ولایت فقیه برای استاد پرورش اصالت داشت

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان در مراسم گرامیداشت استاد پرورش گفت: ولایت و ولایت فقیه برای او اصالت داشت و بر این اساس قرائت ایشان از ولایت‌پذیری هم یک موضوع بسیار مهم است، زیرا ولایت را تفسیر به رأی نمی‌کرد و خود را نماینده خالص ولایت فقیه نمی‌داست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد امروز _سه‌شنبه چهارم دی_ در مراسم گرامیداشت استاد پرورش اظهار کرد: استاد علی اکبر پرورش در زمینه اخلاقی، فردی و غی فردی دارای رتبه خوبی بود و زیست سیاسی ایشان به نوعی قله شهرت این شخصیت بود.

وی افزود: استاد پرورش در توصیفات و حتی در زمان‌های کوتاهی که در کنار مقام معظم رهبری حضور داشت، قرابت ویژه‌ای داشت که در زمان حضور اجتماعی دارای مسئولیت بود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مرحوم سید علی اکبر پرورش در تمامی نقاط ایران به تبلیغ دین مشغول بود و از همان ابتدای جوانی این مسئولیت را آغاز کرد و در کنار تمام فعالیت‌ها مفاهیم دین را به دیگران انتقال می‌داد و تمام آن جلسات معنوی یک سیره بود.

نباتی‌نژاد گفت: در طی چندسال اخیر تلاش شده که محتواهای ایشان دوباره بازنشر پیدا کند و اگر تکنیک‌های رسانه‌ای امروز در این جهت به کار گرفته می‌شد، این شخصیت دارای مخاطبان بیشتری بود.

وی اضافه کرد: زمینه سلوک سیاسی ایشان بسیار حائز اهمیت است، زیرا راه سیاسی را برای خود مسیر تعالی قرار داد و تمام کنشگری‌های سیاسی خود را در جهت رضای خداوند قرار داده بود و همین مایه تعالی شخصیت او شد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: ولایت و ولایت فقیه برای او اصالت داشت و بر این اساس قرائت ایشان از ولایت‌پذیری هم یک موضوع بسیار مهم است، زیرا ولایت را تفسیر به رأی نمی‌کرد و خود را نماینده خالص ولایت فقیه نمی‌داست.

نباتی‌نژاد اضافه کرد: ایشان همواره در امور سیاسی به کار تشکیلاتی می‌پرداخت و در بنیانگذاری کار تشکیلاتی اقدامات مهمی انجام داد و حتی برای اجتماعات کوچک‌تر اهمیت قائل بود.

وی افزود: دکتر پرورش دارای یک معجزه کلام بود و بیاناتی که نسبت به روایات داشت، بسیار شیوا و جذاب است.

در ادامه نیز حجت‌الاسلام سید عباس موسوی‌مطلق سخنران مذهبی اظهار کرد: استاد سید علی اکبر پرورش یک عالم فرزانه و مجاهد فی سبیل‌الله بود و رهبر انقلاب در خصوص ایشان فرمودند یار صدیق انقلاب بوده است.

وی افزود: ایشان از معتقدان به اصل ولایت فقیه بود که به جایگاه انقلاب و لایت فقیه معتقد بود و در دوره حیات خود همواره همنشین با اولیای الهی و افرادی همچون علامه طباطبایی و آیت‌الله بهشتی بود که در شخصیت ایشان مؤثر بود.

این سخنران مذهبی تاکید کرد: ایشان را به‌عنوان یک شخصیت سیاسی مؤمن، متدین و انقلابی می‌شناختیم، زیرا مشهور و خوش‌بیان بود، زمانی که درباره ابعاد ایشان مطالعه می‌کنیم به شخصیت بزرگ‌شان پی می‌بریم که نیازمند معرفی بیشتر به نسل جوان است.

حجت‌الاسلام موسوی‌مطلق گفت: از دیگر نقاط برجسته در زندگی ایشان این است که در در جایگاه مهم خبرگان قانون اساسی قرار داشته و دوران وزارت ایشان طلایی‌ترین دوره وزارت آموزش و پرورش است.

وی تاکید کرد: بازخوانی اندیشه و سلوک سیاسی ایشان برای همگان ضرورت دارد. ایشان با تمام دغدغه‌ها به معنویات توجه کرد.

پیشنهادی باخبر