به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی عرب انصاری در نشست ستاد هماهنگی بزرگداشت امام خمینی (ره) به تشریح هماهنگیهای انجام شده با دستگاههای مختلف برای برگزاری هرچه باشکوهتر سی و ششمین سالگرد بزرگداشت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ۱۴ و ۱۵ خرداد پرداخت.
وی با بیان اینکه شعار مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای مراسم ۱۴ خرداد «امام، امام امید و اقتدار» است، ادامه داد: جلسه کشوری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برگزاری هر چه باشکوهتر مراسمهای بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد به موازات جلسات ستاد مرکزی بزرگداشت امام (ره) برگزار شد؛ همچنین همکارانم در استان تهران نیز برنامههای مختلفی را تدارک دیدهاند که به اطلاع مردم رساندند.
رئیس ستاد بزرگداشت سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی (ره) ادامه داد: انقلاب اسلامی ما بدون نام و نشان امام خمینی (ره)، در هیچ کجای جهان شناخته نمیشود؛ ما سرِ سفره انقلاب نشستهایم و انقلاب ما به برکت رهنمودهای امام (ره) جهانی شد و سریعترین مسیر برای شناخت امام (ره) رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
در ادامه مراسم حجتالاسلام سلیمانی نماینده دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری نیز گفت: یکی از دغدغههای رهبر معظم انقلاب اسلامی، مسئله کتاب و کتابخوانی است به همین جهت ایشان دغدغه دارند که مردم بهسمت کتابخوانی سوق پیدا کنند. یکی از سنن حسنهای که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن مداومت داشته و دارند، سنت نوشتن تقریظ ایشان بر کتابها و برگزاری رونمایی از آنها بوده است. اینکه تقریظ چه کتابی منتشر شود، زیر نظر مستقیم ایشان است.
وی گفت: در آستانه سالگرد ارتحال امام خمینی و مراسم بزرگداشت سالگرد ۱۵ خرداد علاوه بر شعوری که در این مراسمها حاکم است، اتفاق فرهنگی مهمی قرار است بیفتد و آن، نوشتن تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتاب «روحالله» است. این کتاب با نویسندگی «هادی حکیمیان» و از سوی انتشارات «شهرستان ادب» منتشر شده است. سفارش و پیشنهاد آن نیز از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها صورت گرفته است. از آنجایی که سوژه کتاب با تمام کتابهای دیگر متفاوت و در مورد شخصیت امام (ره) است، نوع مواجهه دستگاهها با این واقعه باید متفاوتتر و ویژهتر باشد. ما با توجه به اهمیت ماجرا، «رویداد ملی روحالله» را تعریف کردیم که عنوان آن، برگرفته از نام همین کتاب است و صفحه اختصاصی آن نیز در تلویزیون به نمایش درآمده است.
نماینده دفتر حفظ و نشر آثار رهبری اضافه کرد: ما از فعالین مردمی و گروههای فرهنگی دعوت کردیم که اعم از پایگاههای بسیج، کانونهای فرهنگی هنری مساجد، کتابخانهها، دانشگاهها و هر نهاد و گروهی که میتواند این اتفاق فرهنگی را در دست بگیرد، به این رویداد بپیوندند و نسبت به برگزاری آن و معرفی این کتاب اقدام کنند. از آنجایی که این کتاب به زبان داستان بیان شده و خوانش آن برای نسل جوان شیرینتر است، آنها را بیش از پیش میتواند با شخصیت امام (ره) آشنا کند. انتظار ما این است که هرکس با هر توان و ظرفیتی که دارد، پای کار بیاید و این رویداد را در سالگرد حضرت امام (ره) پررنگتر کند. مجموعهای از محصولات فرهنگی نیز برای کمک به اجرای بهتر این رویداد پیشبینی شده است؛ از سرود و مستند و نماهنگ گرفته تا پوستر و مجموعه نمایشگاهی، تا اجرای عملیات فرهنگی برای این رویداد تسهیل شود.
نماینده دفتر حفظ و نشر آثار رهبری ادامه داد: ما برای تقریظ این کتاب، شعار «خطبهخط با روحالله» را در نظر گرفتیم که ایهام هم دارد؛ یکی این است که کتاب معرفی شخصیت امام (ره) است و اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از رحلت امام (ره) سعی کردند خطبهخط رهنمودهای ایشان را پیاده کنند. آیین رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتاب «روحالله» روز ۱۱ خرداد در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب برگزار میشود.
انتهای پیام