برنامههای گرامیداشت یوم الله ۹ دی اعلام شد
رئیس ستاد یومالله ۹ دی گفت: این ستاد در سطح تمامی مراکز استانها با برنامهریزی متنوع با توجه به دو برنامه اصلی حماسه ۹ دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی، نقش مهم ایفا میکند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، سردار علیمحمد نائینی رئیس ستاد بزرگداشت 9 دی صبح امروز در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: یوم الله 9 دی در سال 1388 حماسهای بیبدیل و اقدامی به موقع و فوق العاده کارساز بود. این حماسه یک هویت شگفتی ساز در امتداد زمان بود.
وی افزود: 9 دی روز تجلی قدرت الهی برای امروز و آینده درس آموز و الهام بخش بود. جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام مردم سالار دینی در طول حیات خود در معرض خطرات و فتنههای مختلفی از جمله نفود سیاسی و فکری، اقدام های تجزیه طلبانه، انقلابهای رنگی، تهاجم فرهنگی، اقدام براندازی از طریق کودتا در نظام، برانگیختن اختلافات قومی و تهدیدات دشمن قرار گرفت.
رئیس ستاد یومالله 9 دی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی از تمام گزینهها و تجربههای خود برای براندازی و مهار و تضعیف نظام اسلامی بهره گرفتند اما ملت ایران با هوشمندی و حضور به موقع تمام طرحها و تهدیدها و فتنههای آنان را خنثی کردند و روز به روز بر استحکام نظام اسلامی افزودند. ملت ایران حتی محاسبات دشمن برای براندازی نظام را از بین بردند. دولتهای قبلی به ویژه دولت وقت آمریکا در روشها و الگوهای مختلف شکست را تجربه کرد. آنان با بهره گیری از الگوی براندازی نرم و تجربه انقلابهای رنگی، انقلاب پرشکوه ایران را در سال 88 هدف قرار دادند.
نائینی افزود: غربیها پیش از انتخابات 1388 به این نتیجه رسیدند که میتوانند با استفاده از تجربه انقلابهای رنگی نظام اسلامی را از درون نابود کنند اما مشارکت و حضور 45 میلیونی و 65 درصدی مردم در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری موقعیت و جایگاه نظام مردم سالاری را افزایش داد و پیام اقتدار ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: در شرایطی که نظام را خطری تهدید نمیکرد یک جریان سیاسی و یک کاندیدای انتخابات نتیجه این انتخابات را نپذیرفت و نظام را متهم به تقلب کرد. دشمن نیز با تمام ظرفیت و با فتنهای پیچیده به میدان آمد و در داخل کشور بستر در اختیار معاندین و جبهه مقابل قرار گرفت. به سرعت بین جبهه برانداز داخلی و خارجی ائتلاف عجیبی شکل گرفت و جریان فتنه تبدیل به پیاده نظام دشمن شد و فضای خطرناکی شکل گرفت. آمریکاییها و متحدانش امیدوار به براندازی از درون بودند.
وی اظهار کرد: در فتنه 88 تمام اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با توجه به تمام تجربه نظام سلطه بود و انسجام کشور را به هم ریخت اما سد مستحکم رهبری و بصیرت مردم این جبهه را در هم شکست. دشمن چهره مردم سالار نظام را مخدوش کرد و اعتبار نظام را در عرصه بینالمللی زیر سوال برد. کار کشور حدود 8 ماه تعطیل و فضای کشور امنیتی شد و جریان فتنه به فروپاشی از درون امیدوار شد.
رئیس ستاد یومالله 9 دی افزود: بی حرمتی در عاشورای 88، عاشورائیان را برانگیخت که اقدامی ماندگار را در تاریخ ثبت کردند. در این زمان تمام سلایق به میدان آمدند. مردم در 9 دی 88 برای مقابله با انحراف و فتنهها و حمایت از رهبری و انقلاب و تصویر واقعی انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت و نشان داد ملت ایران نفوذناپذیر است و حماسه ماندگار و یکی از قلههای فراموش نشدنی و حرکتی برخاسته از ایمان و بصیرت مردم و حرکت در فضای غبار آلود و حرکتی براساس ایمان الهی در تاریخ ثبت شد.
نائینی تأکید کرد: تصویر واقعی جمهوری اسلامی ایران در راهپیمایی 9 دی 1388 تیر خلاص مردم ایران به فتنهِ فروپاشی از درون بود. فتنهها برای مقابله با قدرت گرفتن انقلاب اسلامی ایجاد می شود اما مردم در فتنه 88 و بعد از آن سربلند و پیروز شدند با این حال فتنه انگیزیها همچنان ادامه داد.
وی خاطرنشان کرد: فلسفه پاسداشت 9 دی، حفظ عناصر تاریخی و هدف تبیین و روشنگری فتنههای جدید است. در پانزدهمین سال این قله فراموش نشدنی هستیم. شعار محوری هفته بصیرت را «9 دی واکاوی فتنههای جدید آمریکایی و صهیونیستی» اعلام میکنیم.
نائینی افزود: تا زمانی که ایران در مسیر بالندگی است امکان فتنه ها وجود دارد، فقط شکل آن تغییر میکند. راهبرد دشمن بی ثبات سازی در داخل کشور و به هم ریختن کشور با بهره گیری از عناصر مختلف است اما عناصر 9 دی همچنان بازدارنده اصلی در مقابل توطئه دشمن هستند. انسجام ملی و وحدت عناصر اصلی 9 دی است.
رئیس ستاد یومالله 9 دی گفت: حفظ بصیرت و تجدید میثاق با رهبری مهمترین پیام 9 دی است. پیچیدهترین فتنهها با بصیرت خنثی میشود. هدف امروز فتنه امریکا و رژیم صهیونیستی، تضعیف مقاومت و گفتمان انقلاب است. هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از این فتنه در سوریه تغییر معادله قدرت به نفع خود و مقاومت در سوریه بود. باید گفتمان مقاومت را ترویج دهیم. امروز با فتنههای پیچیده علیه ملت ایران مواجهه هستیم. آمریکا و رژیم صهیونیستی بزرگترین فتنهها را با دامن زدن به جنگ و نسل کشی آغاز کردند.
وی تصریح کرد: جامعه ایران آغازگر روندهای استقلال طلبانه و حق خواهانه و ضد سلطه در میان ملل اسلامی بود. سیاه نمایی علیه آینده مقاومت جنگ شناختی کنونی علیه ایران اسلامی است. فتنه جدید آمریکایی- صهیونیستی شبهه افکنی است. «مقاومت» منظومه امامین انقلاب است و محصول آن شکل گیری گفتمان و جبهه مقاومت در غرب آسیاست. شهدای آن سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس، سید حسن نصرالله، یحیی سنوار و سایرین شهدای شاخصی هستند که توانستند این گفتمان را به دکترین مقاومت تبدیل کنند و شکستهایی را به دشمنان تحمیل کنند.
نائینی ادامه داد: رژیم صهیونیستی فکر میکند با گرفتن یک سرپل از مقاومت، معامله مقاومت را به نفع خود تغییر داده است. حال آنکه فرهنگ مقاومت مانع اصلی شرارت و لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی است. دشمن اقتدار جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ و گفتمان مقاومت را هدف قرار داده است. دشمن معنای مقاومت را نمیفهمد.
وی تصریح کرد: دشمن میداند به تعییر رهبر انقلاب، مقاومت یک مقوله فکری و مکتبی است و از این جهت آن را هدف جنگ روانی قرار داده است. دشمن میخواهد معادله قدرت در منطقه را بهم بزند که البته در اشتباه است.
رئیس ستاد یوم الله 9 دی افزود: تهدیدات امروز دشمن ترکیبی از تهدیدات نظامی، امنیتی، سایبری و شناختی و روانی است. هسته مرکزی این تهدیدات و فتنهها، جنگ شناختی است. هفته بصیرت، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری است. امروز جهاد تبیین یک جهاد دفاعی و هجومی است. با تبیین باید هوشیاری مردم، افزایش یابد تا در تله دشمنان نیفتند.
وی بیان کرد: صاحبان تریبونها و سخنوران در این شرایط حساس در تبیین تحرکات دشمن در زمینه هراس افکنی، اختلاف و اغتشاش به وظیفه خود عمل کنند. جهاد تبیین فرهنگ مقاومت را تقویت میکند.
نائینی تأکید کرد: جهاد تبیین محاسبات دشمن را تغییر میدهد و افکار عمومی را در مقابل شبههها واکسینه میکند. جهاد تبیین و عملیات رسانهای بازدارندگی به وجود میآورد و دشمن را از روایتگر فعال به پاسخگو تبدیل میکند.
وی ادامه داد: نیازمند تولید محتوا درباره مقاومت هستیم. در تاریخ 200 ساله ایران و منطقه سرزمینها بدون مقاومت تجزیه شدند و ملتها بدون باور مقاومت تسلیم دشمن شدند. امروز رسانههای اصلی جهانی مقاومت را هدف قرار داده اند و به دنبال خفه کردن صدای مقاومت هستند لذا نیازمند جبهه عظیم رسانهای در مقابل جبهه عظیم علیه مقاومت هستیم. مراقبت از امنیت روانی جامعه و انسجام ملی در این شرایط نیاز اساسی است.
نائینی با گلایه از اینکه دستاوردهای انقلاب را در کتب و دانشگاهها و مدارس به نسل جوان منتقل نکردهایم، بیان کرد: ما نیازمند قرارگاه جهاد تبیین به منظور امیدآفرینی در جامعه هستیم. اهمیت جهاد تبیین از وعده صادق کمتر نیست. دشمن باید بداند مردم ایران به نیروهای مسلح خود افتخار میکنند. دشمن هم در جنگ شناختی این باور مردم را هدف قرار دادهاند.
رئیس ستاد یومالله 9 دی گفت: 15 سال از روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت میگذرد. هر سال این روز با برنامههای متنوع گرامی داشته میشود. امسال نیز این برنامهها با جلوهگری بیشتری برگزار میشود. این ستاد مرکزی با راه اندازی ستادها در سراسر کشور از جمعه 7 تا 14 دی برنامههای متنوعی را پیشبینی کردهاند. این ستاد در سطح تمامی مراکز استانها در برنامهریزی متنوع با توجه به دو برنامه اصلی حماسه 9 دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی، نقش مهم ایفا میکند.
وی تصریح کرد: این ستاد با کمک ائمه جمعه، نهادها و سازمان های مردم نهاد و تشکلهای دانش اموزی و دانشجویی و سایر اقشار مردم و مساجد و مدارس شاخص، برنامه های متنوعی در یک هفته بصیرت، به ویژه 9 دی پیش بینی کرده است.
نائینی اظهار کرد: برگزاری مراسم ویژه 9 دی در بیش از 1300 نقطه در سراسر کشور از جمله برنامه شاخص این هفته است. در تهران روز یکشنبه، 9 دی در ساعت 14:30 در میدان آیینی امام حسین (ع) این برنامه با سخنرانی دکتر قنبری و حضور مردم برگزار میشود. این مراسم در تمام شهرها و به فراخور شرایط آب و هوایی در مصلاها، مساجد، سالنهای متنوع و سایر مکان برگزار میشود.
رئیس ستاد بزرگداشت یومالله 9 دی افزود: گردهمایی و نشستها در قالب بصیرت افزایی از 7 تا 14 دی به صورت فراگیر با حضور سخنران کشوری و تحلیلگران در 4500 دانشگاه، مساجد محوری و مدارس برگزار میشود. تولید محتوا برای انتشار در فضای مجازی، جشنوارههای شعر در مراکز استانها، اجرای بیش از 300 عنوان برنامه هنری و ادبی، مسابقات ورزشی و نمایشگاه های متنوع با موضوع هفته بصیرت، اکران فیلم با موضوع دشمن شناسی در طول این هفته، اجرای سرود با موضوع بصیرت افزایی، برگزاری محافل قرآنی با همکاری کانون های فرهنگی امور مساجد و اوقاف در بقاع متبرکه، محافل ادبی و هنری با استفاده از ظرفیت هنرمندان و هماهنگی با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ها به ویژه در جمعه، 7 دیماه و اختصاص سخنران پیش از خطبه نماز جمعه با این موضوع، اعزام مبلغ به مساجد و مدارس برای تببین حماسه 9 دی، مسابقات فرهنگی، مقاله نویسی و انشاءنویسی در مدارس، تکریم از خانواده شهدای 9 دی و برگزاری حلقههای صالحین، فضاهایی بقاع متبرکه، خیابان ها و تبلیغات محیطی و همایشهای دانشجویی و اعزام اساتید به منظور مسائل تبیینی 9 دی از جمله برنامههای شاخص این ایام است.
انتهای پیام/