معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور تأکید کرد:
همافزایی و وفاق سه استان شیراز، یزد و اصفهان نقطه قوت نمایشگاه گردشگری است
![همافزایی و وفاق سه استان شیراز، یزد و اصفهان نقطه قوت نمایشگاه گردشگری است](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/CHKaBSccFDlh/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pgQOnXLIulvK7otfNPZWXfo,/b189639c-c402-45d0-92bd-5389180fe6cf.jpg)
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور گفت: این نمایشگاه ضمن نشان دادن توجه وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به بخش صنایعدستی در تقویت موقعیت این صنعت در بازار داخلی و بینالمللی مؤثر است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی، مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ضمن بازدید از هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران و صنایعوابسته با هنرمندان و تولیدکنندگان صنایعدستی صنایعدستی به گفتوگو و تبادل ایده پرداخت.
او در حاشیه این بازدید به اهمیت ترویج محصولات صنایعدستی در جذب گردشگران و توسعه اقتصاد گردشگری اشاره کرد و افزود: ایران با دارا بودن 299 رشته صنایعدستی برای گردشگر خارجی جذاب است و این موضوع میتواند در افزایش تعداد گردشگران مؤثر باشد.
جلالی در بازدید از غرفههای استانهای یزد، اصفهان و شیراز در کنار هم برای اولین بار، گفت: عقل اقتصادی اصفهان، روح هنری شیراز و سیاست یزد میتواند ترکیب جالب و کارآمدی باشد. همافزایی و وفاق سه استان شیراز، یزد و اصفهان نقطه قوت نمایشگاه گردشگری است.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در ادامه به نقش نمایشگاههای گردشگری و صنایع دستی در معرفی فرهنگ و هنر مناطق مختلف کشور پرداخت و تأکید کرد: این رویدادها به عنوان پلی برای ارتباط مستقیم تولیدکنندگان با بازار و مشتریان عمل میکنند و همه صنایع میتوانند مولدهای اقتصادی و فرهنگی باشند.
او در ادامه به موضوع نوآوری در طراحی و کیفیت محصولات صنایعدستی پرداخت و اهمیت استفاده از فناوریهای نوین را در ارتقای این بخش مؤثر دانست و افزود: این نمایشگاه ضمن نشان دادن توجه وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به بخش صنایعدستی در تقویت موقعیت این صنایع در بازار داخلی و بینالمللی تأثیرگذار است.