
کد خبر:۱۲۴۷۰۸۱
از کتاب جدید فاضل نظری چه خبر؟
مجموعه شعر «نیست» اثر فاضل نظری که در روزهای پایانی سال گذشته از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است، در مدت یک ماه به چاپ ششم رسید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هشتمین کتاب شعر فاضل نظری با عنوان «نیست» که نهم اسفندماه ۱۴۰۳ در سالن اصلی پردیس سینمایی آزادی رونمایی شده بود، در مدت یکماه به چاپ ششم و شمارگان ۱۵ هزار نسخه رسید.
این مجموعه شعر، شامل ۴۱ غزل از تازهترین سرودههای این هنرمند با مضامین عاشقانه و اجتماعی است که در ۸۸ صفحه و بهای ۱۷۵ هزار تومان از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
در کتاب «نیست»، شاعر با تکیه بر بیان موجز، زبان آهنگین و تصاویر بدیع، مفاهیم والایی از عشق، رنج، فراق و امید را به تصویر کشیده است. اشعار فاضل نظری در این مجموعه همانند آثار قبلیاش، از پیچیدگیها دور نگه داشته شده و نیازی به شرح و بسط اضافی ندارند؛ ویژگیای که سبب محبوبیت اشعار او میان مخاطبان شده است.
یکی از غزلیات کتاب «نیست» را در ادامه میخوانیم:
اوقات تلخ و وضع خراب و هوا پس است
من تاب قهر یار ندارم بگو بس است
رعنا بُتی که آب و گل آفرینشش
از چشمهای مبارک و خاکی مقدس استای جان بر لب آمده لبهای دوست را
آرامتر ببوس که این غنچه نورس است
آشفتهخاطرش مکنای پیک و بازگرد
حتی مگو که نامه به خط فلانکس است
زندانی امیدم و میدانم این قفس
هر قدر هم بزرگ شود باز محبس است
لازم نبود نام خودت را بیاوری
فاضل همین که شعر تو را بشنود بس است
گفتنی است، شعرهای فاضل نظری مخاطبانی در هر دو گروه عام و خاص دارد و سرودههایش در بین اقشار مختلف مردم محبوب است. تمایل به کوتاهسرایی سبب بیشتر خواندهشدن شعرهایش شده و این امر بر میزان محبوبیت آثارش افزوده است.
پیش از این، هفت عنوان کتاب با نامهای «گریههای امپراتور» (۱۳۸۳)، «اقلیت» (۱۳۸۵)، «آنها» (۱۳۸۸)، «ضد» (۱۳۹۲)، «کتاب» (۱۳۹۵)، «اکنون» (۱۳۹۷) و «وجود» (۱۴۰۰) از این شاعر منتشر شده است.
این شاعر افتخاراتی نیز همچون «جایزه کتاب سال شعر جوان» در سال ۱۳۸۴، «جایزه قلم زرین» در سال ۱۳۹۲ و «جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران» در سال ۱۳۸۷ را کسب کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پیشنهادی باخبر
تبلیغات