روایت معاون سیما از پشت پرده برنامه جنجالی تفرقهافکنانه
پخش یک برنامه تفرقهافکنانه در تلویزیون، واکنشهای گستردهای را در پی داشت. معاون سیما، در گفتگوی ویژه خبری ضمن عذرخواهی بابت این اتفاق، از پیگیری فوری موضوع و معرفی مقصران به دستگاه قضایی خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در پی پخش یک برنامه تفرقهافکنانه در رسانه ملی، محسن برمهانی، معاون سیما، در برنامه گفتگوی ویژه خبری حضور یافت و به تشریح ماجرا و ابراز تاسف از این اتفاق پرداخت.
برمهانی در ابتدای سخنان خود، ضمن عذرخواهی از هموطنان سنی و شیعه به دلیل ایجاد نگرانی ناشی از این اتفاق ضد وحدت، از واکنشهای هوشمندانه و مواضع بزرگان اهل سنت و شیعیان در محکومیت این اقدام قدردانی کرد.
وی در شرح ماوقع، با اشاره به مشکوک بودن این خطا و احتمال عمدی بودن آن، اعلام کرد که بلافاصله پس از اطلاع شبکه یک از موضوع، آیتم مذکور قطع و از فضای مجازی حذف شده است. به گفته او، موضوع در بالاترین سطوح سازمان صداوسیما پیگیری و کمیتههایی برای بررسی ابعاد آن تشکیل شده است.
برمهانی از معرفی 8 نفر از افراد مقصر (اعم از عمدی یا سهوی) به دستگاه قضایی و بازداشت چهار نفر از آنها خبر داد و تاکید کرد که این اتفاق مغایر با مشی رسانه ملی و سند تحول سازمان است. وی افزود که سند تحول رسانه ملی، دارای 12 محور اصلی محتوایی است که یکی از آنها مسئله امتی و وحدتی است.
معاون سیما با اشاره به اقدامات جدی رسانه ملی در راستای تقویت وحدت در سه سال اخیر، به برنامههایی مانند «محفل» (به عنوان برنامهای تقریبی)، سریالهای «سوران»، «سنجرخان» و «نون خ» (با پرداختن به زندگی مردم کردستان)، برنامه «بی کرانه» (با حضور مهمانان اهل سنت و پرداختن به منطقه سیستان و بلوچستان)، مستند «ایرانگرد» (با 30 قسمت تولید شده در مناطق سنینشین)، برنامه «هلال» (با موضوع جهان اسلام) و برنامههای روضه خانگی (با حضور اهل سنت) اشاره کرد.
وی همچنین فهرستی از مستندهای پخش شده از شبکههای مختلف سیما با موضوع اهل سنت را ارائه کرد و تاکید کرد که رسانه ملی در موضوع فلسطین نیز هیچ تفاوتی بین مردم فلسطین و لبنان قائل نیست و شهیدان سنی مانند شهید السنوار و شهید هنیه را قهرمان و اسطوره میداند.
برمهانی در ادامه، با اشاره به پخش 438 برنامه با موضوعات وحدتی در دوره مورد اشاره، این حجم از موفقیت در موضوعات امتی و وحدتی را دافعهای برای کسانی دانست که مذاق آنها خوش نمیآید و به همین دلیل، اقدام به تقابل میکنند.
وی با تاکید بر اینکه برنامه مذکور به شکل روتین و با حضور دو کارآفرین اهل سنت پخش میشده است، این اتفاق را انتقام از رسانه ملی در پافشاری بر راهبرد وحدت اسلامی دانست و تاکید کرد که کسانی که به این موضوع ضریب دادند و برای اولین بار آن را پخش کردند، اقدام علیه امنیت ملی کردهاند و عقدهها و بغض خود را از رسانه ملی در دوره تحولی نشان دادهاند.
برمهانی، معاون سیما، ضمن عذرخواهی و تشریح ماجرا، از تلاشهای رسانه ملی در راستای تقویت وحدت اسلامی سخن گفت و این اتفاق را انتقام از این تلاشها دانست.
انتهای پیام/