معرفی ۱۲ خادم رضوی در سالروز ولادت امام هشتم(ع)

همزمان با برگزاری اختتامیه بیستویکمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع)، از ۱۲ خادم فرهنگ رضوی در بخش ملی و بین المللی تجلیل شد.
آیتالله سید حسن عاملی، نورالله حسینخانی، مصطفی صابر خراسانی، عالیه محرابی، نجمالدین شریعتی، محمد صادقی، سید حسامالدین سراج و حاج محمود یزدانخواه در سطح ملی و همچنین شیخ زید الاسلامی، محمدجعفر مهاجر عاملی، شیخ خالد الملا و ریاض حسین پیرزاده در سطح بینالمللی بهعنوان خادمان فرهنگ رضوی در بیستویکمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) معرفی شدند.
خادمان ملی فرهنگ رضوی
آیتالله سید حسن عاملی، متولد ۱۳۴۱ در اردبیل، نماینده ولیفقیه در استان اردبیل، امام جمعه این شهر و عضو مجلس خبرگان رهبری است. او بنیانگذار و رئیس ۸ دوره همایش بینالمللی علمیپژوهشی «گفتوگو و مناظرات رضوی» با حضور علمای ادیان توحیدی است.
نورالله حسینخانی، متولد ۱۳۳۴ در خمینیشهر و ساکن تهران، دارای دکترای علوم سیاسی و روانشناسی، مدرس دانشگاه، نویسنده، هنرمند و از اعضای حزب جمهوری اسلامی است. او نویسنده مجموعه سهجلدی «اطلس جامع رضوی» است.
مصطفی صابر خراسانی، متولد ۱۳۵۶ در مشهد و ساکن تهران، از مداحان برجسته اهل بیت(ع) است که در زمینه شعرخوانی و تولید نماهنگهای رضوی فعالیت چشمگیری دارد.
عالیه محرابی، متولد ۱۳۵۹ در یزد، دکترای ادبیات مقاومت دارد و موضوع پایاننامه دکتری وی درباره مباحث اجتماعی در اشعار رضوی بوده است. او شاعری برجسته و برگزیده ادوار مختلف جشنواره شعر فارسی رضوی است.
نجمالدین شریعتی، متولد ۱۳۵۹ در تنکابن و ساکن تهران، مجری برنامههای دینی تلویزیون است. از جمله آثار شاخص او میتوان به برنامههای «زلال احکام»، «سمت خدا»، «حسینیه معلی» و «ماه من» اشاره کرد.
محمد صادقی، متولد ۱۳۳۶ در تهران، دارای دکترای علوم ارتباطات اجتماعی، بازیگر سینما و تلویزیون و ایفاگر نقش ماندگار مامون عباسی در مجموعه «ولایت عشق» است.
سید حسامالدین سراج، متولد ۱۳۳۷ در اصفهان و ساکن تهران، دارای دکترای پژوهش هنر، از خوانندگان برجسته موسیقی سنتی ایرانی و خواننده آثار رضوی مانند «ماه شبافروز» و «یار خراسانی» است.
حاج محمود یزدانخواه، متولد ۱۳۳۱ در مشهد، بیش از ۴۲ سال بهعنوان خادم در حرم مطهر امام رضا(ع) فعالیت داشته و در مسجد صدیقیها به اجرای روضههای روزانه برای زائران پرداخته است.
خادمان بینالمللی فرهنگ رضوی
شیخ زید الاسلامی از استرالیا، عضو مجمع جهانی اهل بیت(ع) و فعال در حوزه تبلیغ مجازی، بهویژه در یوتیوب است. او با تولید سخنرانیها و مقالات رضوی، راهاندازی تورهای فرهنگی زیارت برای جوانان و کودکان و ترویج آموزههای اهل بیت(ع) شناخته شده است.
محمدجعفر مهاجر عاملی، متولد ۱۹۴۱ و ساکن لبنان، روحانی، محقق و نویسنده برجسته شیعی است. از آثار مهم او میتوان به کتاب «تاریخ سرّی امامت» اشاره کرد که به تبیین نقش دولت پنهانی اهل بیت(ع) در بنای نوین تشیع میپردازد.
شیخ خالد الملا از عراق، رئیس جمعیت علمای اهل سنت عراق، از چهرههای شاخص وحدت اسلامی و از حامیان جمهوری اسلامی ایران است که در عرصه مقاومت و وحدت امت اسلامی نقش مؤثری ایفا کرده است.
ریاض حسین پیرزاده از پاکستان، سیاستمدار شیعه و ریاست کمیسیون مشترک ایران و پاکستان در سفر اخیر ریاستجمهوری ایران به این کشور را بر عهده داشته است. او در دیپلماسی فرهنگی و ترویج روابط فرهنگی دو کشور نقش بسزایی دارد.
این افراد، نماینده جریانهای فکری، هنری، دینی و اجتماعی متنوع هستند که با فعالیتهای گسترده خود در ترویج فرهنگ و معارف رضوی نقشآفرینی کردهاند.
انتهای پیام/
پیشنهادی باخبر