وجود ۱۴۷۰ نوع ماده مخدر در دنیا

وجود ۱۴۷۰ نوع ماده مخدر در دنیا
معاون دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: از منظر «عامل آلودگی» نیز، ما در گذشته با چند نوع محدود از عامل آلودگی روبرو بودیم ولی امروز با ۱۴۷۰ نوع ماده مخدر در دنیا روبرو هستیم که هر روز هم به اسامی آن اضافه می‌شود.
معاون کاهش تقاضا و مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن بیان اینکه امروز با ۱۴۷۰ نوع ماده مخدر در دنیا روبرو هستیم که هر روز هم به اسامی آن اضافه می‌شود گفت: در هر آلودگی باید سه رکن مهم «محیط آلوده، عامل آلودگی و میزبان آسیب‌پذیر» را در نظر بگیریم، در سال‌های اخیر؛ هر سه رکن دچار تغییرات بسیاری شده‌اند و چالش‌های جدیدی را پیش روی خانواده‌ها و مسئولان این حوزه قرار داده است.
 
به گزارش ایسنا، محمد جمالو در اختتامیه دومین نمایشگاه یاریگران زندگی گفت: پیشگیری از بروز اعتیاد مهمترین هدفی است که در ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه‌های عضو دنبال می‌شود.
 
وی اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه «یاریگران زندگی» نیز با چنین هدفی برگزار شد، نمایشگاهی که توجه به آموزش‌های پیشگیرانه برای نسل امروز ‌- قشر دانش‌آموز ‌ و دانشجو- را مد نظر داشت.
 
به گفته معاون دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، برپایی دو دوره نمایشگاه «یاریگران زندگی» برای نمایش اقدامات دستگاه‌های پیشگیری از اعتیاد از سوی بخش‌های دولتی و غیردولتی، بسیار امیدوارکننده بود.
 
جمالو گفت: تمامی دستگاه‌ها با نمونه کوچک شده خدمات و اقداماتشان به نمایشگاه آمدند و این شکل بهترین شکل پیشگیری بود که به نمایش گذاشته شد.
 
وی ادامه داد: در هر آلودگی باید سه رکن مهم «محیط آلوده، عامل آلودگی و میزبان آسیب‌پذیر» را در نظر بگیریم، در سال‌های اخیر، هر سه رکن دچار تغییرات بسیاری شده‌اند و چالش‌های جدیدی را پیش روی خانواده‌ها و مسئولان این حوزه قرار داده است.
 
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: از منظر «محیط آلوده»؛ تا دیروز شاید بچه‌های ما محیط زندگی‌شان در خانواده و خویشاوندان بود ولی امروز فرزندان با وجود بستر فضای مجازی، به همه ابعاد جغرافیایی دسترسی دارند.
 
جمالو ادامه داد: از منظر «عامل آلودگی» نیز، ما در گذشته با چند نوع محدود از عامل آلودگی روبرو بودیم ولی امروز با ۱۴۷۰ نوع ماده مخدر در دنیا روبرو هستیم که هر روز هم به اسامی آن اضافه می‌شود.
 
وی افزود: از منظر «میزبان آسیب‌پذیر»؛ در گذشته بچه‌ها با خودساختگی و قدرت تصمیم‌گیری بالاتری بزرگ می‌شدند اما امروز فرصت تاب‌آوری در فرزندان کمتر شده است و با کوچک‌ترین مشکل کم می‌آورند؛ لذا باید بتوانیم فرزندانمان را به‌عنوان میزبان در برابر آسیب مواد مخدر واکسینه کنیم، چرا که محیط آلوده و عامل آلودگی تحت کنترل ما نیست.
 
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ این مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه؛ هدف از برگزاری این نمایشگاه را ایجاد فضایی پیشگیرانه نسبت به آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد عنوان کرد و گفت: این رویداد به‌منظور زنده نگاه داشتن فضای پیشگیری ‌و نمایش دستاوردهای دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در مسیر پیشگیری از آسیب‌ها است که قرار است آبان هر سال برگزار شود؛ چرا که برای موفقیت بیشتر باید تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد در کنار یکدیگر قرار گیرند.
برچسب ها: مواد مخدر ، آلودگی

پیشنهادی باخبر