میلاد وندایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گفتمان وفاقملی در درجه نخست نیاز به زیرساختهای سیاسی و اجتماعی دارد، اظهارکرد: بیشک در بحث گفتمان دولت پزشکیان که بر پایه وفاق ملی پایهگذاری شده است نیز این تاثیرگذاری را شاهد هستیم، اما نکتهایی که تاکنون بلاتکلیف مانده است، چگونگی این وفاق است.
وندایی بیان کرد: مسعود پزشکیان از روزی که در انتخابات ثبتنام کرد تا به امروز همیشه بر این نکته تاکید داشته که سر دعوا با کسی ندارد و به دنبال آن است که کشور در مسیر درست قرار بگیرد.
این فعال سیاسی با تأکید براینکه وفاق قرار است با تعامل بین گروههای سیاسی بهویژه بین دو جناح اصلاحطلب و اصولگرا شکل بگیرد، تصریح کرد: از روز نخست سهم خواهی بیش از حد برخی جریانهای سیاسی چه در سطح کشور و چه در سطح استانها را شاهد هستیم.
وی ادامه داد: جریانهای سیاسی با تعامل بهتر و کمککردن به دولت به جای سهمخواهی میتوانند نقش بهتری ایفا کنند، اما شاهد مسائلی هستیم که بسیاری از آنها قابل قبول نیست و بیشتر هم از سوی جبهه بازنده انتخابات است.
به گفته وندایی نگاه پزشکیان در مسائل آموزشی و بهداشتی، برقراری عدالت در جامعه است تا مردم در یک رفاه عمومی قابل قبول زندگی کنند.
این فعال سیاسی ادامه داد: هر چند پیشرفت در چنین جوامعی سخت است، اما امنیت اجتماعی و زیست مردم در آن بالاست، چیزی که ما در ایران شاهد آن نیستیم و کارمند و کارگر و حتی کارفرما همیشه از فردای خود به دلیل نوسانات اقتصادی ترس دارد و امنیت اجتماعی و زندگی به دلیل بیثباتی اقتصادی در ایران بسیار ضعیف است.
به گفته وندایی در نگاه اقتصادی آقای پزشکیان تلاش میکند وفاق را بین اقتصاد و اجتماع برقرار کند، هر چند کاری بسیار سخت را پیشرو دارد، آن هم در جامعه امروز ایران که فاصله طبقاتی در آن زیاد است و کار از نابرابری اقتصادی فراتر رفته است.
دبیر حزب کارگزاران در همدان با بیان اینکه تمام دولت ایران و دولتمردان میبایست در راستای مردم سالاری و خدمت به مردم ایران قدم بردارند، خاطرنشان کرد: وظیفه ذاتی گفتمان وفاقملی نیز بهوجود آوردن یک تعامل سیاسی بین صاحبان قدرت است تا بتواند عزت و رفاه مردم را چه در سطح ملی و چه در سطح بینالمللی رقم بزند.
وی تصریح کرد: سیاستگذاری دولت در این مسیر در درجه اول جامه عمل پوشاندن به شعارهای دولت در زمان انتخابات است، زیرا مردم برای یک گفتمان جدید پای صندوق رأی آمدند و اگر دولت نتواند آنها را محقق کند بیشک سرمایه اجتماعی که به دست آورده را از دست خواهد داد.
وندایی درباره تاثیر وفاق ملی بر ایجاد توسعه در کشور، خاطرنشان کرد: در گذشته نه چندان دور کشورهای حاشیه خلیجفارس از نظر اقتصادی و اجتماعی بسیار عقبتر از ایران بودند و جایگاه بینالمللی شاخصی هم نداشتند؛ اما اگر نگاهی به میزان پیشرفت و توسعه کشورهای جنوب خلیجفارس با ایران شمال خلیجفارس طی یک بازه زمانی ۲۰ ساله بیندازید به خوبی میتوانید متوجه شوید که یک جای کار را ما اشتباه رفتهایم.
این فعال سیاسی تأکید کرد: گفتمان وفاقملی در درجه نخست نیاز به زیرساختهای سیاسی و اجتماعی دارد تا بتواند با یک ثبات مناسب دستهای خود را در بخش اقتصاد نیز باز کند و آنگاه است که میتواند توسعه و پیشرفت را برای مردم کشور به ارمغان بیاورد.
وی با اشاره به مصادیق وفاق ملی در کشور و عرصه بینالمللی، خاطرنشان کرد: در عرصه بینالمللی که از روز نخست دولت، وارد بحران شدهایم بهطوری که به صورت عینی هنوز چیزی از گفتمان وفاق درعرصه بینالملل شاخص نشده است؛ اما همین که با آرامش و قدرت پاسخ محکمی به رژیم صهیونیستی داده شد و تعامل بین میدان و دیپلماسی در اینباره برقرار بود به نوبه خوب نمودی از همین گفتمان وفاق است.
وندایی ادامه داد: درعرصه داخلی اما کمی متفاوت است. سهم خواهی برخی گروهها در دولت پزشکیان چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد و دولت نیز از روز نخست با تعامل در اینباره برخورد کرد. دولت هر چه بیشتر باید تلاش کند که آن ۵۰ درصد مردمی که پای صندوق رأی نیامدند را مجاب به حمایت کند.
دبیر حزب کارگزاران سازندگی همدان با تأکید بر اینکه بهرهبردن از خردورزی و عقلگرایی متناسب با نیازهای اقتصادی و اجتماعی مردم باید سرلوحه کار دولت قرار بگیرد، اظهارکرد: دوری از افراط و بنیادگرایی باید اساس آن باشد.
انتهای پیام