به گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی، امروز (۲۲ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان، به همراه جمعی از وزرا و مسئولین کشوری، در قالب ششمین سفر استانی دولت چهاردهم، روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) به کرمانشاه سفر خواهند کرد.
وی با اعلام اینکه این سفر دو روزه است، به بخشی از برنامههای در نظر گرفته شده برای این سفر اشاره و اظهار کرد: دیدار مردمی، دیدار با فعالین اقتصادی، دیدار با فعالین فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و دیدار با نخبگان علمی و دانشگاهی از برنامههای سفر رییس جمهور به استان است.
وی گفت: در این سفر، جلسه نهضت عدالت فضاهای آموزشی نیز با حضور رییس جمهور برگزار میشود و جمع بندی سفر را هم در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با حضور دکتر مسعود پزشکیان خواهیم داشت.
حبیبی افزود: در این سفر چهار پروژه مهم با ارزش هفت هزار میلیارد تومان افتتاح میشود و ۱۲ تفاهمنامه اقتصادی هم به ارزش حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای امضاء آماده شده است.
وی گفت: در این سفر نیمی از اعضاء کابینه، رییس جمهور را همراهی خواهند کرد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه مقصد ششمین سفر رسمی استانی رئیس جمهور خواهد بود که این اتفاقی کمنظیر است، ادامه داد: این اولین بار است که استان کرمانشاه جزو اولین استانهای مقصد سفر استانی قرار گرفته و در دولتهای گذشته همواره استانهای بیستم به بعد بودیم. به علاوه کرمانشاه مقصد اولین سفر رسمی هیات دولت و رئیس جمهور در سال ۱۴۰۴ نیز هست و همه این موارد از عنایت و توجه ویژه دولت به کرمانشاه حکایت دارد.
استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه از اولین مقاصد سفر استانی دولت چهاردهم است، این احتمال وجود دارد که در همین دولت، دور دوم سفر به کرمانشاه را نیز شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه در این سفر ۱۰ عضو کابینه رئیس جمهور را همراهی میکنند، اظهار کرد: نیمی از کابینه دولت برای مدت دو روز در کرمانشاه حضور خواهند داشت تا به مسائل استان، شهرستانها و حتی روستاهای بزرگ رسیدگی کنند.
به گفته استاندار کرمانشاه، معاون اجرایی رئیس جمهور، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور و وزرای آموزش و پرورش، بهداشت، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، گردشگری و نیرو در این سفر همراه رئیس جمهور هستند.
افتتاح ۷ همت پروژه و انعقاد ۱۰۰ همت قرارداد اقتصادی
حبیبی به اهم برنامههای رئیس جمهور در این سفر نیز اشاره کرد و ادامه داد: ۱۲ تفاهمنامه همکاری به ارزش حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای این سفر در حوزههای مختلف گردشگری، کشاورزی، اقتصادی، صنعتی، تجاری و... آماده امضاء شده است.
وی اظهار کرد: چهار طرح بزرگ هم در این سفر به ارزش هفت هزار میلیارد تومان افتتاح خواهد شد که شامل طرحهای بیواتانول، بیوایمپلنت، باغ سایبان و نیروگاه برق قلعهشاهین در سرپلذهاب است.
وی با بیان اینکه دیدار مردمی رئیس جمهور نیز راس ساعت ۱۶ روز چهارشنبه(۲۴ اردیبهشت) در سالن شهید بهشتی ورزشگاه آزادی برگزار میشود، از عموم مردم برای حضور در این دیدار مردمی دعوت کرد.
حبیبی خاطرنشان کرد: چند برنامه بازدید شهری، نشست با فعالین اقتصادی، نشست با نخبگان علمی و دانشگاهی و نشست با فعالین فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز برای رئیس جمهور در نظر گرفته شده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در این سفر محورهایی نیز از سوی استان به عنوان مطالبات مهم تدوین شده، یکی از مهمترین این موارد را مشکل بیکاری کرمانشاه دانست و گفت: برای این امر هم رونق سرمایهگذاری و هم نگاه ویژه سسیتم بانکی را درخواست داریم.
وی همچنین تعیین تکلیف حدود دو هزار طرح راکد با پیشرفت فیزیکی پنج تا ۸۰ درصد را نیز از دیگر اولویتها برشمرد و اظهار کرد: حدود ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری را نیز برای ارائه به هلدینگها و زیرمجموعههای دولت تعریف کردهایم.
وی اظهار کرد: هدف ما در این سفر تکمیل پروژههای راکد و نیمه کاره است، نه طرحهای نمایشی.
وی با بیان اینکه برخلاف سفرهای گذشته اعتبارات این سفر از محلهای مشخص و قابل تخصیص در نظر گرفته شده، خاطرنشان کرد: سراغ پروژههایی رفتیم که دارای ردیف بودجه بودند و پیشرفت فیزیکی آنها بالا است. به علاوه پروژههایی که امکان اتمام آنها وجود داشته در اولویت قرار گرفتهاند.
به گفته مدیر ارشد استان، تمام پروژههایی که برای سفر رئیس جمهور پیشنهاد شده مطالعه شده، دارای ردیف و تایید شده بوده و در قالب تفاهمنامه بین سازمان مدیریت و برنامهریزی (برای تامین اعتبار)، وزارتخانه مربوطه (برای اجرا) و استانداری کرمانشاه (برای نظارت) اجرایی خواهند شد.
کرمانشاه در کانون توجه ملی
استاندار کرمانشاه از نگاه ویژه دولت چهاردهم و خصوصا شخص رئیس جمهور به کرمانشاه نیز یاد کرد و ادامه داد: کرمانشاه در اولویت توجه دولت چهاردهم قرار دارد و ما نباید این فرصت را برای رونق و توسعه استان از دست بدهیم.
وی از همراهی خوب مدیران ملی کشور خصوصا معاون اجرایی رئیس جمهور با استان کرمانشاه به خصوص در زمینه سفر هیات دولت قدردانی کرد و ادامه داد: پیگیریها و رایزنیهای خوبی در سطح ملی با وزرا و روسای سازمانهای دولتی داشتیم و بیش از ۵۰ جلسه برگزار کردیم که اهداف همه این برنامهها کمک به رونق و توسعه استان بوده است.
به گفته مدیر ارشد استان کرمانشاه، نزدیک به سه ماه کار کارشناسی و جلسات فشرده چه در سطح ملی و چه استانی برای استفاده حداکثری از ظرفیت سفر رئیس جمهور انجام شده است.
حبیبی ابراز امیدواری کرد، با مجموع تلاشهایی که صورت گرفته، خروجی این سفر برای مردم ملموس باشد و آثار و نتایج آن نیز به خوبی انعکاس یابد.
وی با تاکید بر اینکه در این سفر صدای مردم و خواستههای آنان شنیده خواهد شد و مردم در اولویت تصمیمگیری قرار دارند، گفت: هیچ نقطهای از استان از نگاه ویژه دولت و مسئولین اجرایی کشور دور نخواهد ماند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه آماده توسعه و جهش پایدار است و آینده روشنی در انتظار استان پیشبینی میشود، ابراز امیدواری کرد سفر هیات دولت به کرمانشاه شتاب توسعه استان را مضاعف کند.
وی با بیان اینکه نشانههایی از تحول در جای جای کرمانشاه مشهود است، گفت: امروز کرمانشاه در کانون توجه ملی قرار دارد و باید از این فرصت برای شکوفایی ظرفیتهای طلایی کرمانشاه استفاده کرد.
حبیبی از رسانهها نیز خواست همراهی حداکثری برای پوشش سفر هیات دولت به استان داشته باشند تا هدف اصلی که امیدآفرینی و اعتمادسازی است، محقق شود.
تعریف شعار «کرمانشاه، دروازه زیارت و تجارت» برای سفر سفر هیات دولت
استاندار کرمانشاه از تعریف شعار «کرمانشاه، دروازه زیارت و تجارت» نیز برای سفر رئیس جمهور خبر داد و گفت: در آینده با این شعار کارهای بیشتری داریم.
وی با بیان اینکه کرمانشاه تاریخ کهن، فرهنگی غنی و قدمت دینی و معنوی فراوانی دارد، ادامه داد: این استان از دیربار از اولین مسیرها برای سفر به عتبات عالیات بوده است.
حبیبی از تردد بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرزهای کرمانشاه در اربعین سال گذشته یاد کرد و با بیان اینکه قطعا با بهبود زیرساختها این تعداد بیشتر نیز خواهد شد و افزود: این امر بیانگر ظرفیتهای زیارتی استان است.
وی با بیان اینکه کرمانشاه با داشتن پنج مرز رسمی و ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با هر دو بخش کردی و عربی عراق ظرفیتهای تجاری فراوانی دارد، خاطرنشان کرد: هدفگذاری دولت این است که ۵۰ درصد صادرات ایران به عراق از مرزهای کرمانشاه صورت بگیرد.
وی در ادامه از اقدامات خوبی که ظرف چند ماه گذشته در استان صورت گرفته نیز یاد کرد و تقویت شبکه حمل و نقل استان با افزایش تعداد پروازهای فرودگاه، ارتقاء ناوگان ریلی و ... را از اهم این اقدامات برشمرد.
حبیبی همچنین راهاندازی منطقه آزاد تجاری قصرشیرین را نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد و ادامه داد: در این مدت طرحهای بزرگ استان از جمله پالایشگاه آناهیتا، راهآهن کرمانشاه به خسروی و ... را نیز پیگیری کردیم که قطعا در سفر هیات دولت نیز مطرح خواهند شد.
وی مجموع اعتبار مورد نیاز برای تکمیل راهآهن کرمانشاه _خسروی را ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: تا کنون حتی یک دهم این رقم نیز به این پروژه تخصیص داده نشده است.
استاندار کرمانشاه گفت: تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیت سفر هیات دولت، این پروژه را به صورت فاز به فاز پیش ببریم.
وی در ادامه از فضای وحدت و همدلی که در استان شاهد آن هستیم یاد کرد و گفت: این نمونه کم نظیر از وحدت و همدلی که بین نماینده ولی فقیه در استان، مجمع نمایندگان، اعضاء شورای اداری، اعضاء شورای تامین و ... حاکم بوده، مدیریت یکپارچهای را در سطح استان رقم زده است.
حبیبی گفت: این وحدت و همدلی میتواند به عبور از چالشها و تبدیل تهدیدها به فرصت در استان کمک کرده و فضای استان را به فضایی برای گفتگو و تعامل تبدیل کند تا مدیران بتوانند در سایه این فضا تلاش مضاعفی برای خدمت به مردم داشته باشند.
انتهای پیام