رئیس فراکسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت ۳۱ گروه دوستی پارلمانی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری کشور/ نمایندگان پارلمان کشورها، سفیران ایران در مقابله با ایران‌هراسی

استفاده از ظرفیت ۳۱ گروه دوستی پارلمانی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری کشور/ نمایندگان پارلمان کشورها، سفیران ایران در مقابله با ایران‌هراسی

رئیس فراکسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی مجلس شورای اسلامی از استفاده از ظرفیت ۳۱ گروه دوستی پارلمانی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران و مقابله با ایران‌هراسی خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، محسن فتحی، رئیس فراکسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برگزاری منسجم‌تر و پررونق‌تر هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران نسبت به دوره‌های گذشته، بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده صنعت گردشگری در معرفی جاذبه‌های کشور تأکید کرد.

وی به تشکیل گروه‌های دوستی پارلمانی در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و استفاده از این ظرفیت برای ارتباط با مجالس سایر کشورها و مقابله با ایران‌هراسی اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۳۱ گروه دوستی پارلمانی با همکاری ۹۳ کشور جهان تشکیل شده‌اند و این گروه‌ها در تعامل با نمایندگان پارلمان‌های کشورهای هدف، ظرفیت‌های گردشگری ایران را معرفی خواهند کرد.

فتحی با بیان اینکه نمایندگان پارلمان کشورهای مختلف می‌توانند به‌عنوان سفیران ایران عمل کرده و ظرفیت‌های کشور را معرفی کنند، این رویکرد را در جذب گردشگر مؤثر دانست و آن را راهکاری برای مقابله با ایران‌هراسی عنوان کرد.

رئیس فراکسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص دو بند در برنامه هفتم توسعه به حوزه‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی، گفت: برای نخستین‌بار در قانون، دولت مکلف به اجرای برنامه‌هایی در این سه حوزه شده و مجلس نیز در راستای تحقق این اهداف، در کنار دولت خواهد بود.

وی بر ضرورت افزایش بودجه سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با توجه به بررسی لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی، این موضوع به‌طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

فتحی با اشاره به نقش نظارتی و پیگیری‌های مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه، عملکرد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را در این زمینه مثبت ارزیابی کرد و گفت: مجلس نیز خود را مکلف به تسهیل امور این وزارتخانه می‌داند.

وی با تأکید بر اینکه ایران دارای ظرفیت‌های گردشگری مغفول‌مانده بسیاری است که می‌تواند زمینه‌ساز ارزآوری و اشتغال‌زایی باشد، افزود: اگر منابعی که در سایر حوزه‌ها هزینه شده، به گردشگری اختصاص می‌یافت، امروز ایران به هاب گردشگری منطقه تبدیل شده بود.

رئیس فراکسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی‌های مؤثر و هم‌افزایی دولت و مجلس شورای اسلامی، ایران در سال‌های آینده به مرکز گردشگری منطقه تبدیل شود.

انتهای پیام/

پیشنهادی باخبر