آیتالله نوری همدانی در دیدار با رئیس قوه قضائیه:
آنچه در نظام و انقلاب اصل محسوب میشود «مردم» هستند و مابقی خادم مردم هستند
![آنچه در نظام و انقلاب اصل محسوب میشود «مردم» هستند و مابقی خادم مردم هستند](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/7dBlPjrZMIor/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0phcjy5K7zs1i7otfNPZWXfo,/640698_133-1-792.jpg)
رئیس قوه قضاییه گفت: راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن، پیامهای زیادی را برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی داشت؛ این حضور پرصلابت مردمی، پس از ۴۶ سال از وقوع انقلاب، امری بسیار ارزشمند است.
به گزارش ایلنا به نقل ازمرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام محسنی اژهای در جریان سفر به شهر مقدس قم، با حضور در بیت آیتالله نوری همدانی، از مراجع عظام تقلید، با ایشان دیدار و گفتوگو کرد.
آیتالله نوری همدانی در این دیدار با اشاره به نامه پنجاه و سوم حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام خطاب به مالک اشتر که در آن نکات مهمی درباره قضاوت مطرح شده است، بیان داشت: در این نامه بیان شده که قُضات باید افضل مردم و بسیار زیرک باشند، در تشخیص حق از باطل قوی عمل کنند، سرعت زیادی داشته باشند تا حقی از کسی ضایع نشود و بر اساس عمل و کار آنها برایشان دستمزد تعیین شود.
این مرجع تقلید با بیان اینکه آنچه در نظام و انقلاب اصل محسوب میشود «مردم» هستند و مابقی خادم مردم هستند، گفت: ما باید بدانیم که رضایت خداوند متعال در گرو رضایت مردم است.
آیتالله نوری همدانی خاطرنشان کرد: از خدمات قوه قضاییه به ویژه شخص رئیس این قوه که حقیقتاً در سالهای اخیر تحول ایجاد کردند تشکر و قدردانی میکنم؛ یکی از ویژگیهای ارزشمند حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای این است که شخصاً در میان مردم حضور پیدا میکنند و شرایطی را به وجود میآورند تا مردم به صورت مستقیم و بدون واسطه، مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند.
رئیس قوه قضاییه در جریان این دیدار، با اشاره به حضور پر شور و شعور مردم در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن و تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی و امامین انقلاب، اظهار کرد: حضور حماسی و دشمنشکن مردم ایران اسلامی در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن، پیامهای زیادی را برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی داشت؛ این حضور پرصلابت مردمی، پس از ۴۶ سال از وقوع انقلاب، امری بسیار ارزشمند است و وظایف ما مسئولان و کارگزاران نظام، بواسطه این حضور مردمی، سنگینتر میشود.
رئیس دستگاه قضا گفت: گاهی تشخیص «اهم» و «مهم» در موارد تزاحم ملاکات، برای ما مسئولان، دشوار است؛ لذا بسیار به راهنماییها و ارشادات مراجع عظام تقلید نیازمند هستیم.
رئیس عدلیه بیان داشت: ما برای تنظیم و تدوین لوایح در حیطه مسئولیتهای خود، نیازمند اخذ مشورت و رهنمود از مراجع عظام تقلید هستیم. ما بر امر تنقیح قوانین، اهتمام داریم و معتقدیم باید از کمیت قوانین کاست و بر عمقبخشی و کیفیتافزایی بر قوانین متمرکز شد.