مذاکرات درباره آتش‌بس جدی بود/ درباره جزئیات گفت‌وگو شد

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین مذاکرات درباره آتش بس در نوار غزه، را جدی دانست و تاکید کرد که یکی از موضوعات آن رایزنی درباره جزئیات توافق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سما نیوز، «محمد الهندی» اظهار کرد: هدف مقاومت از همان ابتدا مشخص بوده است و ما خواهان توقف تجاوز رژیم صهیونیستی و خروج اشغالگران از نوار غزه بوده‌ایم.

الهندی افزود: مقاومت در جزئیات مراحل و هزینه‌ها و استقرار تدریجی مجدد تا خروج کامل اشغالگران از خود نرمش نشان داده است.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: ما همواره نگران بودیم که نتانیاهو می‌تواند مذاکرات را بازیچه خود قرار دهد و در راستای منافع سیاسی و شخصی آن را به تعویق بیاندازد.

محمد الهندی همچنین گفت: ما در مرحله آزمایش طرف مقابل هستیم و به امید خدا هدف توقف تجاوز و خروج نظامیان اشغالگر را تحقق خواهیم بخشید.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی افزود: پیشنهاد اصلی، تشکیل یک کابینه توافق میهنی برای مدیریت نوار غزه و کرانه باختری بود. اما به دنبال مخالفت تشکیلات خودگردان با آن، مصر پیشنهاد داد یک هیات برای مدیریت نوار غزه به نام «کمیته اجتماعی برای حمایت از مردم نوار غزه» تشکیل شود.

محمد الهندی تاکید کرد: به دنبال مخالفت تشکیلات خودگردان با مشارکت در کمیته مذکور، مصر روند تشکیل آن را آغاز کرد و زمینه برای مشارکت تشکیلات خودگردان باز باقی ماند تا فلسطینی‌ها برای مرحله پس از دستیابی به توافق تبادل اسرا و آتش در نوار غزه، آماده باشند.

ساعاتی پیش نیز «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با حضور در میان نظامیان اشغالگر در محور فیلادلفیا، اعلام کرد که ارتش این رژیم کنترل امنیتی بر نوار غزه را حفظ خواهد کرد.

کاتس در این باره گفت: درصدد ایجاد مناطق حائل و یک مرکز کنترل در غزه برای تضمین امنیت شهرک‌ها هستیم.

وزیر جنگ رژیم اشغالگر همچنین بر «تحقق اهداف جنگ از طریق آزادی همه گروگان‌ها و شکست دادن حماس» تاکید کرد.

همزمان، کابینه رژیم صهیونیستی بعد از ظهر چهارشنبه، ادعا کرد جنبش حماس از تفاهمات حاصل شده در مورد مذاکرات آتش بس عقب نشینی کرده است.

این در حالی است که جنبش حماس اعلام کرد مذاکرات درباره آتش بس در نوار غزه و تبادل اسرا با میانجی‌گری مصر و قطر به صورت جدی در حال انجام است و دلیل تأخیر در دستیابی به توافق در این باره، شرایط جدید اعلامی از سوی رژیم صهیونیستی است.

حماس تاکید کرد: ما مسئولیت‌پذیری و انعطاف نشان دادیم. اما رژیم اشغالگر شروط و قضایای جدیدی درباره خروج نظامیانش، آتش‌بس، تبادل اسرا و بازگشت آوارگان به خانه‌هایشان مطرح کرد که این امر باعث شد توافقی که در دسترس بود به تعویق بیفتد.

به گزارش ایمنا، جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در حالی وارد چهارصد و چهل و ششمین روز شده است که دیوان بین‌المللی کیفری، دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، نخست وزیر کنونی و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که هنوز به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران نظامی صهیونیست از نوار غزه دست نیافته است.

پیشنهادی باخبر