشور حق دارند از امکانات برابر اجتماعی بهرهمند باشند، امری مسلم است. اما آیا حضور بدون اصلاح زیرساختهای فرهنگی و اخلاقی، تنها به قیمت نمادسازی و ثبت لحظاتی احساسی، راهحل صحیحی است؟
در شرایطی که بخش زیادی از جامعه، بهویژه خانوادهها، از حضور در ورزشگاهها صرفنظر میکنند، تأکید بیقید و شرط بر حضور بانوان، بدون نگاه نقادانه به مشکلات ساختاری و اخلاقی فوتبال ایران، چقدر منصفانه و «عادلانه» است؟
در نهایت، شاید بهتر باشد به جای سوگیری سیاسی یا احساسی، به سمت قضاوت منصفانه حرکت کنیم. عدالت رسانهای یعنی در کنار طرح مطالبه، از واقعیتهای تلخ هم چشم نپوشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پیشنهادی باخبر