تظاهرات ضد صهیونیستی در مغرب و موریتانی
شهروندان مغرب و موریتانی با برپایی تظاهرات ضد صهیونیستی خواستار پایان دادن به محاصره نوار غزه و اخراج سفیران کشورهای حامی رژیم صهیونیستی شدند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، مردم مغرب در هفتاد و پنجمین جمعه پیاپی به خیابانها آمدند و با برپایی تظاهرات ضدصهیونیستی در شهرهای مختلف این کشور خواستار توقف نسل کشی ارتش صهیونیستی در نوار غزه، پایان دادن به محاصره این منطقه و ارسال فوری کمکهای بشردوستانه به آنجا شدند.
این تظاهراتها که در شهرهای ایت ملول و اکادیر ( جنوب غربی) مکناس، حسیمه، تطوان و فاس( شمال) دارالبضاء و جدیده ( غرب) تازه، وجده و تاوریرت ( شرق) برگزار شدند، شرکت کنندگان در آن تداوم حملات نظامیان صهیونیستی به غیرنظامیان فلسطینی در نوارغزه را محکوم کردند وخواستار دخالت فوری جامعه بینالملل برای پایان دادن به نسل کشی درغزه شدند.
شهروندان مغربی با سردادن شعارهای در حمایت از مقاومت فلسطینی، تداوم محاصره نوار غزه را محکوم کردند و رژیم صهیونیستی را مسئول شیوع قحطی و بیماری در این باریکه دانستند و خواستار ارسال فوری کمکهای بشردوستانه به غزه شدند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات پارچه نوشتههای با خود حمل میکردند که بر روی برخی از آنها نوشته شده بود« ما نسل کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین را محکوم میکنیم»، « فلسطین امانت است عادی سازی خیانت است».
مغرب و رژیم صهیونیستی در دسامبر 2020 با میانجیگری آمریکا توافقنامه عادی سازی روابط امضاء کردند و این درحالی است که مردم مغرب طی 20 ماه اخیر در تظاهرات ضدصهیونیستی خود خواستار پایان دادن به روند عادی سازی روابط با تل آویو شدهاند.
به نوشته روزنامه القدس العربی، شهروندان موریتانی نیز پس از برگزاری نماز جمعه در نواکشوط ( پایتخت) تظاهرات ضد صهیونیستی برپا و حمایت آمریکا از رژیم اسرائیل در جنگ غزه را محکوم کردند.
در این تظاهرات که رهبران احزاب سیاسی موریتانی در آن شرکت داشتند، تظاهرات کنندگان شعارهایی در محکومیت نسل کشی در غزه، محاصره این منطقه و گرسنگی دادن به ساکنان آن سردادند.
شخصیتهای سیاسی مذهبی که در تظاهرات دیروز مردم موریتانی شرکت کرده بودند، حضور گسترده مردم این کشور تظاهرات را نمایانگر همبستگی آنان با ملت فلسطین دانستند و خواستار اخراج سفیران کشورهای حامی رژیم صهیونیستی شدند.
در تظاهرات دیروز نواکشوط ، سخنرانان کشورهای غربی از جمله آمریکا را شریک در جنایتهای ارتش رژیم صهیونیستی در غزه معرفی کردند و چنین شراکتی را گناه نابخشودنی خواندند.
یکی از سخنرانان، موضع سازمان ملل در قبال غزه را « ناتوانی همدستانه» خواند و تصریح کرد: سازمان ملل امروز نماینده وجدان جهانی نیست بلکه گورستان «سکوت» است.
در جریان حملات نظامیان صهیونیستی به نوار غزه تاکنون افزون بر 172 هزار فلسطینی شهید و مجروح شدهاند که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
انتهای پیام/